Jump to content

Презентација књиге Мирмекологија еп. Др Давида (Перовића) - Коларчева задужбина (видео)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Једино... "Слубени гласник"...књига ће вероватно бити скупа. Све што сам код њих купио, папрено сам платио. Пеликанове књиге "Историја догмата" су по 2-3 хиљадарке.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Нееее, књига је веома јефтина, не верујем да ће бити више од 400-500 динара, али само нагађам. Видећемо са нашим пријатељима да промовишемо мало књигу и да је ставимо у продаји преко форума за јефтиније паре.

Иначе, имам књигу и ФЕНОМЕНАЛНА је!

Подели на овим сајтовима

Књига у "Гласнику" кошта 432 динара. А ако је неко члан клуба, за њега је 324. Мали попуст. :)

Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење.

Св. Иринеј Лионски

Подели на овим сајтовима

Књига у "Гласнику" кошта 432 динара. А ако је неко члан клуба, за њега је 324. Мали попуст. :)

Добро је, хвала Богу. Обично су њихова издања прилично скупа. Погледајте:

http://www.slglasnik.com/%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D1%84%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D1%82%D0%B5%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D0%B1%D0%B8%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0

Мени је остало да купим IV-ти том Пеликанове Историје догмата... Чекаћу сајам најесен...

Подели на овим сајтовима

Брате, ако си члан клуба, онда ти је цена као на Сајму. Увек... Једино што чланство обнављаш сваке године... Иначе, Пеликанове књиге су страшно скупе.

Св. Иринеј Лионски

Подели на овим сајтовима

Брате, ако си члан клуба, онда ти је цена као на Сајму. Увек... Једино што чланство обнављаш сваке године... Иначе, Пеликанове књиге су страшно скупе.

Шта да ти кажем, ја сам сваке године, од 2009.-те куповао по један том. Прва три имам, остао је још четврти. Не знам зашто су те књиге толико скупе.

А како иде то са чланством, јел се плаћа нека чланарина?

Подели на овим сајтовима

Ништа се не плаћа. Попуниш у некој од књижара један мали упитник, тачније они ти попуне. И чланска карта ти стиже на кућну адресу. И наравно, увек ти стижу писма, обавештења, итд...

Рецимо, тај попуст за чланове доста значи за тако скупе књиге. Уштедиш, и за те паре можеш купити књигу владике Давида, рецимо. Значи, брате.

И доста су либерални. Чак, ако немаш чланску карту тренутно код себе, није им проблем да те нађу у евиденцији и да књигу добијеш са попустом. Коректни су.

Чак, ако купиш књиге у износу од неколико хиљада, имаш неке поклоне, итд. Потрудили су се, нема шта.

Св. Иринеј Лионски

Подели на овим сајтовима

Ја бих да поновим молбу...да неко напише у пар речи о чему се ради и да нама незнавенима појасни наслов...нисмо сви завршили БФ....или је ово форум само за учене теологе...

барем сам од.о.Ивана очекивао пар речи, сем да је књига феноменална....

ал ако нисмо друштво...молим.... 138999

Подели на овим сајтовима

Ништа се не плаћа. Попуниш у некој од књижара један мали упитник, тачније они ти попуне. И чланска карта ти стиже на кућну адресу. И наравно, увек ти стижу писма, обавештења, итд...

Рецимо, тај попуст за чланове доста значи за тако скупе књиге. Уштедиш, и за те паре можеш купити књигу владике Давида, рецимо. Значи, брате.

И доста су либерални. Чак, ако немаш чланску карту тренутно код себе, није им проблем да те нађу у евиденцији и да књигу добијеш са попустом. Коректни су.

Чак, ако купиш књиге у износу од неколико хиљада, имаш неке поклоне, итд. Потрудили су се, нема шта.

Ја сам три пута куповао књиго од "неколико хиљада динара", па не добих ништа. .smesko.

Подели на овим сајтовима

Јер ниси био друг члан. Кад то постанеш, добијаћеш! Мислим да преко 10 хиљда чашћавају. :)

Св. Иринеј Лионски

Подели на овим сајтовима

Укратко, људи - заједница - Литургија - Црква. Паралела између мрава радише и хришћанина подвижника. И све то писано теопоетски, јединствено. Свака мисао је засебна, а све је целина!

Св. Иринеј Лионски

Подели на овим сајтовима

Ја бих да поновим молбу...да неко напише у пар речи о чему се ради и да нама незнавенима појасни наслов...нисмо сви завршили БФ....или је ово форум само за учене теологе...

барем сам од.о.Ивана очекивао пар речи, сем да је књига феноменална....

ал ако нисмо друштво...молим.... 138999

Ја ти не могу ништа рећи јер још нисам прочитао књигу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...