Jump to content

Zukorlić: Za istorijsko pomirenje

Оцени ову тему

Препоручена порука

petak, 27. apr 2012, 21:56 -> 22:51

Zukorlić: Za istorijsko pomirenje

Sposoban sam da obezbedim istorijsko pomirenje srpskog naroda s Albancima i Bošnjacima, kao i investicije iz muslimanskog sveta, rekao kandidat za predsednika Muamer Zukorlić.

Predsednički kandidat muftija Muamer Zukorlić pozvao je građane Srbije da na izborima 6. maja glasaju za njega, jer je sposoban da obezbedi istorijsko pomirenje srpskog naroda s Albancima i Bošnjacima, kao i investicije iz muslimanskog sveta.

Muamer-Zukorlic.jpg

Na izbornom skupu u beogradskom Centru "Sava", pred više hiljada pristalica, Zukorlić je naglasio da bi njegov izbor poslao poruku Bošnjacima i Albancima da je Srbija okrenula novi list. Zukorlićev govor je prekidan burnim aplauzima i uzvicima "Hoćemo pobedu" i "Muftija, muftija",

"Mojim izborom Bošnjaci i Albanci ne bi više u Beogradu videli opasnost, jer bi to bila poruka da je većina u Srbiji okrenula novi list", istakao je Zukorlić i uporedio svoju kandidaturu s kandidaturom Baraka Obame za predsednika SAD.

Zukorlić je rekao da je za vest o raspisivanju izbora u Srbiji čuo kada je bio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i da je tada jednom od svojih prijatelja šeika nagovestio da razmišlja o predsedničkoj kandidaturi.

"Koliko god da mi imamo problem gde da nađemo novac, oni imaju problem gde da ulože, a ja sam predložio Srbiju kao mesto u koje mogu da ulože novac", rekao je Zukorlić.

Muftija je upozorio da su investitori u Ujedinjenim Arapskim Emiratima rekli da je njihov uslov za ulaganje u Srbiju da nemaju problema sa lošom administracijom i korupcijom.

Muamer Zukorlić je rekao da je u Beograd došao pružene ruke i čistog srca i da je vreme da zaustave podele i da se svi narodi okrenu budućnosti i dodao da je zaštita majki i porodice jedna od ključnih tačaka njegovog programa, odnosno da ženama treba omogućiti i da rađaju i da se obrazuju i da rade.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/1950/Izbori%202012/1092256/Zukorli%C4%87:%20Za%20istorijsko%20pomirenje.html

Подели на овим сајтовима

Jao,jao kakav folirant.Čemu li se nada?Da će narod koji je većma pravoslavan u Srbiji da izabere muslimanskog predsednika.Kakva smejurija je ovaj čovek.

On će nekog da miri,a non stop poziva na neki "rat " i širi mržnju među ljudima,a sad bi da miri pred izbore.Strašno,ovo više nije ni licemerje nego težak bezobrazluk.Jesmo mi Srbi budalasti,ali ovoliko koliko on misli - nismo.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Jao,jao kakav folirant.Čemu li se nada?Da će narod koji je većma pravoslavan u Srbiji da izabere muslimanskog predsednika.Kakva smejurija je ovaj čovek.

On će nekog da miri,a non stop poziva na neki "rat " i širi mržnju među ljudima,a sad bi da miri pred izbore.Strašno,ovo više nije ni licemerje nego težak bezobrazluk.Jesmo mi Srbi budalasti,ali ovoliko koliko on misli - nismo.

Вала, не знам, лепо прича и свиђа ми се његов програм. Опасно се размишљам.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ма шали се о. Ацо Александар Радовановић. :)

Ко је нормалан у Србији да гласа за човека који је спреман да убија, да цепа, да разара државу Србију.

Подели на овим сајтовима

Nemojte me pogrešno razumjeti to je vaša stvar.Do sada su Srbijom vladali isključivo srbi(doduše neki bosanci neki crnogorci a neki i iz Srbije)Srbija je rascjepkana, podijeljena i u njoj se nevini ubijaju a tom istom srbijom vladaju srbi.Pustite čovjeka i dajte mu šansu kao što ste dali vašim srbima, oni su vas razočarali.a što se tiče investicija iz muslimanskih zemalja one su bezgranične...tu čovje ne laže sigurno.a što se tiče laganja pa vas su vaši političari Srbi do sada toliko izlagali da se bojim da je kod vas laž izgubila značenje.Pustite čovjeka i dajte mu šansu.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Па, једино слијепима није јасно да је његов циљ да откине известан број гласова ДС-у и тако их ослаби. Претпостављам и да жели (с ким год доцније преговарао) кроз политичке преговоре, да се наметне за броја један у исламској заједници. Но, добро је што жели да се институционализује, те тако легитимише Србију а не да ствара ванинституциналне конфликте. Наравно, ја му не бих превише вјеровао.

Подели на овим сајтовима

Nemojte me pogrešno razumjeti to je vaša stvar.Do sada su Srbijom vladali isključivo srbi(doduše neki bosanci neki crnogorci a neki i iz Srbije)Srbija je rascjepkana, podijeljena i u njoj se nevini ubijaju a tom istom srbijom vladaju srbi.Pustite čovjeka i dajte mu šansu kao što ste dali vašim srbima, oni su vas razočarali.a što se tiče investicija iz muslimanskih zemalja one su bezgranične...tu čovje ne laže sigurno.a što se tiče laganja pa vas su vaši političari Srbi do sada toliko izlagali da se bojim da je kod vas laž izgubila značenje.Pustite čovjeka i dajte mu šansu.

Evo, kada vi postavite naseg Dodika za predsednika Federacije i mi cemo Muftiju. Taman lepo da se pomirimo.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Заборављаш да су Србијом једном већ владали Турци. Као што су Босном владали Срби ( сем њих, у то време, и није имао ко други ).

Да је Србија расцепкана - јесте. Ако не за време Додиковог мандата, а оно за мандата неког другог Србина - Република Српска ће се припојити матици.

Подели на овим сајтовима

Заборављаш да су Србијом једном већ владали Турци. Као што су Босном владали Срби ( сем њих, у то време, и није имао ко други ).

Да је Србија расцепкана - јесте. Ако не за време Додиковог мандата, а оно за мандата неког другог Србина - Република Српска ће се припојити матици.

Sanjaj sine.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Ako će vladati za dobrobit svih zašto da ne.

Pa zasto ste se onda izdvajali iz Jugoslavije? Tada se nije gledalo ko je koje vere? A znajuci to ovo tvoje "Ako će vladati za dobrobit svih zašto da ne" mi deluje sumnjivo. ;)

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Zukorlić: Srbi su patološke samoubice!

Muftija Muamer Zukorlić, kandidat za predsednika Srbije, na predizbornom skupu u Sjenici nazvao je celokupan srpski narod suicidnim i obećao da će od Srbije napraviti ujedinjene srbijanske emirate ukoliko bude izabran za "kapetana“ srpskog broda koji tone.

Zukorlićevi ispadi

Zukorlićeve predizborne izjave u Sjenici nisu prve takve vrste. Zapaljive izjave upućene Srbima i Srbiji stižu već godinama:

- Neka uzmu lekciju iz Egipta i Tunisa. Tamo je bio veliki zulum da se morao prekinuti i koji bi se, ako se vlast ne uzme u pamet, lako mogao dogoditi na Trgu Gazi Isabega u Novom Pazaru i na Trgu Republike.

- Nisam protiv da Karađorđe ima spomenik na Vračaru, ali sam protiv toga da glavna ulica u Sjenici nosi njegovo ime jer je pod njegovom zastavom ubijeno dve trećine Sjeničana.

- Režim u Beogradu svojim ignorantskim ponašanjem može od Sandžaka da napravinovo Kosovo.

- Nad Bošnjacima je izvršeno više od deset genocida, od kojih više od polovine u Sandžaku. Osnovaćemo centar za istraživanje masovnih zločina u tom regionu.

- Pošto, ako bog da, ostvarim autonomiju Sandžaka, ne mogu da vam obećam standard kao u Dubaiju, ali evo vam obećavam da ćete živeti kao u Monaku

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...