Далибор Написано Април 28, 2012 Пријави Подели Написано Април 28, 2012 Зукорлић нема намеру да буде председник, није глуп, зна човек да нема шансу. Његов једини циљ је да узме доста гласова муслимана из Рашке и ако успе Шиптара и да се у неком моменту прогласи за легитимно изабраног вођу муслимана у Србији. Ту је онда плакање Западу како су муслиманима угрожена права, тражење међународне интервенције/арбитраже и остало већ виђено. А сатана војске подигао, од звјериња свога и људскога, све до самих Божјих противника и својих једномишљеника којих би се марва застидјела и вепрови дивљи посрамили, пакленим их огњем наоруж'о, повео их на земљу Србију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 28, 2012 Пријави Подели Написано Април 28, 2012 A ima i onih 10 miliona evra koji dele predsednicki kandidati. Ili 7 miliona, nisam siguran ... Ako nisam nesto pogresno razumeo ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Април 28, 2012 Пријави Подели Написано Април 28, 2012 heh... a ja mislio da je Ben Ten fantazija... bluelite Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Април 28, 2012 Пријави Подели Написано Април 28, 2012 Па ми и после те продаје имамо државу дупло већу од ваше. Колико оно имате у Бих 20, 22, 23 %? .... Што би неки рекли - филџан држава. Kako god da ti odgovorim shvatit ćeš moj odgovor kao provokaciju.Nabrijan si za provociranje.Ali neka ti bude.Što se tiče podjele i usitnjavanja Srbije to me ne zanima, ali žalosti me.A što se tiče BiH, ne sekiraj se ti za nju.Ima ona isuviše patriota koji je vole i doživljavaju kao svoju domovinu.A oni koji je nevole šta im ja mogu nadživjet će ona akobogda njih. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 28, 2012 Пријави Подели Написано Април 28, 2012 mali off bosanac, možeš li mi dati podatak iz koje sure je rečenica iz tvog potpisa Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Зукорлић нема намеру да буде председник, није глуп, зна човек да нема шансу. Његов једини циљ је да узме доста гласова муслимана из Рашке и ако успе Шиптара и да се у неком моменту прогласи за легитимно изабраног вођу муслимана у Србији. Ту је онда плакање Западу како су муслиманима угрожена права, тражење међународне интервенције/арбитраже и остало већ виђено. Da je Srbija ozbiljna drzava taj bi sada robijao ili bi umro od srcanog udara . Далибор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Kako god da ti odgovorim shvatit ćeš moj odgovor kao provokaciju.Nabrijan si za provociranje.Ali neka ti bude.Što se tiče podjele i usitnjavanja Srbije to me ne zanima, ali žalosti me.A što se tiče BiH, ne sekiraj se ti za nju.Ima ona isuviše patriota koji je vole i doživljavaju kao svoju domovinu.A oni koji je nevole šta im ja mogu nadživjet će ona akobogda njih. Не не никако - ја сам веома набријан за добро расположење и забаву, него је већина људи нешто страшно озбиљна и напета, укључујући и тебе. Шта вам вреди што сте патриоте и што волите БиХ кад вам у федерацији царује корупција, криминал и најгори олош на власти. И кад вам млади људи сваки дан одлазе у иностранство а економија пропада. Са друге стране, сабијени сте на 20 % територије и немате никакву перспективу и можда 10 фабрика на 2 милиона људи које функционишу. Свет размишља о томе као да пошаље човека на Марс а ви пропадате сваки дан. У том светлу, ништа вам не вреди ваш патриотизам и цитирање курана сваки дан по 20 пута. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Не не никако - ја сам веома набријан за добро расположење и забаву, него је већина људи нешто страшно озбиљна и напета, укључујући и тебе. Шта вам вреди што сте патриоте и што волите БиХ кад вам у федерацији царује корупција, криминал и најгори олош на власти. И кад вам млади људи сваки дан одлазе у иностранство а економија пропада. Са друге стране, сабијени сте на 20 % територије и немате никакву перспективу и можда 10 фабрика на 2 милиона људи које функционишу. Свет размишља о томе као да пошаље човека на Марс а ви пропадате сваки дан. У том светлу, ништа вам не вреди ваш патриотизам и цитирање курана сваки дан по 20 пута. drago mi je da sam pogrešio u procjeni. A što se tiče naših predstavnika vlasti to si vala u pravu.Sakupio se ološ da vlada baš ako i u ostalim"manje, više"državama.Ali nadast je se da će doći bolji dani.Da, smo sabijeni u mali prostor to je istina ali zato dobro izvagamo svaki naš korak iz razloga što naše komšije nisu baš iskrene prema nama.ali to njimna na čast.Uprkos takvom okruženju ja pokušavam da nađrem sugocvornike nemuslimane koji nisu opterečeni razlikama i sa kojima mogu normalno komunicirati.Nadam se da u našim narodima preovladava više dobra nego zla i da će to dobro potisnuti ono zlo koje nastoji da nam svima veliku štetu učini. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 drago mi je da sam pogrešio u procjeni. A što se tiče naših predstavnika vlasti to si vala u pravu.Sakupio se ološ da vlada baš ako i u ostalim"manje, više"državama.Ali nadast je se da će doći bolji dani.Da, smo sabijeni u mali prostor to je istina ali zato dobro izvagamo svaki naš korak iz razloga što naše komšije nisu baš iskrene prema nama.ali to njimna na čast.Uprkos takvom okruženju ja pokušavam da nađrem sugocvornike nemuslimane koji nisu opterečeni razlikama i sa kojima mogu normalno komunicirati.Nadam se da u našim narodima preovladava više dobra nego zla i da će to dobro potisnuti ono zlo koje nastoji da nam svima veliku štetu učini. у чему Срби из РС нису искрени? Не желе да живе са вама, сматрају да им је главни град Београд и желе само сталну РС ван БиХ и то вам отворено кажу. Не видим ништа неискрено у томе. zuti car је реаговао/ла на ово 1 www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 у чему Срби из РС нису искрени? Не желе да живе са вама, сматрају да им је главни град Београд и желе само сталну РС ван БиХ и то вам отворено кажу. Не видим ништа неискрено у томе. Sve to mogu imati van Bosne.Ako ne žele živjeti sa nama neka idu iz Bosne(što nebih volio da se desi), ako smatraju glavni grad za njih Beograd onda su nepismeni i dezorijentisani, a Republiku Srpsku van bih mogu imati jedino ako je formiraju u Zanzibalu a u Bosni odvojenu Republiku teritorijalno otkinutu od BiH nema šanse.Tu i ja nevidim nešto neiskreno , to vidim kao neozbiljno i nerealno i utopistički, svaka čast, nema šta. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Nema vec utopije od BIH i to svaki realan covek vidi.Zasto ste vi niste iselili iz Jugoslavije nego cepaste drzavu?Licemerje do besvesti muslimanski brate. Dragi, bgpj, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Sve to mogu imati van Bosne.Ako ne žele živjeti sa nama neka idu iz Bosne(što nebih volio da se desi), ako smatraju glavni grad za njih Beograd onda su nepismeni i dezorijentisani, a Republiku Srpsku van bih mogu imati jedino ako je formiraju u Zanzibalu a u Bosni odvojenu Republiku teritorijalno otkinutu od BiH nema šanse.Tu i ja nevidim nešto neiskreno , to vidim kao neozbiljno i nerealno i utopistički, svaka čast, nema šta. Шначи по теби није довољно што сте етнички очистили 870.000 Срба са територије Федерације, сада мислиш да Срби могу да се иселе и са остатка територије БиХ? Зашто би Срби изшли из Босне? Срби у Босни живе макар дупло дуже од вас Бошњака. Срби у Босни су имали своје краљеве, владаре, историју, споменике итд. и чинилу су убедљиву већину у Босни док се није десио геноцид у 2. св. рату. Срби сматрају Босну својом земљом и немају намеру никуда да иду. Једино са чим они нису тренутно задовољни је што им је главни град Бања Лука. Пошто себе сматрају великим народом са дугом историјом, сматрају да би им Београд одговарао као главни град. То је много реалније и остварљивије него покушај вас Бошњака да се конституишете као самостална нација, иако говорите чист срспки језик и пишете чистим српским писмом. obi-wan and Manolis је реаговао/ла на ово 2 www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 . Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 mali off bosanac, možeš li mi dati podatak iz koje sure je rečenica iz tvog potpisa Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Bosanac je pravi predstavnih islamiziranih srba. Njegova samouverenost se bazira, kao i njegovih predaka, u moci i snazi srpskih neprijatelja a ne bosanskih muslimana. A nije naucio, posle vekova krvoprolica, da se ta filozofija uvek omlati upravo muslimanima o glavu. Jer mi Srbi smo evo milenijumima na balkanu i nema sanse da nas pomere sa brda balkanskih pa makar se udruzili svi basibozuci na planeti. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука