Manolis Написано Април 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 22, 2012 Ма добро, и да је моја држава извршила масовна убиства над јапанцима из обести, вероватно бих и ја "заборавио". Овако резултат је: хиљаду према један за Јенкије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragan Radomirovic Написано Април 22, 2012 Пријави Подели Написано Април 22, 2012 Nisu oni nista zaboravili Japance su odmah castili atomskom bombom a ove odmazdom pa su njima ostavili da zaboravljaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 Zaboravili su Perl Harbor odkud ti ideja da nece/nisu 9/11??? Realno su mogli predvideti da će se nešto tako desiti. A Perl Harbor su zaboravili nakon što su im pobili oko 3 miliona ljudi, sravnili Tokio sa zemljom (da najviša građevina bude 40cm) i bacili im 2 atomske bombe. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 SSSR izgubio petnaestak miliona vojnika (samo vojnika) u ratu. Ameri, Englezi i Australijanci izgubili 700,000 zajedno. A ovi su snimili toliko filmova o tome svemu da ćemo za neku godinu popamtiti sva imena. Ali naravno da treba da gledamo šta je bolje i praktičnije za nas i da imamo dobre odnose sa njima, ali samo neka mi Rudi Đulijani ne priča da zaboravim ili ovo ili ono zato što znam ko je on i šta je on i kako bi bilo da je situacija other way around - njukovali bi nam majku majčinu. http://www.youtube.com/watch?v=xKITUOl0NBc !! Пг, Лазар and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 @Auror & Radomirovic Ja sve vreme bio ubedjen da pricamo o Amerikancima danas posto jelte Rudi prica o Srbima danas a ne recimo o periodu Karadjordja . Al cak i ako tako gledate onda je opet problem da objasnite odnos Japanaca prema Amerikancima i Americi. Ili su oni specijalni slucaj koji treba preskociti zbog nekog viteskog duha iz samurajske epohe?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 @Auror & Radomirovic Ja sve vreme bio ubedjen da pricamo o Amerikancima danas posto jelte Rudi prica o Srbima danas a ne recimo o periodu Karadjordja . Al cak i ako tako gledate onda je opet problem da objasnite odnos Japanaca prema Amerikancima i Americi. Ili su oni specijalni slucaj koji treba preskociti zbog nekog viteskog duha iz samurajske epohe?! Verovatno im nije u krvi da izigravaju žrtve i kukaju, nego su ostavili prošlost iza sebe i pošli napred. A i svesni su da su prvi započeli; plus, tvroglavo su odbijali predaju posle pada Nemačke i Italije i tako su navukli sebi bedu na vrat. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 @Auror & Radomirovic Ja sve vreme bio ubedjen da pricamo o Amerikancima danas posto jelte Rudi prica o Srbima danas a ne recimo o periodu Karadjordja. Pa pričamo. Ali se US Foreign Policy ne menja dobrih preko sedamdeset godina. Al cak i ako tako gledate onda je opet problem da objasnite odnos Japanaca prema Amerikancima i Americi. Ili su oni specijalni slucaj koji treba preskociti zbog nekog viteskog duha iz samurajske epohe?! Japanci su pragmatični. Ali to se izdešavalo pre 80 godina, bilo je i bitki, dosta je izginulo sa obe strane, rat u pravom smislu. A ovo kod nas je bio 19 vs 1 gangbang. Misliš da treba da samo pređemo preko svega toga i da nastavimo da kotrljamo? Da skačem od sreće kad mi daju par miliona nakon 60 milijardi štete koju su napravili? Samo razmisli i seti se kakav odnos oni imaju prema celokupnom 9/11 događaju i kako se ponašaju prema onima koji su to uradili. Zamisli da dođe Al-Zavahiri u USA da im kaže kako oni treba da pređu preko toga, i da im da primer kako je evo i Turska npr. napala Špance u osmom veku pa sada ovi gledaju Sulejmana Veličanstvenog na Prvoj itd. Treba više poštovanja i ljubavi za sebe da pronađemo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 SSSR izgubio petnaestak miliona vojnika (samo vojnika) u ratu. Ameri, Englezi i Australijanci izgubili 700,000 zajedno. A ovi su snimili toliko filmova o tome svemu da ćemo za neku godinu popamtiti sva imena. Ali naravno da treba da gledamo šta je bolje i praktičnije za nas i da imamo dobre odnose sa njima, ali samo neka mi Rudi Đulijani ne priča da zaboravim ili ovo ili ono zato što znam ko je on i šta je on i kako bi bilo da je situacija other way around - njukovali bi nam majku majčinu. http://www.youtube.com/watch?v=xKITUOl0NBc !! Jesi ga gledao kod Ivanovica? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 Pa pričamo. Ali se US Foreign Policy ne menja dobrih preko sedamdeset godina. Pa onda smo se zestoko mimoisli jer ja pricamo o tome o cemu i Rudi da nemamo razloga da pravimo neke blokade u odnosima sa SAD zbog bombardovanja. Japanci su pragmatični. Ali to se izdešavalo pre 80 godina, bilo je i bitki, dosta je izginulo sa obe strane. Misliš da treba da samo pređemo preko svega toga i da nastavimo da kotrljamo? Mislim da nam svima treba jedna ogromna doza Makijavelizma u politickom rezonu jer nas inace nece biti. Sad me jos pitaj da li cilj opravdava sredstvo pa da idem laku noc. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 Jesi ga gledao kod Ivanovica? Ne gledam Ivanovića. I ne dopada mi se Đulijani. Glorifikovani GOP džiber. jesi li odgledao taj klip? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 Samo razmisli i seti se kakav odnos oni imaju prema celokupnom 9/11 događaju i kako se ponašaju prema onima koji su to uradili. Zamisli da dođe Al-Zavahiri u USA da im kaže kako oni treba da pređu preko toga, i da im da primer kako je evo i Turska npr. napala Špance u osmom veku pa sada ovi gledaju Sulejmana Veličanstvenog na Prvoj itd. Treba više poštovanja i ljubavi za sebe da pronađemo. A kakav odnos trebaju Amerikanci sa Al-Zavahirijem?! A kakav mi sa Amerikancima?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 Pa onda smo se zestoko mimoisli jer ja pricamo o tome o cemu i Rudi da nemamo razloga da pravimo neke blokade u odnosima sa SAD zbog bombardovanja. Pa dobro, nemamo. Ionako imaju foreign aid program, glupaci. Nema razumnog razloga da nećeš poklon-lovu. P.S. I can't pick up my musket and fight 'em now no more, But I ain't gonna love 'em, now that is certain sure! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 Ne gledam Ivanovića. I ne dopada mi se Đulijani. Glorifikovani GOP džiber. jesi li odgledao taj klip? Pogledaj. Videces da on licno i tek kako ima aduta, svojim primerom, da prica o stavljanju iza sebe veoma licnih rana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 A kakav odnos trebaju Amerikanci sa Al-Zavahirijem?! A kakav mi sa Amerikancima?! Ne znam da li si čuo da su pre neku nedelju ubili njegovog šesnaestogodišnjeg sina, momak nije imao nikakve veze sa terorizmom, rođen u Denver, Colorado, sasvim običan američki tinejdžer. Amerikanci su takvi da ne bi pristali ni na kakvu kombinaciju osim da ovaj dobije metak u glavu. A oni inače treba da pređu preko toga. I da prestanu da bombarduju 6 zemalja koje trenutno bombarduju. Kakav mi odnos treba da imamo? Sigurno da se ne svetimo ni na koji način, da blokiramo odnos ili šta god, već da prihvatamo njihov novac i da se smešimo blagonaklono (dragačevski instinkt!xD). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 Pogledaj. Videces da on licno i tek kako ima aduta, svojim primerom, da prica o stavljanju iza sebe veoma licnih rana. Da li nešto sa ženom beše? Okej, možda i ja prejudiciram, ali znam kakvi su mu drugari iz partije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука