коЖељ њацИ Написано Април 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Ипак овај поп је испао наиван. Не знам да ли је добио благослов од епископа сремског ( који је узгред буди речено старотарац) за ово "заједничко" служење са индијанцом , или је то урадио без да је претходно обавестио епископа. Такође могуће је и да организатори нису обавестили попа да ће ту да буде и неки индијански церомонијал. Али кад је већ дошо и видео о чему се ради јасно је и како је просудио, значи ђењги ибер алес. А мого је лепо да каже "извинте ме код ујка луја , напрасно сам добио пролив, морам ићи кући , али свакако ћу доћи за пар дана да освештам камен темељац оно ретроактивно илити постхумно" . И логично је да би организатори којима је сасвим свеједно дал Индус чаробњак или поп Србин истерују ђавола из темеља , разумо једно тако оправданије. Е сад је само проблем које су паре биле унапред ... bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Ја не видим никакав проблем. Дошао индус и врачао, дошао православни поп и освештао и отерао све нечастиве силе. Слава Богу, попова је била задња. Ромејац and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Ја не видим никакав проблем. Дошао индус и врачао, дошао православни поп и освештао и отерао све нечастиве силе. Слава Богу, попова је била задња. Ја видим проблем. Освано је у новине ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Оно јес... и ја сам био у новине, знам да може да буде проблем без проблема... али подвлачим да свештеник овде ништа није погрешно урадио, напротив. Мислим да је одлично што је он освештао темељ и то после хиндуса. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Јес' у новине (и то је негативан публицитет, то је тачно), али вест није написана као вест (дакле - објективно и коректно), него тендециозно и перфидно, подмукло. Дакле, то није вест, него - како се у мом крају каже - рчкање. Али тамбз ап за извинте ме код ујка Луја... Браво! Слатко се насмејах, од срца. Браво још једном. Лела је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука