Баба Написано Април 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Али Тома је сурогат алтернатива, тј. није алтернатива уопште. И он иде у Брисел по упутства... све је то готово исто. Али није ни дорастао таквом месту, ни по чему. Обашка што преко ноћи мења мишљење. Pa mi tu ni nemamo nekog izbora još od 91 . Svi ovi dosadašnji kandidati i stranke su bili bivši komunisti , ili iz te etatističke ekipe vlastodržaca po rodbinskoj liniji. Realno jedino Velja i Toma su seljačine iz srca Srbije, koji nisu iz te garniture koja je 46 pobila prethodnu elitu i zasela u njihove kuće , stanove i lokale po Beogradu. Svi ostali jesu . Naravno sem Koštunice jer njegovi su neka predratna elita kraljevine Jugoslavije. Čedini komunjar, Čankovi komunistički funkcioneri u Vojvodini, Tadićev otac Ljuba Tadić komesar , Dobrica Ćosić komunjara, Ivica Dačić komunjara( lično) i sve tako... Mislim da je u suštini sve jedno od ovo troje koje sam izdvojio za koga glasati (Toma, Velja,Koštunica) , jer oni stvarno nisu komunisti. Naravno ja to iz moje perspektive govorim, jer prosto ne verujem onima koji su konstantno na vlasti 60-70 godina pri čemu je država u sve lošijem i lošijem stanju.Da ne navodim sad te četničko/partizanske odnose... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 kada vidim onu Vesnu Trivan i Borhana Tadicija predsednika nam dragog pegla mi se.Dojadili su i Bogu i narodu sa pricom o EU a narod zivi kao u Zimbabveu Ne bih rek`o da nam je tako dobro... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Заиста бисмо требали да усвојимо те европске законе и стандарде, ако ни због чега другог а оно барем да се ратосиљамо наших бездушних монополиста и жутократских лопова. Ovo je značajno Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Dosta ljudi ocekuje da se tu nesto u njihovom zivotu promeni zbog izbora a to je pogresno Nista se tu ne menja. Od ponedeljka do petka na posao, vikend sa porodicom i prijateljima, plata ce biti ista , kola ista, sve isto. Samo politicari prodaju iluzije na koje naivni (vecina ) nasedaju. Te EU, te vece plate, te bolji standard... Sve ce to doci ali polako i nevezano da li ce dobiti izbore DS, SNS ili ko drugi. Sva ta obecanja su budalastine. Te stoga bi svako od nas trebao da glasa za ono u sta veruje, ne razmisljajuci o glupostima tipa "ima sansi da pobedi ili nema" ovaj ili onaj. Zato, znate sta zelite i tako glasajte a glasovi se broje posle izbora a ne pre. katja је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Crveni Baron, Баба, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Dragi zaboravljas na najveceg megalomana medju njima- Djilasa Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Ми смо добили статус кандидата баш пред изборе. Зато јер запад подржава жутаће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Ми смо добили статус кандидата баш пред изборе. Зато јер запад подржава жутаће. Запад подржава и Тому , али је Тадић имао дил по питању статуса кандидата и зато га је и добио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Zaista covek ne zna za koga da glasa a ima potrebu da da svoj doprinos za neke promene... Tuzna je politicka scena Srbije... Ja sam cak cula da Tadic i Nikolic tajno dogovaraju koaliciju... Toliko o "opoziciji", a poziciju i da ne pominjem, ovakve pljacke nije bilo ni u vreme Milosevica... Uzas!!! https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 komplet svi politicari su ista banda, cak i da su izbori za najgoreg- opet ne bi znao za koga da glasam... znaci treba smisliti drugaciji sistem i prevazici politiku kad se covek leci, leci se na primer tako sto se maze melemom i ujedno veruje u izlecenje, znaci nema nista od Nishizawinog modela da se striktno samo duhovno kao pojedinci trebamo popravljati, to ne pije vodu, potrebno je naravno uz duhovni preobrazaj raditi i na materijalnom planu, inace nema nista od oporavka Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Jel znate onaj vic o Gavranu i Lisici? Sedi Gavra na vrhu drveta a u kljunu mu parče hleba. Dodje Lija ispod drveta i pita Gavru: -Gale, jel će izađeš na glasanje? Gavran kaže : -Daaaaaaaa. Kako otvori kljun , hleb ispadne i lija ga zagrize i ode. Gleda je on tužno kako odlazi sa njegovim hlebim i kaže u sebi -Hbga, isto bi mi bilo i da sam reko Neeeeeeee. Apis, katja and Баба је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 :laugh: Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука