Макрина Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Је ли то о. Пајсије што пева ове песме из Хиландара, при дну странице? http://www.sv-luka.o...ts/indexsr.html То је било издање Himne sa hilandarskog panagira http://www.knjizara....N:86-7714-004-2 Сјајно звучи... Јесте Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 21, 2012 Пријави Подели Написано Април 21, 2012 Јесте Још кад би било да се чује још материјала или да има ко да постави на нет... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 22, 2012 Пријави Подели Написано Април 22, 2012 Boba and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 22, 2012 Пријави Подели Написано Април 22, 2012 Кад већ причамо о арга појању, ево једног доброг и класичног примера: feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 28, 2012 Пријави Подели Написано Април 28, 2012 Још кад би било да се чује још материјала или да има ко да постави на нет... Набасах случајно на овај youtube канал на којем има постављено нешто појања о. Пајсија http://www.youtube.com/user/MrHANCANIN?feature=watch Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марјанн Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Да питам, дали неко зна и евентуалну адресу, дали има електронски типик у неумима? Хвала. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! vaistinu 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Да питам, дали неко зна и евентуалну адресу, дали има електронски типик у неумима? Хвала. Типик у неумама? Тако нешто не постоји, типик је устав богослужбеног поретка, а не појачка књига. Мислиш на неку књигу за појање? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марјанн Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Типик у неумама? Тако нешто не постоји, типик је устав богослужбеног поретка, а не појачка књига. Мислиш на неку књигу за појање? Ел. типик са редовним богослужењима у неумима. Знам један грчки псалт из Лондона, дао ми принт скрипту са редовне, тековне богослужбе у неумима, али немам контакт са њим, па питам дали овако нешто има на црквенословенском језику на нету? Извињавам се ако нејасно срочавам питање. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! vaistinu 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Ел. типик са редовним богослужењима у неумима. Знам један грчки псалт из Лондона, дао ми принт скрипту са редовне, тековне богослужбе у неумима, али немам контакт са њим, па питам дали овако нешто има на црквенословенском језику на нету? Извињавам се ако нејасно срочавам питање. Ја сам сад затечена да тако нешто уопште постоји,с обзиром да имати неуме па и ноте за сваки дан Богослужења по типику шта се пева на јутрењу,Литургији и вечерња...заиста сам изненађена. Да ли је то можда зборник пре? Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Ајде постави једну страницу старог тог да видимо? Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марјанн Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! vaistinu 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 НЕ могу ово да скинем. Не знам о чему се ради, можда мислиш ма Осмогласник? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марјанн Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 НЕ могу ово да скинем. Не знам о чему се ради, можда мислиш ма Осмогласник? Не знам шта је проблем, нашао сам неку страну са литургије где је свештенички део такоџе у неумима затим иде херувика. Псалт ми је тада рекао да за сваку службу добија принт скрипту са сроченом богослужбом пр. утрења са литургијом на тековном гласу, при том певачки део је у неумима. То ми се видело јако практично, зато питам дали можда има и црквенословенску варијанту. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! vaistinu 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Ако за сваки дан добија све стихире и стихове у неумама за тај дан,свака им част али стварно.То немају ни Руси,знам зато што баш пратим Типике. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Не знам шта је проблем, нашао сам неку страну са литургије где је свештенички део такоџе у неумима затим иде херувика. Псалт ми је тада рекао да за сваку службу добија принт скрипту са сроченом богослужбом пр. утрења са литургијом на тековном гласу, при том певачки део је у неумима. То ми се видело јако практично, зато питам дали можда има и црквенословенску варијанту. Да, то знам да постоји: свештенички део у неумама, то је класика. Али да има цела служба за сваки дан у неумама, то нисам знао. Свака част ономе ко то ради, мислим да тога нема на словенском. Како се тове тај појац који ти је дао неуме? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука