Jump to content

Mladić Ratko

Оцени ову тему

Препоручена порука

Нико није против кажњавања злочинаца, него против фабриковања злочина, што сте у овом рату дебело радили. Навео си чланак једног човека, ја сам навео чланак који га апсолутно дискредитује као независан извор коме се може без поговора веровати.

Једна је ствар злочин у Сребреници, до ког је, нажалост дошло, али је сасвим друга ствар то употребљавати у политичке сврхе. Што је још и најгоре, према томе како се односите према том злочину, види се да вам није ни најмање стало до самих жртава, него само до политичког ефекта који те жртве могу да вам донесу. Стога се прво кренуло од око 1.720 жртава, међу којима је било доста људи убијених у борби, и стигло се до невероватне цифре од 8.000 побијених људи. Наравно, не треба занемарити чињеницу да је огроман број људи тек тако уписиван у жртве, тако да међу "убијенима у Сребреници" имате невероватно велики број живих, умрлих пре рата, који живе у иностранству, Срба из Сребренице, итд.

А посебно је питање како се дошло до конструкције "геноцид". На основу сведочења Дражена Ердемовића у Хашком Трибуналу. Да не ширим причу, али то је сведочење, поред тога што је контрадикторно самоме себи, очигледно лажно, јер је физички немогуће. Међутим, све то није ни било битно.

Срамота је то што радиш, босанац, поново. Мени је жао сваке жртве, али се гнушам овог лешинарења и безочних лажи којима сте се служили свих ових година и служите се и даље.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Nemoj da se praviš naivan, Željko. Ja sam pisao da su neki samo čekali priliku da krenu, da im se dadne povod.

Sa druge strane, ako veruješ u Boga, ne zaboravi da Bog nijednu krivicu ne ostavlja nekažnjenu. Zato i mi trebamo da ispitujemo gde smo pogrešili, ne da ignorišemo i da se pravimo gluvi i nemi..

Mislis kada su po Splitu davili klince od 18-19 godina razularena rulja ili kada su ubijali one momke prilikom povlacenja iz kasarne u Bosni? Ili mislis na nekoga drugog ko je jedva docekao da 6. aprila na dan napada nacisticke nemacke priznaju Bosnu da bi mogli "po zakonu" da ubijaju srbe?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Mišić: Amor Mašović zloupotrebljava Institut na suđenju Karadžiću

Institut za nestala lica BiH ogradio se danas od izjava koje Amor Mašović iznosi kao svedok protiv Radovana Karadžića u Haškom tribunalu.

"Svi podaci, informacije i dokumenti koji su prezentovani u bilo kojoj formi od strane Mašovića kao svedoka Tužilaštva Haškog tribunala, na današnjem svedočenju u predmetu protiv bivšeg predsednika Republike Srpske Karadžića nisu dokumenti Instituta za nestala lica", izjavio je srpski član Kolegijuma direktora Instituta Milutin Mišić.

Mišić je naglasio da sadržaj Mašovićevog svedočenja ne predstavlja stavove Kolegijuma direktora Instituta, navodeći da ti dokumenti i podaci ni u kom obliku nisu razmatrani od strane Kolegijuma.

„Mašović ne predstavlja Kolegijum Instituta, niti Institut za nestala lica BiH", rekao je Mišić, navodeći da ti dokumenti nisu ni verifikovani od strane Instituta za nestala lica.

Prema njegovim rečima, iznesene informacije nisu obrađene ni u jednom sektoru Instituta i kao takve dostavljene Kolegijumu direktora.

Suđenje nekadašnjem predsedniku Srpske Radovanu Karadžiću nastavljeno je u Haškom tribunalu svedočenjem predsedavajućeg Kolegijuma direktora Instituta za nestala lica BiH Amora Mašovića.

Суђење Караџићу је само једна од ситуација где је фабриковао или је излагао непотпуне податке као чињенице.

И не видим смисао овог клипа. Да ли ја сада теби треба да пејстујем Кравице или Братунац?

Да ти скратим муке: Наравно да знам да је било злочина. И наравно да ми је криво због сваке жртве. И заиста међу невиним жртвама не правим никакве разлике по основу националности. И међу злочинцима не правим разлику по основу националности, сви до једног залслужују да до краја живота леже под кључем.

Али никада нећу да прихватим фалсификовања, којима сте и више него склони. И сваку прилику која вам се пружи користите за најгоре фалсификате. Ту спада и број убијених у Сребреници. Ту спада и невиђени злочин над Србима у Сарајеву за време рата, који превазилази по својим размерама чак и ове надуване цифре из Сребренице. Ту спада и фалсификат који се зове Маркале. Ту спада и несхватљиво, безочно, одбијање да процесуирате своје злочинце да бисте и даље могли да изигравате жртве. И све то да користите да бисте укидали надлежности Републике Српске, или да бисте давили Хрвате у Федерацији, и на крају направили унитарну БиХ у којој би се преглавали остали народи.

Е, против тога сам и увек ћу бити против тога. А жртвама вечна слава и да Бог буде судија њиховим крвницима, ако већ избегну правду овога света.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Mitrović:Amor Mašović kočničar procesa pronalaska nestalih Srba

Srna - 27.12.2011 09:50

BANjALUKA - Institut za nestala lica BiH i predsjedavajući Kolegijuma direktora ove institucije Amor Mašović glavni su kočničari procesa pronalaska nestalih Srba, izjavio je predsjednik Organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Republike Srpske Nedeljko Mitrović.

On je naveo da podatak da je identifikovano više od 800 Bošnjaka, a oko 25 Srba pokazuje prave namjere Mašovića i Instituta, ističući da je svaki komentar na to suvišan.

"Broj ekshumiranih i identifikovanih lica u BiH pokazao je da Institut nije ispunio očekivanja i da su rezultati njegovog rada slabiji od rezultata nekadašnjih entitetskih komisija. Očito je riječ o promašenom projektu koji je u funkciji samo jednog naroda - bošnjačkog", rekao je Mitrović za "Fokus".

Mitrović je podsjetio da Republika Srpska traga za još najmanje 1 710 lica, a posmrtni ostaci 620 lica nalaze se u tri spomen-kosturnice i oni još nisu identifikovani.

Ističući da je Mašović nastavio sa politikom opstrukcija u potrazi za nestalima u BiH, on je izrazio nadu da će se "njemu i sličnima stati na kraj".

"Ne treba zaboraviti da se još vodi postupak kod Centralne izborne komisije BiH zbog sukoba interesa Amora Mašovića koji je istovremeno bio član Kolegijuma direktora i politički angažovan u SDA. Sve ovo pokazuje da je Mašović pristrasan u radu i manipulator. Savjet ministara BiH u dva navrata nije usvojio izvještaj o radu Instituta, što dovoljno govori o čemu je riječ", rekao je Mitrović.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Siguran sam da je ovaj Bosanac ucestvovao u oskrnavljenju pravoslavnog hrama u Kaknju na Vaskrs. Jesam li u pravu, Bosanac?

Gospodin Marko Maleš svečenik u Kaknju, i ja smo se dogovorili da sa svojom porodicom dođem kod njega u posjetu.

Možda je to za tebe nemoguće shvatiti ali mi normalni ljudi ponašamo se normalno.

Stan u kojem živim je oko 200 m od vaše crkve.Ja nemam informaciju da je tako neko neko uradio.Raspitat ću se a tebi na sramotu što na najmorbidnije načine pokušavaš mene diskreditovati.Ja znam bol vjernika kada neko njegovu bogomolju sruši .Ja sam taj bol osjetio bar 600 puta i moja ruka nikada nebi srušila tuđu bogomolju, niti bi je oskrnavila.A možda ono što se krije u tebi od mržnje pokušavaš prebaciti na druge.

Подели на овим сајтовима

Dosadni ste jedni i drugi. A mili Gospod da pomiljue sve žrtve tih ratova, a najpre nevine žrtve, nas pak da nauči da se pokajemo i da takva dela više nikad ne dopustimo. Gospode, smiluj se nama! Amin.

Hajde i vi ostali, pomolite se, barem jednom..

Amin!

Подели на овим сајтовима

Чињеница је да је у Сребреници почињен злочин, но никако геноцид што кажу јаки... Чињеница је да је Младићева војска побила неколико хиљада муслимана на том подручју, и чињеница је да је пре тога побијено око 3500 Срба од 1992-1995.

У Н. Завету пише:''Немојте пресудити, око за око, зуб за зуб'' - Младић да није побио те у Сребреници, они би наставили злочине над Србима. Мени је жао што је дошло до тога, но пошто је Алија њих све жртвовао, шта да се ради? Посао је одрађен како треба... можете ви босанци сад рећи како је највећи геноцид у историји човечанства почињен баш у Сребреници после 2 светског рата, но, запитате ли се, колико су Амери само побили од 1950-до данас ???

Ма ћао!

Подели на овим сајтовима

Gospodine administratore, kao čovjeku ti se obračam.Ovo što moderator foruma Marko_13 postavlja ovakva pitanja na moje lično ime ne služi nimalo na čast vama koji vodite ovaj forum.Skrenite mu pažnju o ponašanju i pristojnosti.Jeli to stvar kućnog odgoja ili mržnje koju osječa prema nekome ja nezna i u to ne ulazim.ali ga naučite da vam ne daje autogolove ovakvim provokacijama.

Подели на овим сајтовима

Gospodine administratore, kao čovjeku ti se obračam.Ovo što moderator foruma Marko_13 postavlja ovakva pitanja na moje lično ime ne služi nimalo na čast vama koji vodite ovaj forum.Skrenite mu pažnju o ponašanju i pristojnosti.Jeli to stvar kućnog odgoja ili mržnje koju osječa prema nekome ja nezna i u to ne ulazim.ali ga naučite da vam ne daje autogolove ovakvim provokacijama.

Ti bre Bosanac opet moralises a vise puta sam ti rekao da nemas moralno pravo to da cinis. Vidi sta ti pises:

"Ti ne kapiraš bolan.Zašto?Zato što u tvojoj percepciji Srbin-taj nebeski čovjek-ne može zločin učiniti.Zato što nije zločin ubiti muslimana.Zato što mržnja prema svemu ne srpskom teče tvojim venama.Vidiš za mene je svaki musliman zločinac koji je napravdi boga ubio, silovao, oteo itd.Tu se ja i ti razlikjuemo. "

A sada tebe nesto pogadja pitanje tamo neko? Mislim, spusti se na zemlju Bosanac .

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...