w.a.mozart Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 sad pošto smo konstatovali ko je šta jeo sutra treba otvoriti temu- (sa) kime ste se omrsili katja and pink panter је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 sad pošto smo konstatovali ko je šta jeo sutra treba otvoriti temu- (sa) kime ste se omrsili То можемо и на оној теми о Курајеву и Мадони, не треба нам посебна тема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 jao! tu temu izbegavam vešto... LOL ladno sam pročitao o Kurajberu i Makaroni Драшко and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Pa valjda sa suprugom , mislim ako nijesam zaostao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 sad pošto smo konstatovali ko je šta jeo sutra treba otvoriti temu- (sa) kime ste se omrsili ohohooooooooo skakljivo pitanje :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2012 jao! tu temu izbegavam vešto... LOL ladno sam pročitao o Kurajberu i Makaroni Само се ти шали... и курајбер и макарона су веома битни у животу једног човека, да не кажем индивидуе јер ми смо личности. Курајбер је најстарији познат предак у једном породичном стаблу (има и курлебало, сукурђел, аскурђел...), а макароне си пуне влакана и скроба. За пост душу дале. Може и за мрс оне са јајима. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 sad pošto smo konstatovali ko je šta jeo sutra treba otvoriti temu- (sa) kime ste se omrsili Пре свега, Моцарте, питања на која одговарамо у инструменталу су : -СА КИМ (за жива бића) - Пример: Идем са сестром у биоскоп. -ЧИМ (за предмете) - Пример: Играм се лоптом у дворишту. Из ових разлога твоје питање је нејасно - да ли тема треба да буде о томе са ким смо седели за трпезом или да ли је неко од нас канибал, и кога је од својих ближњих, после вишенедељног поста, смазао* за доручак . * Смазао - (у сленгу) брзо, халапљиво појео bleh bleh bleh w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Пре свега, Моцарте, питања на која одговарамо у инструменталу су : -СА КИМ (за жива бића) - Пример: Идем са сестром у биоскоп. -ЧИМ (за предмете) - Пример: Играм се лоптом у дворишту. Из ових разлога твоје питање је нејасно - да ли тема треба да буде о томе са ким смо седели за трпезом или да ли је неко од нас канибал, и кога је од својих ближњих, после вишенедељног поста, смазао* за доручак . * Смазао - (у сленгу) брзо, халапљиво појео Iz Mocijevog bih rekao da je u pitanju instrumental samo sto se iz njegove recenice, ne znaci da je on na to milsio, moze da sledi da je u pitanju neki sasvim drugi glagol od gledanja filma. :D katja and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 sad pošto smo konstatovali ko je šta jeo sutra treba otvoriti temu- (sa) kime ste se omrsili Koji si ti liiiik hahahahahaha... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Gibanica :D http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 sad pošto smo konstatovali ko je šta jeo sutra treba otvoriti temu- (sa) kime ste se omrsili :'( http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Iz Mocijevog bih rekao da je u pitanju instrumental samo sto se iz njegove recenice, ne znaci da je on na to milsio, moze da sledi da je u pitanju neki sasvim drugi glagol od gledanja filma. :D Зато и кажем да је Моцијево питање нејасно. :- 0205_whistling 0205_whistling 0205_whistling Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 а макароне си пуне влакана и скроба. За пост душу дале. Може и за мрс оне са јајима. balastne materije LOL Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2012 а ову тему сте баш омрсили лелееееееее бл katja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 а ову тему сте баш омрсили лелееееееее бл nismo MI nego W.A. Mozart !!!!!!!! :D w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука