Jump to content

Пројекат "Они живе" - политичке партије у Србији и Гебелс

Оцени ову тему

nishizawa

Препоручена порука

13.02.2012. – 21. 02.2012. godine Milan Marković i Maja Pelević učlanili su se u Demokratsku stranku Srbije, Ujedinjene regione Srbije, Socijaldemokratsku partiju, Demokratsku stranku, Liberalno demokratsku partiju, Srpsku naprednu stranku i Socijalističku partiju Srbije.

Vrlo brzo nakon učlanjenja postali su članovi većine Saveta za kulturu a u nekim partijama su dospeli i na kadrovsku listu.

Milan Marković i Maja Pelević predstavili su se svojim novim partijskim kolegama tekstom “Ideja strategija pokret” u kom su izneli svoja razmišljanja na temu marketinške strategije stranke. Tekst je u svim strankama veoma dobro prihvaćen.

Tekst je zapravo nastao preuzimanjem delova teksta Jozefa Gebelsa “Znanje i propaganda” iz 1928. godine.

http://onizive.wordpress.com/

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

толико о политичким партијама у Србији... површност на сваком кораку.

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

13.02.2012. – 21. 02.2012. godine Milan Marković i Maja Pelević učlanili su se u Demokratsku stranku Srbije, Ujedinjene regione Srbije, Socijaldemokratsku partiju, Demokratsku stranku, Liberalno demokratsku partiju, Srpsku naprednu stranku i Socijalističku partiju Srbije.

Vrlo brzo nakon učlanjenja postali su članovi većine Saveta za kulturu a u nekim partijama su dospeli i na kadrovsku listu.

Milan Marković i Maja Pelević predstavili su se svojim novim partijskim kolegama tekstom “Ideja strategija pokret” u kom su izneli svoja razmišljanja na temu marketinške strategije stranke. Tekst je u svim strankama veoma dobro prihvaćen.

Tekst je zapravo nastao preuzimanjem delova teksta Jozefa Gebelsa “Znanje i propaganda” iz 1928. godine.

good2.gifgood2.gifgood2.gif

...

Ocemo jos...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ово је још један пример да су нам, како то каже велики пријатељ Срба др. Рудолф Арчибалд Рајс, " функционери, по правилу, најгорег квалитета ".

" На несрећу политичари су вам свемоћни. Политика се меша у све и управља. Укаже ли се неко место у власти било оно важно или осредње, свеједно, о избору неодлучују заслуге кандидата, већ политичке везе. Може он бити и највећа незналица, најнечаснији човек, ако је " штићеник " политичара - странчара странке на власти, победиће и човека квалификованијег и у стручном и у моралном погледу. Када се неки кандидат пријави за конкурс за неко место у министарству, не питају га : " Шта знаш ? Шта си радио досад ? Шта си радио када је отаџбина била у опасности ? ". Него, питају га : " У којој си странци ? Који те посланик препоручује ? ".Последице оваквог начина рада су погубне за земљу. " - др. Рајс

Подели на овим сајтовима

Samo što nije bio u pravu. Lako je kritikovati, ali treba ponuditi i odgovor. I ja mogu da kažem: "Danas pada kiša. Beh!", i šta sam time dospeo?

Političari su kradljivci? A to je jedino u Srbiji tako, a..? I šta je alternativa, da pozovemo tuđe vladare, ili jednog diktatora? Da nisu možda dovoljno kradljivci, jer da su dovoljno pokrali, mogli bi oni da kupe umesto da budu kupljeni? Hm...

" У пресудним тренуцима сам јемчио за вас, Не бих желео да сам то чинио за нацију која то не заслужује . Међутим да ми то неко не би могао приговорити дајте предност својим врлинама и исчупајте из тела оне ружне бубуљице на које сам вам указао на овим страницама, а њих ћете читати тек после моје смрти. Ви то можете да учините. тело вам је здраво. Само га прља површинска кожна болест. Трљајте, снажно трљајте своје тело и скините ту ружну прљавштину која га нагрђује и погани.

Немојте дозволити да ваша лепа душа пропадне у том ђубрету које се, на њој наталожило нарочито после рата. Нација, која је попут ваше, одолела вековном ропству, која се повукла преко Албаније и која је, изгнана из своје земље, ( али не и поражена ), успела да се врати као победник - не допушта да је подјарми шака себичних и подмитљивих политичара, гнусних шићарџија, презира достојних забушаната и злочинских профитера и зеленаша.

Упркос свему ја верујем у будућност вашег народа. Дух Косова, Карађорђа, Куманова и Кајмакчалана поново ће се пробудити, јер без њега ћете можда поново доживети време робовања које ни у чему неће заостајати за оним претрпљеним које су ваши стари победили жтрвовањем и јунаштвом. Судбина вам је у властитим рукама : блистава будућност или поново ропство ! " - др. Рајс

Подели на овим сајтовима

to ti je pobratime savremena boljka svi hoce da rade kao direktori,menadzeri niko bre motiku,cekic i ostale alatke u ruke da uvati .

Као и на форумима што сви хоће да дискутују о теологији, а нико неће књигу у руке да ухвати...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Избори.Свима њима ће бити ДОБРО,и пре и после избора.Шта је суштина преваре-ДА СЕ МИ БАВИМО ПРЕДСТАВНИЦИМА наших живота.

Уместо да живимо у локалу,да се ту организујемо као комшије,ми чекамо да нас

ови преваранти организују да би њима било добро.

Која је разлика међу њима!САМО У НАМА,тј ко је на којој старани.

Они су на ИСТОЈ СТРАНИ,СВИ,а ми смо на РАЗЛИЧИТИМ странама!

Они ЖИВЕ од наших подела.

Као што живот почиње у локалу,сусретом мужа и жене,тако и наш заједнички живот

почиње у локалу.Од улице,зграде,кварта,М.З. А не од њих.

Они су део лажи,а ми смо део живота.Па браћо Срби,Роми и други бирајте.

Подели на овим сајтовима

Primetili ste da nema SRS na spisku.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...