bosanac Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 I onda si se ti probudio i shvatio da si Srbin i da su ti preci bili pravoslavne vere i otisao si kao svaki pametan musliman poput emira kusturice da se prekrstis vratis veri svojih predaka kolo2 Vidiš li da ti njega ne prihvataš iako je čovjek otpadnik od islama iako je promijenio i vjeru i ime on za tebe ostaje Emir. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Mene šajkača ne može da prevari,dok deda gaće ne bude skino ja sam uzdržan http://www.youtube.com/watch?v=lMzzibhgsCo http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Мислим да би Зукорлић био одличан председник и да би надмудрио ове из Европе...никада не би погодили испод које шибице је куглица. Ja mislim da bi vjerujući trebali dati njemu glas.Bar je teista.Dosta su vas nevjernici vodili. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Морао би да купи много већу и ширу ахмедију...џабе му звање без доказа о проширењу интелектуалног капацитета. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Da se prekrsti? Misliš li da se u veru ide zato što su ti preci to bili ili zato što iskerno veruješ? razlikuješ li veru od religije? Zato sam i rekao da se ,,probudio,, kad moram da prevodim znaci shvatio je sam. Ne znam sta te muci pa ga tako zdusno branis? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Ja mislim da bi vjerujući trebali dati njemu glas.Bar je teista.Dosta su vas nevjernici vodili. Е,мој босанац...да није смешно што се кандидовао било би, валахи, много тужно. katja and Apis је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Ja mislim da bi vjerujući trebali dati njemu glas.Bar je teista.Dosta su vas nevjernici vodili. Убедио си ме. Скроз су ти аргументи на месту. Иако се понекада и не слажемо, овде си у праву. Дефинитивно гласам за Зукорлића! Уствари, пошаљи ми поштом неке летке, па ћу да их делим овде по својој цркви. И не само по цркви, направићу штанд испред цркве и делићу летке за Зукија! Само ти пошаљи да имам материјала. Баш са том поруком. Да једном и верујући човек води Србију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Zato sam i rekao da se ,,probudio,, kad moram da prevodim znaci shvatio je sam. Ne znam sta te muci pa ga tako zdusno branis? Ne muči mene Zukili, već ovi moji što se nenaučeni postaviše učiteljima... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 A sta sam to rekao sto je neispravno deder objasni.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Е,мој босанац...да није смешно што се кандидовао било би, валахи, много тужно. slušaj Dejane ma ja ti na to gledam kao na vašu unutrašnju stvar. Iskreno ovo kažem:Tako mi Boga dao bih svoj glas Srbinu za predsjenika, koji bi bio pravedan i gledao korist svima. A problem kod vas je da i vi imate svojih problema i što god čovjek da napiše ko da doljeva ulje na vatru. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 A sta sam to rekao sto je neispravno deder objasni.... De hajdte se posvađajte ko mala djeca. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 slušaj Dejane ma ja ti na to gledam kao na vašu unutrašnju stvar. Iskreno ovo kažem:Tako mi Boga dao bih svoj glas Srbinu za predsjenika, koji bi bio pravedan i gledao korist svima. A problem kod vas je da i vi imate svojih problema i što god čovjek da napiše ko da doljeva ulje na vatru. Такви смо ти брале...волимо ватру,доливање уља на њу, и да нам нон - стоп горим под ногама...тако се мечке дресирају, братац. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Такви смо ти брале...волимо ватру,доливање уља на њу, и да нам нон - стоп горим под ногама...тако се мечке дресирају, братац. Jes vala. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Такви смо ти брале...волимо ватру,доливање уља на њу, и да нам нон - стоп горим под ногама...тако се мечке дресирају, братац. Da znas brate ima tu debele istine. 301 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Ne muči mene Zukili, već ovi moji što se nenaučeni postaviše učiteljima... baš tako! "Лако је научити животињу, лако је научити простака, али је тешко научити онога ко је ненаучен већ постао учитељ другима." Владика Николај Велимировић "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука