Apis Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Ti si samo jos jedan dokaz da se sa zenom ne moze razgovarati. Cast onima sa kojima moze, ali ti nisi jedna od njih. Argumenti o ZENO. opstaje zbog zenske sujete i nesagledavanje ciinjenica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Muskaraca je dominantan fizicki, nemoj molim te da mi kazes da imas 130 kila i da bi mogla da me istreses iz gaca Sto se umnih i ostalih sposobnosti tice ne mogu da dam kvalitetnu procenu, ali je cinjenica da su najveca svetska dostignuca postignuta od strane muskaraca. Zato sam ono i napisao- bile ste diskriminisane, sada vec vise niste(ili mozda jeste samo ja o tome nisam obavesten, a vi mi recite gde i kako ste diskriminisane) pa imate priliku da dokazete da je nepravda sto su sve ovo postigli muskarci. Sto se mene tice, muskarci i zene su ravnopravni, ali ne mogu biti jednaki. Danasnje zene traze previse, a kao glavno opravdanje navode to sto su zene!? Ovako samo u snazi je dominantniji ni u čemu više a to baš i nije neka dominantnost jer veoma često ume da se zloupotrebi.Razlog zašto su žene neuspešnije u poslu od muškaraca nije njihova smanjen ainteligencija već žena će posao podrediti porodici a gajenje dece i održavanje kuće ne daje baš mnogo prostora da se ona posveti nekoj svetskoj karijeri na svim poljima.Žene koje su se odrekle porodice i dece su veoma uspešne uglavnom.Pazi nemoj pogrešno da me razumeš.Sasvim je normalno da se žena odrekne jurnjave za karijerom jer ipak su deca primarna i najbitnija stvar. Ovde tema uopšte nije bila diskriminacija žena već određeni tekst na početku teme gde se veoma pa ponižavajuće govori o umnim i drugim sposobnostima žena što je van pameti.Žene nisu umno ograničenije od muškaraca one samo prirodno se povlače u porodicu i rade samo da bi zaradile,na ovim prostorima retko koja žena zanemaruje svoju porodicu zarad pravljenja karijere. Tako da se ja ne osećma deskriminisanom cela tema je nastala na osnovu postavljenih tekstova koji na ženu gledaju kao na niže biće,a ona to nije naročito ne u hrišćanstvu,mada naravno postoji pokušaja da je i dalje stave u kalup nižeg bića.I žena nije samo majka na šta se ovde toliko potencira.Žena je i supruga i ona koja takođe MORA da radi i na kraju žena. Pa dopustite joj da sve to i bude.Nije mnogo zar ne? Uscanac, Срђан Шијакињић, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Мрзи ме сада да силазим доле да бутам по књигама, али рачунајте да сам вам сад овде избацио пар цитата из Блага цара Радована. Таша, -Владимир- and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Muskaraca je dominantan fizicki, nemoj molim te da mi kazes da imas 130 kila i da bi mogla da me istreses iz gaca Sto se umnih i ostalih sposobnosti tice ne mogu da dam kvalitetnu procenu, ali je cinjenica da su najveca svetska dostignuca postignuta od strane muskaraca. Zato sam ono i napisao- bile ste diskriminisane, sada vec vise niste(ili mozda jeste samo ja o tome nisam obavesten, a vi mi recite gde i kako ste diskriminisane) pa imate priliku da dokazete da je nepravda sto su sve ovo postigli muskarci. Sto se mene tice, muskarci i zene su ravnopravni, ali ne mogu biti jednaki. Danasnje zene traze previse, a kao glavno opravdanje navode to sto su zene!? u mom kraju se kaze : ne cackaj mecku mozda je dominantan u tuci ,,,,, није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 LOL2 inače, žešće sladunjava literatura... uglavnom... sapunica za emotivne intelektualce i srednjoškolc e sa emocijama RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Ovako samo u snazi je dominantniji ni u čemu više a to baš i nije neka dominantnost jer veoma često ume da se zloupotrebi.Razlog zašto su žene neuspešnije u poslu od muškaraca nije njihova smanjen ainteligencija već žena će posao podrediti porodici a gajenje dece i održavanje kuće ne daje baš mnogo prostora da se ona posveti nekoj svetskoj karijeri na svim poljima.Žene koje su se odrekle porodice i dece su veoma uspešne uglavnom.Pazi nemoj pogrešno da me razumeš.Sasvim je normalno da se žena odrekne jurnjave za karijerom jer ipak su deca primarna i najbitnija stvar. Ovde tema uopšte nije bila diskriminacija žena već određeni tekst na početku teme gde se veoma pa ponižavajuće govori o umnim i drugim sposobnostima žena što je van pameti.Žene nisu umno ograničenije od muškaraca one samo prirodno se povlače u porodicu i rade samo da bi zaradile,na ovim prostorima retko koja žena zanemaruje svoju porodicu zarad pravljenja karijere. Tako da se ja ne osećma deskriminisanom cela tema je nastala na osnovu postavljenih tekstova koji na ženu gledaju kao na niže biće,a ona to nije naročito ne u hrišćanstvu,mada naravno postoji pokušaja da je i dalje stave u kalup nižeg bića.I žena nije samo majka na šta se ovde toliko potencira.Žena je i supruga i ona koja takođe MORA da radi i na kraju žena. Pa dopustite joj da sve to i bude.Nije mnogo zar ne? Не постоји нико нормалан ко би спорио то да су жене умно једнаке. Можда би поједине жене спориле то да се треба одрећи каријере јер "што се мушкарац не одрекне...ајде, ајде вади сламчицу да извлачимо" Тим пре ми стварно није јасно како је тема опстала... Искрено ја нисам ни прочитао текст на почетку. :-[ animal037 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Ovako samo u snazi je dominantniji ni u čemu više a to baš i nije neka dominantnost jer veoma često ume da se zloupotrebi.Razlog zašto su žene neuspešnije u poslu od muškaraca nije njihova smanjen ainteligencija već žena će posao podrediti porodici a gajenje dece i održavanje kuće ne daje baš mnogo prostora da se ona posveti nekoj svetskoj karijeri na svim poljima.Žene koje su se odrekle porodice i dece su veoma uspešne uglavnom.Pazi nemoj pogrešno da me razumeš.Sasvim je normalno da se žena odrekne jurnjave za karijerom jer ipak su deca primarna i najbitnija stvar. Ovde tema uopšte nije bila diskriminacija žena već određeni tekst na početku teme gde se veoma pa ponižavajuće govori o umnim i drugim sposobnostima žena što je van pameti.Žene nisu umno ograničenije od muškaraca one samo prirodno se povlače u porodicu i rade samo da bi zaradile,na ovim prostorima retko koja žena zanemaruje svoju porodicu zarad pravljenja karijere. Tako da se ja ne osećma deskriminisanom cela tema je nastala na osnovu postavljenih tekstova koji na ženu gledaju kao na niže biće,a ona to nije naročito ne u hrišćanstvu,mada naravno postoji pokušaja da je i dalje stave u kalup nižeg bića.I žena nije samo majka na šta se ovde toliko potencira.Žena je i supruga i ona koja takođe MORA da radi i na kraju žena. Pa dopustite joj da sve to i bude.Nije mnogo zar ne? Zar ovako nije jednostavnije i pametnije nego reci- ma sta ti znas? Apsolutno se slazem sa tim sto si rekla. Zenina interesovanja su drugacije usmerena u odnosu na muska i to je verovatno najvise uticalo na to da one budu skrajnute u nekim sferama. Ali opet postoje neke cinjenice- zena koja se profesionalno bavi sahom ne moze da dostigne nivo koji moze muskarac koji se bavi sahom. To su cinjenice. Zasto je to tako ja ne znam i ne znam zasto je zene strah od samog pomena takvih primera? Za sah nije potrebna fizicka nadmoc. Ne stoji bas ni to da su sve zene privrzene porodici, ali je istina da je, bar kod nas, velika vecina takva. Zena i muskarac zajedno ostvaruju sebe, jedno bez drugog nisu kompletni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 LOL2 inače, žešće sladunjava literatura... uglavnom... sapunica za emotivne intelektualce i srednjoškolc e sa emocijama А ја сам баш уживао читајући... Наравно, не слажем се са делом о женама, али остало ми је сјајно. Али одувек сам био мека срца и кратке памети. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 u mom kraju se kaze : ne cackaj mecku mozda je dominantan u tuci ,,,,, U kom kraju ti zivis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 ja na Dorcolu a ti ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Zar ovako nije jednostavnije i pametnije nego reci- ma sta ti znas? Apsolutno se slazem sa tim sto si rekla. Zenina interesovanja su drugacije usmerena u odnosu na muska i to je verovatno najvise uticalo na to da one budu skrajnute u nekim sferama. Ali opet postoje neke cinjenice- zena koja se profesionalno bavi sahom ne moze da dostigne nivo koji moze muskarac koji se bavi sahom. To su cinjenice. Zasto je to tako ja ne znam i ne znam zasto je zene strah od samog pomena takvih primera? Za sah nije potrebna fizicka nadmoc. Ne stoji bas ni to da su sve zene privrzene porodici, ali je istina da je, bar kod nas, velika vecina takva. Zena i muskarac zajedno ostvaruju sebe, jedno bez drugog nisu kompletni. Nisu činjenice-Žene da šah interesuje koliko i muškarce ne bi zaostajale.Jednostavno ih ne zanima.Kao što i muškarac ne može da opere veš jednako dobro kao žena jer ga to ne zanima a d aga zanima oprao bi možda i bolje. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LpnrSnnOYcA Александрида and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Nisu činjenice-Žene da šah interesuje koliko i muškarce ne bi zaostajale.Jednostavno ih ne zanima.Kao što i muškarac ne može da opere veš jednako dobro kao žena jer ga to ne zanima a d aga zanima oprao bi možda i bolje. Da li si mozda cula za zene koje profesionalno igraju sah? Sta ti mislis da ih zanima vise od onoga cime se bave? Ej, te Biljana platno belese fore zxaobidji, ves pere masina, zena ili muskarac ga samo gurnu unutra, ako smem tako da kazem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Nisu činjenice-Žene da šah interesuje koliko i muškarce ne bi zaostajale.Jednostavno ih ne zanima.Kao što i muškarac ne može da opere veš jednako dobro kao žena jer ga to ne zanima a d aga zanima oprao bi možda i bolje. Ко не може? Да видиш кад ми се срце врати из провода, па ме пробуди да јој спремим ствари за сутрадан, како се за час опере. Имам тајни рецепт за омекшивач рубља, нема таквог прања нигде! Ствари сијају као са рекламе! Срђан Шијакињић, Uscanac, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 ja na Dorcolu a ti ? Al ste vi zene uvredljive Sala, samo se opusti, salio sam se. Nikad nisam provocirao zene bez povoda, znam da nije pametno Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука