Анастасија Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Свака жена је лепа, само је питање угла посматрања, осветљења и количине малигана који су потребни да би била лепа Ma jok,nisi obavešten.Ima nekih kojima ni taj ugao a ni ta osvetljenja ne pomažu,a ni šminka , ma ništa.Al lepota je nevažna čovek je lep iz nutra ,čemu lepota kad je prolazna,i varljiva...ničemu ne služi kod čoveka. Ala sma se nalupala svak ami čast,ali tako mi naiđe. 4869 Čisto da razbijem monotoniju sideways9 Mironosica је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 ima ona fora, neka engleskninja je izjavila Bog ženama nije dao smisao za humor da bismo vas volele jer onako bismo vam se smejale Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Cinjenica je da to nije jednostrano. Zene imaju kompleks od muskaraca i sve sto im se prigovore one shvataju kao mrznju i diskriminaciju. Ja sad kazem da zene mahom ne znaju da voze auto. To je cinjenica koliko god vi to ne zelele da priznate. Hiljadu puta sam gledao zenu koja ne ume da se parkira. I nije to nikakav vid mrznje vec gola istina. Sto se tice onog o logorima pa za ljude, zene i decu- u ratovima ipak malo vise ginu muskarci, ali malcice. I zato je ipak potrebno naglasiti da je bilo i zena zrtava. Drage zene, nemojte u svemu videti losu nameru i mrznju. Sada ste mahom slobodne, pa izvolite, menjajte svet i poboljsavajte ga. Ako ste u istorije bile sklonjene sa svih bitnih mesta pa time opravdavate to sto u svi sferama zivota dominiraju muski pronalasci, izumi, nacela, sada to ven nije tacno. Eto, neka su Aristotel, Tesla, Njutn, Mikelandjelo i ostali mrzeli zene pa im nisu dali da se istaknu, sad je vase vreme, pokazite da mozete vise od muskaraca sto sam cuo od 99% zena sa kojima sam razgovarao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Cinjenica je da to nije jednostrano. Zene imaju kompleks od muskaraca i sve sto im se prigovore one shvataju kao mrznju i diskriminaciju. Ja sad kazem da zene mahom ne znaju da voze auto. To je cinjenica koliko god vi to ne zelele da priznate. Hiljadu puta sam gledao zenu koja ne ume da se parkira. I nije to nikakav vid mrznje vec gola istina. Sto se tice onog o logorima pa za ljude, zene i decu- u ratovima ipak malo vise ginu muskarci, ali malcice. I zato je ipak potrebno naglasiti da je bilo i zena zrtava. Drage zene, nemojte u svemu videti losu nameru i mrznju. Sada ste mahom slobodne, pa izvolite, menjajte svet i poboljsavajte ga. Ako ste u istorije bile sklonjene sa svih bitnih mesta pa time opravdavate to sto u svi sferama zivota dominiraju muski pronalasci, izumi, nacela, sada to ven nije tacno. Eto, neka su Aristotel, Tesla, Njutn, Mikelandjelo i ostali mrzeli zene pa im nisu dali da se istaknu, sad je vase vreme, pokazite da mozete vise od muskaraca sto sam cuo od 99% zena sa kojima sam razgovarao. :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Cinjenica je da to nije jednostrano. Zene imaju kompleks od muskaraca i sve sto im se prigovore one shvataju kao mrznju i diskriminaciju. Ja sad kazem da zene mahom ne znaju da voze auto. To je cinjenica koliko god vi to ne zelele da priznate. Hiljadu puta sam gledao zenu koja ne ume da se parkira. I nije to nikakav vid mrznje vec gola istina. Sto se tice onog o logorima pa za ljude, zene i decu- u ratovima ipak malo vise ginu muskarci, ali malcice. I zato je ipak potrebno naglasiti da je bilo i zena zrtava. Drage zene, nemojte u svemu videti losu nameru i mrznju. Sada ste mahom slobodne, pa izvolite, menjajte svet i poboljsavajte ga. Ako ste u istorije bile sklonjene sa svih bitnih mesta pa time opravdavate to sto u svi sferama zivota dominiraju muski pronalasci, izumi, nacela, sada to ven nije tacno. Eto, neka su Aristotel, Tesla, Njutn, Mikelandjelo i ostali mrzeli zene pa im nisu dali da se istaknu, sad je vase vreme, pokazite da mozete vise od muskaraca sto sam cuo od 99% zena sa kojima sam razgovarao. E,ako si nam rekao.Sutra krećem da menjam svet a prvo što ću da uradim je da zavedem matrijarhat ponovo gringrin Drage žene sa foruma ko je uz mene u ovoj mojoj hrabroj i revolucionarnoj ideji neka digne dva prsta a može i svih pet. 4869 katja, Mironosica and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 gola je istina i da bar 99% saobraćajnih udesa, naročito onih sa žrtvama, prouzrokuju muškarci. ali da, stvarno je relevantno ko bolje vozi..?! "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 E,ako si nam rekao.Sutra krećem da menjam svet a prvo što ću da uradim je da zavedem matrijarhat ponovo gringrin Drage žene sa foruma ko je uz mene u ovoj mojoj hrabroj i revolucionarnoj ideji neka digne dva prsta a može i svih pet. Eto vidis, da bi dosle na samu tu ideju bio vam je potrban muskarac Анастасија and Apis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Drage žene sa foruma ko je uz mene u ovoj mojoj hrabroj i revolucionarnoj ideji neka digne dva prsta a može i svih pet nažalost, žene obično izvode revolucije dižući nešto drugo... i uspevaju mogu ti reći Juan Valdez and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 E,ako si nam rekao.Sutra krećem da menjam svet a prvo što ću da uradim je da zavedem matrijarhat ponovo gringrin Drage žene sa foruma ko je uz mene u ovoj mojoj hrabroj i revolucionarnoj ideji neka digne dva prsta a može i svih pet. PET :D Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 gola je istina i da bar 99% saobraćajnih udesa, naročito onih sa žrtvama, prouzrokuju muškarci. ali da, stvarno je relevantno ko bolje vozi..?! Ali stvarno je neverovatno da se uhvatis za jedinu stvar koju mozes, a da ona nema veze s tememo. Da, muskarci bolje voze. Udesi nemaju veze sa kvalitetom muskrca kao vozaca, vec sa njegovom neodgovornoscu. Izvoli, izaberi polje na kome hoces da mi dokazes da je zena dominantna u odnosu na muskarca, voljan sam da saslusam. Nemoj sad da ispadne da je u pravu onaj koji je rekao da sa vama ne vredi diskutovati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 E,ako si nam rekao.Sutra krećem da menjam svet a prvo što ću da uradim je da zavedem matrijarhat ponovo gringrin Drage žene sa foruma ko je uz mene u ovoj mojoj hrabroj i revolucionarnoj ideji neka digne dva prsta a može i svih pet. Па то и није нека револуционарна идеја. Ја сам овде на форуму као неки велики мачо Балканац, а уствари сам миш који мора да се јавља девојци на свака два сата. Сем када она изађе у град, тада не смем да је зовем, да јој не кварим расположење. И када изађе у шетњу. И када оде до бившег дечка, да га теши, када му дође тешко у животу, јер су ипак доста тога прошли заједно, па се разумеју. Таша and sqny је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 nažalost, žene obično izvode revolucije dižući nešto drugo... i uspevaju mogu ti reći Problem nastaje kad se zainate da ne podignu to a još kad odluče da podignu nešto drugo onda nastaje revolucija 4869 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 a sta vama zenama fali ako biste mogle da nabrojite?u cemu ste vi to diskriminisane? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Па то и није нека револуционарна идеја. Ја сам овде на форуму као неки велики мачо Балканац, а уствари сам миш који мора да се јавља девојци на свака два сата. Сем када она изађе у град, тада не смем да је зовем, да јој не кварим расположење. И када изађе у шетњу. И када оде до бившег дечка, да га теши, када му дође тешко у животу, јер су ипак доста тога прошли заједно, па се разумеју. e moj ti !!!!!!! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука