Juan Valdez Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 А иначе могло се у време хајге на оног Радовића у медијима (конкретно на мондо, сигурно) читати исповести хомосексуалаца из Србије, који су између соталог говорили да је промискуитет у хомосексуалној популацији (мушкој) далеко већи него у хетеро популацији јер два мушкарца имају јаче нагоне него мушкарац и жена, и секс им је много битнији.Њихове речи, а и логично је кад размислиш... То да два мушкарца имају јаче нагоне него мушкарац и жена је невероватна и врло често погрешна генерализација. Не знам одакле тај мит да жене имају мању потребу за сексом него мушкарци и да им је секс мање битан. Срећом, па није тако. Sherlock H. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 То да два мушкарца имају јаче нагоне него мушкарац и жена је невероватна и врло често погрешна генерализација. Не знам одакле тај мит да жене имају мању потребу за сексом него мушкарци и да им је секс мање битан. Срећом, па није тако. Najvece gluposti i devijacije u misljenju poticu vecinom iz licnih frustracija Ja takodje (srecom) nemam iskustva da zene imaju manju potrebu пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Nije da nema veze, jer sam se ja nasao uvredjen kada si rekao da je metafora za mene gamad. A verujem da bi se jos nekih 10 ak hiljada ljudi koje redovno posecuju nas najveci stadion naslo uvredjeni da ih tako nazoves. Где сам ја рекао да си ти део те гамади (осим ако ниси претио да ћеш убијати педере и рушити градове у Србији и ако ниси криминалац и убица)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 ok ali ne izvrcite smisao njegovog posta... on kaze da je taj promiskuitet nesto sto bi trebalo da bude dooljno da se tooj grupi zabrane okupljanja i pritom promiskuitet uporedio sa nasilnistvom navijaca koje ih u narodu oslikava... Eto, samo sam hteo da pokazem kako glupe reference cesto koristite sto dalje odaje utisak da niste sasvim nacisto sa sopstvenim argumnetima cim imate potrbu da ih toliko stimujete... Sta koga briga dal je neko promiskuitetan u svom domu ili ne? Ovde se radi o javnoj izlozenosti, a ja ne verujem da je Uscanac na ulici video taj promiskuitet... a kaze da ga ima... pa eto, ja samo pitam otkud on to zna? Види пријатељу, ствари су текле овако : - ја рекао да су навијачи непопуларни у народу јер су такви и такви, и да је то један мали део разлога зашто их гњаве -он рекао да су и гејеви некакви и некакви и да су такође непопуларни у народу и да је и то део разлога што не смеју да шетају Дакле ни он ни ја нисмо конкретно у поменутим постовима се бавили аргументацијом већ објективним чињеничним стањем. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 ok ali ne izvrcite smisao njegovog posta... on kaze da je taj promiskuitet nesto sto bi trebalo da bude dooljno da se tooj grupi zabrane okupljanja i pritom promiskuitet uporedio sa nasilnistvom navijaca koje ih u narodu oslikava... Eto, samo sam hteo da pokazem kako glupe reference cesto koristite sto dalje odaje utisak da niste sasvim nacisto sa sopstvenim argumnetima cim imate potrbu da ih toliko stimujete... Sta koga briga dal je neko promiskuitetan u svom domu ili ne? Ovde se radi o javnoj izlozenosti, a ja ne verujem da je Uscanac na ulici video taj promiskuitet... a kaze da ga ima... pa eto, ja samo pitam otkud on to zna? A ti mislis da promiskuiteta na ulicama Srbije nema jer su nasi gejevi kulturniji i emotivniji od holandskih? Nema na nasim ulicama jer se plase. Nema jer je opasno. Kada bi se dozvolila parada na kojoj bi oni setali goli obojeni u dugine boje to bi bio pocetak takve prakse i u Srbiji. Da li ti negiras da su gej ljud promiskuitetni? Jos pazi, smes da kazes da su navijaci nasilnici a pozivas se na toleranciju. Ja nisam nasilnik, nisam se tukao od osnovne skole, a vrlo retko propustam utakmice. Ako vec ne volis generalizaciju drzi se tih principa na svakom primeru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Наравно. Осим гамади, што је моја метафора за њих, то да су убице и криминалци је емпиријска чињеница. Ако ниси приметио, нигде тако нисам назвао ни тебе, ни Обија иако се са вама у најмању руку не слажем, а некад и више од тога. И какве везе има моја култура и начин изражавања са залагањем за слободу? Ти си, пријатељу, непресушан извор логичких грешака. Барем од пет шест момака који раде са мном у истој фирми сам чуо " пребићемо..........." итд. Њих називати убицама и криминалцима је ван сваке памети. Пријатељу немој се заваравати - не залажеш се ти за слободу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 То да два мушкарца имају јаче нагоне него мушкарац и жена је невероватна и врло често погрешна генерализација. Не знам одакле тај мит да жене имају мању потребу за сексом него мушкарци и да им је секс мање битан. Срећом, па није тако. То су њихове речи, шта ја знам. Друго, нека истраживања су показала да мушкарци дневно размишљају о сексу 10 - 20 пута, жене 10 пута недељно. И друго, целокупно моје животно искуству ми говори да девојке много, много, много ређе и блаже изражавају своје нагоне него мушкарци, у општем случају. Свако ко је ишао у осмогодишњу школу макар, то зна. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Nisam rekao da su navijaci nasilini nego da su neki navijaci nasilni i da zbog toga svi ispastaju jer se na osnovu te nekolicine pravi pogrsna slika u narodu. OK? OK. Idemo dalje Ti si rekao da su i gejevima treba zabranjivati okupljanja jer (kao sto je deo navijaca nasilan) deo homoa je promiskuitetan... Jel sad shvatate falicnost ovakve logike? Ne? OK To da je deo navijaca nasilno, je cinjenica. Nema zbora oko toga To da su gejevi promiskuitetni. to je glupa pretpostavka za koju nema nikakvog osnova jer se donosi na osnovu toga sto mi "znamo kako bi to izgledalo jer su oni takvi kakvi su" ... ok lepo je sto ti znas kakvi su oni privatno ali kakve to veze ima sa bilo cime? A sve i da jesu promikuitetni sta to tebe briga? Kako to tebe pogadja sto ce neko kod kuce da radi sta zeli? I ti to dobro razumes (samo se malo pravis nvest) i zato uvodis nov podatak koji glasi "ali KADA BISMO im dozvolili onda bi oni bili takvi i po ulicama" hellloooooooooo! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 @ Ivica Ja sam razumeo da ti poistovecujes navijace sa ubicama, kriminalcima...Mozda sam te ja pogresno razumeo, ali ako nisam to je jedna veoma pogresna generalizacija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Nisam rekao da su navijaci nasilini nego da su neki navijaci nasilni i da zbog toga svi ispastaju jer se na osnovu te nekolicine pravi pogrsna slika u narodu. OK? OK. Idemo dalje Ti si rekao da su i gejevima treba zabranjivati okupljanja jer (kao sto je deo navijaca nasilan) deo homoa je promiskuitetan... Jel sad shvatate falicnost ovakve logike? Ne? OK To da je deo navijaca nasilno, je cinjenica. Nema zbora oko toga To da su gejevi promiskuitetni. to je glupa pretpostavka za koju nema nikakvog osnova jer se donosi na osnovu toga sto mi "znamo kako bi to izgledalo jer su oni takvi kakvi su" ... ok lepo je sto ti znas kakvi su oni privatno ali kakve to veze ima sa bilo cime? A sve i da jesu promikuitetni sta to tebe briga? Kako to tebe pogadja sto ce neko kod kuce da radi sta zeli? I ti to dobro razumes (samo se malo pravis nvest) i zato uvodis nov podatak koji glasi "ali KADA BISMO im dozvolili onda bi oni bili takvi i po ulicama" hellloooooooooo! Cek da ti nacrtam. Sta ti imas s tim sto su navijaci nasilni kod kuce? To da su oni promiskuitetni nije nagadjane vec fakat. To oni sami priznaju i ne vidim zasto ti ne zelis da priznas. Nista meni ne smeta to sto oni rade kod kudje, ali ne moze na ulici. I covece, shvati u mnogim zemljama nije kao ovde. U mnogim zemljama se ponasaju mnogo slobodno i to nije pretpostavka kako bi nesto izgledalo vec je cinjenicno stanje! Helllloooooooooooo i tebi vuce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Nista meni ne smeta to sto oni rade kod kudje, ali ne moze na ulici. Iii vratili smo se na pocetak... Ajde objasni u kojoj ulici si to video? A ja mogu tebi za uzvrat da objasnim u kojoj ulici sam video navijacko nasilje... ma sta ulici, mozda bih cak i po lokalima mogao da ti nabrajam пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 И друго, целокупно моје животно искуству ми говори да девојке много, много, много ређе и блаже изражавају своје нагоне него мушкарци, у општем случају. Свако ко је ишао у осмогодишњу школу макар, то зна. Е, али после осмогдишње, па на факултету, па још у разним земљама... Оне можда мање јавно изражавају своје нагоне (што зависи од културе до културе), али то ни најмање не значи да их поседују у ишта мањој количини, чак је често и супротно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Da li se ti pravis lud? Zaguglaj covece i potrazi bilo koji gej intervju i procitaces da oni sami kazu da za zivota razmene stotine partnera i da je to sasvim normalno u gej vezi. Ja to nisam izmislio to oni kazu i sa tim moras da se pomiris kao sa cinjenicom. Na nasim ulicama to nisam video, ali se to moze videti na ulicama mnogih drugih svetskih i evropskih gradova i sva zdrava logika nalaze da je jedina stvar koja ih sprecava da tako nesto rade i ovde- STRAH. Obavesti se, barataj cinjenicama. Cinjenica je da su promiskuitetni i to ne mozes da osporis. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 i ja sam promiskuitetan... i mnogi heteroseksualci... kako cemo nas da resimo... ? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Барем од пет шест момака који раде са мном у истој фирми сам чуо " пребићемо..........." итд. Њих називати убицама и криминалцима је ван сваке памети. Пријатељу немој се заваравати - не залажеш се ти за слободу. Ма не, ти твоји момци су сакупљачи цвећа, печурака и шумских јагода. :rolleyes: А за ово последње шта да ти кажем. Навикао сам на релативизацију појмова. ОК, не залажем се за слободу. Залажем се за ово за шта се залажем и то сам и дефинисао, а ти га зови како ти је воља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука