Jump to content

Каква је разлика између Украјинаца и Руса?

Препоручена порука

cemu ta patoloska mrznja prema rusima?sta su tebi rusi toliko zgresili pa ih toliko mrzis?

Strasno je da ne vidis i da si corav. Ja nacije ne mrzim i volim jer nacija nije jedna osoba sa manama i vrlinama. Ako se zalim sto rusko patrijarh nosi sat od 30 000 eura i jos uz to ga na fotoshopu krije onda to ne radim jer mrzim ruse vec se rugam skandalu koji su napravili.

I nemam slepu ljubav prema bilo kome kao vecina srba.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Strasno je da ne vidis i da si corav. Ja nacije ne mrzim i volim jer nacija nije jedna osoba sa manama i vrlinama. Ako se zalim sto rusko patrijarh nosi sat od 30 000 eura i jos uz to ga na fotoshopu krije onda to ne radim jer mrzim ruse vec se rugam skandalu koji su napravili.

I nemam slepu ljubav prema bilo kome kao vecina srba.

kakve veze ima sat sa ovom temom?ovde je tema koja je razlika izmedju rusa i ukrajinaca a ti se uvatio za sat ko pijan plota.

Подели на овим сајтовима

Моја жена је Украјинка, а и сам у породици имам предака Украјинаца. Оно што сам ја спознао у причама с овим нашим домицилним Украјинцима је под:

1. не воле Русију

2 Тврде да су Руси уствари Украјинци јер се најстарија Руска држава звала Кијевска Русија

3. тврде да су жртве Руске како Црвкве тако и државе која је одувјек тежила томе да има што већи примат и власт у свему а и шире :)

4. тврде да су Козаци уствари Украјинци и да Русија никада није имала своје Козаке итд...... разник ситница

насупрот томе су Руси који кажу да су Украјинци као нација не постоје и да су они у ствари Малоруси а Украјина је наводно од увјек била Руска КРАЈИНА па из те ријечи се изводи и име УКРАЈИНА

Подели на овим сајтовима

Моја жена је Украјинка, а и сам у породици имам предака Украјинаца. Оно што сам ја спознао у причама с овим нашим домицилним Украјинцима је под:

1. не воле Русију

2 Тврде да су Руси уствари Украјинци јер се најстарија Руска држава звала Кијевска Русија

3. тврде да су жртве Руске како Црвкве тако и државе која је одувјек тежила томе да има што већи примат и власт у свему а и шире :)

4. тврде да су Козаци уствари Украјинци и да Русија никада није имала своје Козаке итд...... разник ситница

насупрот томе су Руси који кажу да су Украјинци као нација не постоје и да су они у ствари Малоруси а Украјина је наводно од увјек била Руска КРАЈИНА па из те ријечи се изводи и име УКРАЈИНА

Ех, запамти сад мајчин сине шта су! 0409_feel :D

Подели на овим сајтовима

1. не воле Русију

Ne znaju grdnici da su i jedni i drugi nastali od Srba ....

;)

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Проблем је у самој Украјини која је дебело подјељена на украјинску и проруску.. Играо сам дуго у украјинском фолклору, моји послије ишли у Кијев на неки фестивал, на улици друг питао на украјинском гдје се налази аутобуска станица умало батине није добио. Послије су носили ношње и заставу куд-а која је и у основи застава Украјине и на улицама главног града Украјине људи их грдили и посипали соком.. толико о томе колико је Украјина заиста УКРАЈИНСКА :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...