Sir Oliver Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 ево све пише у наслову... "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 Rusi su divni i skromni, Ukrajinci ko to zna, treba da pitamo ruse Владан је реаговао/ла на ово 1 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 Као и између Срба и "Црногораца"... Srbija_smesko Пг, Баба, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 Rusi su divni i skromni, Ukrajinci ko to zna, treba da pitamo ruse cemu ta patoloska mrznja prema rusima?sta su tebi rusi toliko zgresili pa ih toliko mrzis? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 cemu ta patoloska mrznja prema rusima?sta su tebi rusi toliko zgresili pa ih toliko mrzis? Strasno je da ne vidis i da si corav. Ja nacije ne mrzim i volim jer nacija nije jedna osoba sa manama i vrlinama. Ako se zalim sto rusko patrijarh nosi sat od 30 000 eura i jos uz to ga na fotoshopu krije onda to ne radim jer mrzim ruse vec se rugam skandalu koji su napravili. I nemam slepu ljubav prema bilo kome kao vecina srba. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 Strasno je da ne vidis i da si corav. Ja nacije ne mrzim i volim jer nacija nije jedna osoba sa manama i vrlinama. Ako se zalim sto rusko patrijarh nosi sat od 30 000 eura i jos uz to ga na fotoshopu krije onda to ne radim jer mrzim ruse vec se rugam skandalu koji su napravili. I nemam slepu ljubav prema bilo kome kao vecina srba. kakve veze ima sat sa ovom temom?ovde je tema koja je razlika izmedju rusa i ukrajinaca a ti se uvatio za sat ko pijan plota. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 5, 2012 Не спемујте јер ће у супротном радити форумска метла. Администрација. Владан, bgpj and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 Прва престоница Русије био је Кијев. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 Rusi su lepsi i pametniji. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 Моја жена је Украјинка, а и сам у породици имам предака Украјинаца. Оно што сам ја спознао у причама с овим нашим домицилним Украјинцима је под: 1. не воле Русију 2 Тврде да су Руси уствари Украјинци јер се најстарија Руска држава звала Кијевска Русија 3. тврде да су жртве Руске како Црвкве тако и државе која је одувјек тежила томе да има што већи примат и власт у свему а и шире 4. тврде да су Козаци уствари Украјинци и да Русија никада није имала своје Козаке итд...... разник ситница насупрот томе су Руси који кажу да су Украјинци као нација не постоје и да су они у ствари Малоруси а Украјина је наводно од увјек била Руска КРАЈИНА па из те ријечи се изводи и име УКРАЈИНА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 Моја жена је Украјинка, а и сам у породици имам предака Украјинаца. Оно што сам ја спознао у причама с овим нашим домицилним Украјинцима је под: 1. не воле Русију 2 Тврде да су Руси уствари Украјинци јер се најстарија Руска држава звала Кијевска Русија 3. тврде да су жртве Руске како Црвкве тако и државе која је одувјек тежила томе да има што већи примат и власт у свему а и шире 4. тврде да су Козаци уствари Украјинци и да Русија никада није имала своје Козаке итд...... разник ситница насупрот томе су Руси који кажу да су Украјинци као нација не постоје и да су они у ствари Малоруси а Украјина је наводно од увјек била Руска КРАЈИНА па из те ријечи се изводи и име УКРАЈИНА Ех, запамти сад мајчин сине шта су! 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 Моја жена је Украјинка, а и сам у породици имам предака Украјинаца. Оно што сам ја спознао у причама с овим нашим домицилним Украјинцима је под: 1. не воле Русију 2 Тврде да су Руси уствари Украјинци јер се најстарија Руска држава звала Кијевска Русија 3. тврде да су жртве Руске како Црвкве тако и државе која је одувјек тежила томе да има што већи примат и власт у свему а и шире 4. тврде да су Козаци уствари Украјинци и да Русија никада није имала своје Козаке итд...... разник ситница насупрот томе су Руси који кажу да су Украјинци као нација не постоје и да су они у ствари Малоруси а Украјина је наводно од увјек била Руска КРАЈИНА па из те ријечи се изводи и име УКРАЈИНА Ne znaju grdnici da su i jedni i drugi nastali od Srba .... Dragi, Кирил, Manolis and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 doci ce Dr Jovan Deretic da ih prosvetli 301 Кирил, školarac and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 Проблем је у самој Украјини која је дебело подјељена на украјинску и проруску.. Играо сам дуго у украјинском фолклору, моји послије ишли у Кијев на неки фестивал, на улици друг питао на украјинском гдје се налази аутобуска станица умало батине није добио. Послије су носили ношње и заставу куд-а која је и у основи застава Украјине и на улицама главног града Украјине људи их грдили и посипали соком.. толико о томе колико је Украјина заиста УКРАЈИНСКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 5, 2012 Пријави Подели Написано Април 5, 2012 Jezik im je razlicit...razlika je slicna razlici izmedju srpskog i slovenackog ( ako ne gresim). Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука