Jump to content

Naučnici napravili "gluvu sobu" u kojoj čovek poludi posle 45 minuta

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

Malo dižu sebi cenu.

Evo ja se nudim da stojim ceo dan a oni za uzvrat da podmire troškove servera Pouka :)

Al'nemoj da me neko ocinkari da sam nagluv ;)

Gluvi ljudi ne cuju nista i ne tripuju se oko toga... izgleda da u gluvoj sobi ljude tripuje to sto ne cuju nista OSIM sebe...

"Što je tiša soba, više stvari čujete. Čujete otkucaje sopstvenog srca, ponekad pluća, čujete kako vam radi stomak. U gluvoj sobi vi postajete zvuk - kaže Orfild"

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Шта бре 45 минута, мене вата криза када 10 минута не чујем зујање компјутера... :lol:

Mislis, shushtanje... kad zuji, ne valja to... 4chsmu1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Дефинитивно притисак али не обичан, крвни него мождани притисак, постоји разлика.

Треба да покуша што мање, колико може, да напреже очи, да правилно држи главу приликом спавања и писак ће се смањити.

I ja sam pomislio da je od nepravilnog položaja glave i vrata, jer sam to zujanje prvi put primetio posle spavanja. A i ostalo, svi ovi prEtisci o obaveze pritiskaju. Biće valjda bolje kad se malo rasteretim.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...