Jump to content

Како мушкарци виде своје тело

RYLAH

Препоручена порука

А знам, али мислим да ћу кориснији друштву да будем ако правим домаће вино и ракију, поред свог редовног посла, него ако купим бициклистичке гаће, ставим слушалице у уши и кренем да трчим без икаквог циља?

Мало карикирања, али је поента била да ли је оправдано улудо трошити снагу и знојити се по теретанама и посвећивати пажњу свом изгледу када је твој изглед најмање што ће ти бити потребно у животу? Мислим, не баш да будеш масни габор, али није ни најбитније, ни у "успеху" код супротног пола, нити овако?

Sveti Jovan Kronštatski je veoma pazio na pravilan fizički razvoj kod dece u internatima koje je osnovao.

Fiskultura je bila redovna i obavezna.

Voditi računa o zdravlju je naša obaveza...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Сад ми је мало јасније, али опет ми делује нездраво та мушка опседнутост телом. Мислим, треба одржавати хигијену, али и хигијена је прилично растегљив појам данас.

Sve se može upotrebiti i zloupotrebiti.

I u samom treniranju se može vidieti ko ima kakav odnos prema životu.

Mladi ljudi žele sve i sada tako da uzimaju hemiju(steroide) ne razmišljajući o posledicama.

Sve to stečeno se izgubi bukvalno za mesec dana,čak i brže.

Druga je stvar kada se nešto radi postupno,dugotrajno sa kontinuitetom...strpljenje je vrlina :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Е, па то сам укапирао да ми недостаје, и да не знам баш за средину, нажалост. А то ми је доста помогло, нисам знао тај податак за школу св. Јована Кронштадског.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Е, па то сам укапирао да ми недостаје, и да не знам баш за средину, нажалост. А то ми је доста помогло, нисам знао тај податак за школу св. Јована Кронштадског.

Fizičko vaspitanje je veoma bitno.

Mislim da nema boljeg primera do vladike Grigorija Zahumsko Hercegovačkog.

Подели на овим сајтовима

Fizičko vaspitanje je veoma bitno.

Mislim da nema boljeg primera do vladike Grigorija Zahumsko Hercegovačkog.

А због чега га онда стално критикују? Ту не мислим на ове "правоверне", они сметају сами себи, него има и много људи из Цркве, и то стварно смирених и добрих монаха и духовника који тако нешто не одобравају, сматрајући такво пројављивање Епископа превише "световним". (ако би ме питао за конкретна имена, не верујем да бих се сетио сада, али знам да на то стално наилазим).

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Episkop nije što i običan monah i on ima tu obavezu da bude pristupačan i svetovnim ljudima i da se "spusti" na njihov nivo...

I eto,nama je pokazao da ne treba da se drogiramo ,već da se bavimo sportom :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ja ne podržavam muškarce koji preterano brinu o svom telu:koriste razne kreme,depiliraju se itd,ali podržavam muškarce koji se bave sportom i tako brinu o svom zdravlju a time i dobijaju lepši izgled svoga tela.I muškarci i žene treba da brinuti o svom fizickom izgledu tela.Ja se inače bavim sportom od svoje 5 godine života i super se osecam .... 0912_sport.gif' class='bbc_emoticon' alt=':0912_sport:' />

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Odrzavaš ličnu higijenu i budeš uredan. Šta više?

A što se vežbanja tiče... Sediš na poslu 10 sati i buljiš u kompjuter, doručak progutaš, ručak preskočiš pa se za večeru prejedeš. I da se salo ne nagomila, ideš u teretanu i trčiš u mestu. Zar nije nakazno?

I jel neko čuo za ovo? http://en.wikipedia....rcise_addiction

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
E,sad ni meni baš ne ide u glavu ono iz članka da muškarci čupaju obrve ili da recimo što je sad trend briju noge,mažu se kremicama pa čak i puderima,to je ipak ženski " posao",a mislim da žene baš i ne vole te namackane obrijane i blago isfeminizirane jer šta će im neko koji je kao i one

Индустрија козметике је до пре 10-15 година имала уско тржиште, конкретно, само жене су трошиле козметику...

Било је незамисливо да мушкарци мажу и брију своја тела...онда су почели са бријањем браде и прањем зуба да лагано освајају мушки део популације...пецкање и иритација коже после бријања, подочњаци после бурне ноћи, црвенило у очима, итд, итд...

Сад имамо читаву линију Нивеа производа за мушкарце и веселе менаџере који су удвостручили потражњу на тржишту.

Тако су настали нежни мушкарци који имају више козметике него неке жене...

Ја лично имам тример за браду, шампон, сапун, четкицу за зубе и један дезодоранс...све преко је сувишно..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...