Дијана. Написано Август 10, 2015 Пријави Подели Написано Август 10, 2015 @@Макрина, 8086.gif Ovo iskustvo zaslužuje da bude pomenuto u ovom kontekstu. Da napomenem, par postova gore je moje, slično, iskustvo... Лично сведочим,да су молитве Цркве помогле мојој баки која ми је као мајка била када се упокојила.То је било пре 18 година.То је један процес и ја сам сведок томе колико су њој помогле молитве Цркве,парастоси,проскомидија.....ја сам то окусила и Бог ми је дао утеху,да је она добро.Не могу да причам о томе овако јавно јер нећу да дођем у ситуацију да неко исмеје моје искуство. А морам да поменем и то,када је упокојио најбољи пријатељ из детинства мога супруга,нажалост,од дроге,ми смо сваки дан у току четрдесетнице служили парастос.Сваки дан за њега. Јавио ми се,четрдесети дан,дал у сну ил на јави не знам,што би рекао Апостол,и ја сам га загрлила и плакала сам и питала сам га да ли се спасао и он ми је рекао да јесте. Лично сведочим о томе да је то истина,као што је и Бог Истина. Није ми право што морам овако да се прострем али сматрам,да је важније да посведочим истину него да будемо сви у заблуди. Драшко and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 Чудо није али са другог света - јесте. Пре пар година сам полемисао са Нишизавом о духовима из поднебесја и о неком попу који је на њега оставио утисак са тврдњом да демони не постоје, то јест, да када је Христос говорио о њима да није мислио на конкретна духовна створења него на некакве болести и остале квази - теолошке баљезгарије. Знам да већина православних верује али ради оних малобројних који сумњају решио сам да посведочим о ономе шта сам и чуо и видео. Елем, са неких петнаест - шеснаест година имао сам блиски сусрет са једним духом из поднебесја, то јест, демоном - непозваним гостом. Пре неких тридесетак година док сам из кревета гледао један од тада само два канала РТС - а , негде између 20h- 21h , зачуо сам снажно ударање о прозор терасе која се налази уз собу у којој сам боравио. Помислио сам да је мајка претерала са игром , јер смо се неких пар минута раније, онако безвезе вијали по стану - када је ударање у прозор постало толико снажно да сам помислио да ће прозор сваки час пући у парампарчад. Погледао сам ка тераси и угледао мајку. Таман да заустим и да питам дал је " нормална" када је почела да се неконтролисано и хистерично смеје - и мења облик лица. Језив смех и још језивије лице су ми били више него довољни да схватим да то није биће са овога света али , ваљда, самоодбране ради одбијао сам такву помисао и скочивши са кревета из предсобља уђох у кухињу где су се налазиле моја покојна бака, Бог да јој душу прости, и мајка. Иако сам већ тада био свестан да то, ипак, није била моја мајка питах је - шта јој би ? Нормално мајка рече да то није била она а бака, Бог да јој душу прости, да то мора да је била нечија умрла душа која лута првих четрдесет дана... У тим годинама за Бога нисам знао нити размишљао али ето, по Божијем допуштењу видех - ругло. Размишљао сам ради чега сам видео то што сам видео и дошао до закључка да Свезнајући зна да ћу ја за двадесет и кусур година постати православни хришћанин и да ће виђење онога са којим сам до тада био нераздвојан мени бити од - користи. Из свега доживљеног могу да извучем неколико закључака. Демони могу да узму људски облик , ма чији год, могу да утичу на материјално, и да у присуству више људи буду видљиви - појединцима. Наиме, бака, Бог да јој душу прости, и мајка су биле ближе тераси а нит су чуле нити виделе оно о чему сведочим. Испричах Нишизави и душу спасох. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Морам нешто да поделим са вама. Пре десетак дана сам гледао на Јутјубу беседу оца Рафаила, игумана манастира Подмаине, која се зове Трећа чаша вина. Иначе имам проблем са неумереношћу у пијењу, пар пута сам остављао пиће па се опет враћао на старо. Нисам неки свакодневни алкос али кад почнем тешко стајем, нажалост. Елем, слушајући онај део о Пимену Великом и трећој чаши вина добио сам снажну инспирацију и вољу да се ограничим на максимум 2 пића дневно. Пар дана након те одлуке добио сам унапређење на послу. Слава Богу! Можда није право чудо него пре чудна коинциденција али мене је одушевила та "коинциденција", Sanja Т., Ненад Р., Дијана. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 19 minutes ago, Ниџока 1.1 рече Морам нешто да поделим са вама. Пре десетак дана сам гледао на Јутјубу беседу оца Рафаила, игумана манастира Подмаине, која се зове Трећа чаша вина. Иначе имам проблем са неумереношћу у пијењу, пар пута сам остављао пиће па се опет враћао на старо. Нисам неки свакодневни алкос али кад почнем тешко стајем, нажалост. Елем, слушајући онај део о Пимену Великом и трећој чаши вина добио сам снажну инспирацију и вољу да се ограничим на максимум 2 пића дневно. Пар дана након те одлуке добио сам унапређење на послу. Слава Богу! Можда није право чудо него пре чудна коинциденција али мене је одушевила та "коинциденција", Slava Bogu! Samo da ti kazem da je I mene veoma nadahnula ta beseda. Н И Н Е and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Да ће Бог да буде још тих унапређења Ниџока Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука