Aquilius Cratus Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 evo okle, citaj malo http://dragas.biz/ E sad te milim da mi spojis tackice i objasnis kakve ovo veze ima sa budzetom republike Madjarske koje bi eventualno bila zainteresova za Vojvodinu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 По тој логици испада да би нам финансијски боље било да немамо Војводину. По тој логици још боље би било да немамо ни ужу Србију јер је ту пољопривреда у још горем стању. Сада већ одлазимо у област економије а то није тема. Зарађивали или не зарађивали од пољопривреде - битно је опстати и преживети. Пољопривреда је стратешки битна. Када се једна држава наоружава она не очекује да ће тенкови или радари доносити зараду. Да би купио наоружање или градио фабрике потребан је новац. Пољопривредно земљиште држава не може да купи. Пољопривредног зељишта има онолико колико јој дозвољавају сопствене државне границе и конфигурација терена. Ti si izasao sa tezom da bi bilo eventualno nekog pripajanja Madjarskoj. Ja sam na to odogoviro da bi Madjarska dozivela ekonomski krah sa takvom akrobacijom i od toga nema nista. E sad ti ides u neku pricu koja nema veze sa time a to je da li je poljoprivreda bitna uopste. Daj uzobilji se ovo nisi ti, ti imas milijardu puta kvalitetnije postove i rezon. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 У доброј политици и шаху се планира не неколико потеза, него неколико десетина потеза унапред. Volim i ja Makijavelija i to bas bas ali to sad nema veze sa pricom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 E sad te milim da mi spojis tackice i objasnis kakve ovo veze ima sa budzetom republike Madjarske koje bi eventualno bila zainteresova za Vojvodinu? a mili vanilli, izvinjavam se, mislio sam baljezgate o nasim investicijama, kad ono vi vec o madjarskim :lol: ne pripremaj razanj dok je zec u shumi! hehe Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Ok je to Dare ali ovde su ljudi izneli pricu o stavljanju Vojvodine u vlasnistvo neke druge drzave. Glupost. A da neki kapitalita djuture preuzme Vojvodinu je vise ne go childish. Ma ne da preuzme kapitalista u smislu da otkupi, nego da drzava bude vise kapitalisticka. Manja vlada, manje poreza itd. Onda ce ljudi imati vise para, pa ce biti vise poslova jer ce imati odakle da se investira. Sumanuto je od vlade ocekivati investicije jer je tako neefikasno i pokazalo se kao veoma lose kroz istoriju. A dalje cepanje države se ne sme dopustiti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан1 Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Ti si izasao sa tezom da bi bilo eventualno nekog pripajanja Madjarskoj. Ja sam na to odogoviro da bi Madjarska dozivela ekonomski krah sa takvom akrobacijom i od toga nema nista. E sad ti ides u neku pricu koja nema veze sa time a to je da li je poljoprivreda bitna uopste. Daj uzobilji se ovo nisi ti, ti imas milijardu puta kvalitetnije postove i rezon. Помешао си ме са неким или ме ниси разумео. Мађарску нисам нигде ни споменуо (до сада). Написао сам само да се ни једна држава не би бунила да јој поклонимо Војводину и да је пољопривредно земљиште битно колико и наоружање. Стоји и да сам написао да би било и зараде од пољопривреде у Војводини. Неки дан има да отворим нову тему на ту тему ... па у детаље 0705_read Будимо људи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 A dalje cepanje države se ne sme dopustiti. Јел? Заиста је тако нешто немогуће замислити кад је у питању овај наш владајући "крем"...јес да је у питању вазелин, али то ништа не значи. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Март 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2012 А међу потписницима захтева за успостављањем РВ је и Хелсиншки одбор.Дакле,јасно је да њихова функција и јесте била далеко од било каквих борби за људска права.А са овом влашћу као и опозицијом углавном, сигурно улазимо у завршну фазу постојања Србије. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Помешао си ме са неким или ме ниси разумео. Мађарску нисам нигде ни споменуо (до сада). Написао сам само да се ни једна држава не би бунила да јој поклонимо Војводину и да је пољопривредно земљиште битно колико и наоружање. Стоји и да сам написао да би било и зараде од пољопривреде у Војводини. Неки дан има да отворим нову тему на ту тему ... па у детаље Srdjan je pomenu pripajanje Madjarskoj na pocetku. Bunili bi se jer da bi od nje bilo koristi treba puno investirati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 @Darko Pricamo o razlicitim stvarima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Madjari inace jedva cekaju da se mali milion socijale skine sa Bg budzeta i nakaci na pestanski. Хахаха управо тако ! Међутим национализам је чудо, ево моје комшије маџарски скинхедски једва чекају да се војводина оцијепи па да се припоји Маџарској , такође у Маџарској је тренутно на власти националистичка опција. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Када се нека земља окупира не окупира се зато да би дизао стандард становништву него да би ширио своје границе, утицаје, преузимао богатства, и што је најважније ширио се на основу асимилације. Наравно за то треба да си јака земља. Ако Мађарска то није онда неће отимати јер за то сада нема снаге. Снага не мора само бити у економском смислу, доказ су шиптари који су у експанзији. Али свакако ми јесмо слаби и то веома. И то је оно што забрињава јер сад свако диже своју заставу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Али свакако ми јесмо слаби и то веома. И то је оно што забрињава јер сад свако диже своју заставу. У Србији најчешће Срби дижу заставу...на пола копља. mirjanap је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Март 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Тражи се федерална јединица Војводина,а свако зна да је федерална јединица држава.После,као што и објашњава Веселинов, Скупштина Војводине усвоји резолуцију и напушта се "СРС". Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Ма нема ништа од тога...ми Срби смо у принципу лукав народ и нећемо дозволити ни другоме ни изродима из наших редова да нас преваре...док нас сви они пљују ми мудро чекамо да им се грла осуше. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука