Скопљанац Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Тетово памти војна дејства. И деведесетих, када је српска полиција ишла да ратује са арбанасима (и дан данас то је војна тајна у Македонији, али Милошевић је отворио "границе" тада, и српска полиција је ишла да дејствује у Тетову, на молбу македонских власти). Али, и почетком 21. века, када су и издејствовали такозвани Охридски споразум, којим несретни потомци Александра Македонског млатарају. И то је споразум са роком трајања, као и наша Резолуција 1244. И њима је речено да је тај споразум мртав, као и нама што су поручили да је Резолуција 1244 мртва. Мудри старци говорили су: Све што је било, опет ће доћи! Према томе, ништа се не мења. А, и зашто би? Оно што доноси успех никако не треба мењати, то је њима - арбанасима јасно. Сама нама није јасно, и памћење нам је све краће. Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Да се не лажемо ми немамо никакве дипломате а ни војску. Да нас неко данас нападне, не дај Боже, покорио би нас као Југославију, априла 41-те. Ми смо нажалост сада у модерном вазалном положају под ЕУ и НАТО алијансом. Само једна у низу банана држава. Tačno tako! Bitno da imamo Vojnu Akademiju! Kakva je to država bez vojske... čak i papu čuva švajcarska garda Manolis је реаговао/ла на ово 1 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 А најјачи су ови који млатарају са Александром Великим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 А дешава се баш оно што сам говорио (нажалост). Где банде чекају само коначни расплет "Косовског питања". Видите просту ствар. Када сам прелазио гранични прелаз између Албаније и Македоније, код Струге - Ћафа Сан, запричао сам се са једним шиптаром. Човек ми је рекао овако: Хоћеш да ти продам пиштољ? Није могуће купити га по нижој цени. Ја сам му одговорио: Не, нема потребе. А он, на све то, одговара: Не знаш ти ништа, ТРЕБАЋЕ ТИ! Да ли у свему овоме има нешто нејасно? НАТО још увек гази уздуж и попреко, целом територијом несретне Македоније, и не одговарају никоме. Својевремено највећи и најбољи војни полигон у Европи - Криволак, предат је Американцима. И данас је то највећа база Американаца на Балкану. А ко не зна, да му кажем, у месташцу Криволак, и дан данас добар део становништва није заборавио ко су и шта су, и изјашњавају се као Срби, хвала Богу. Каква заврзлама, Бог да нас сачува све... Manolis and Желе Зека је реаговао/ла на ово 2 Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Криволак је друга највећа грешка коју је та република начинила у својој историји. Али полако, ко се искрено покаје добиће опроштај. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 26, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Ne bih se radovao tuđoj nesreći zbog toga što Makedonija priznala nešto i nekoga ! Jadan nedužan narod ispašta ! Svet ćuti zatvorenih očiju , debelo podplaćeni od strave Albanaca i sada Albanija ostvaruje svoje ciljeve. Sve dok bude Albanija imala para toliko će je i da žmure i da ćute "moćnici" ovoga sveta da žmure i tako , onda ima da šire nemire svuda tamo gde ima Albanaca jedno pojedno , polako ali sigurno... Juče su KiM okupirali , danas će deo Mekedonije , sutra deo Crne Gore , prekosutra deo Grčke i na kraju opet se vraćaju kod nas , jer im ostao deo koji im ne dostaje i eto im golema Albanezija . Biće veoma vruće na Balkanu , užarena samo tako! pink panter је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 ILIRADA .mislise. marinada,bela rada,gej parada... :mad: pink panter је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 ILIRADA .mislise. marinada,bela rada,gej parada... :mad: :laugh: :laugh: fmqmtx :laugh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Црвенковски је играчка, био и остао. Треба се замислити ако од њега нешто очекујете/очекујемо. Иначе, Алекса, исправка једна, ако дозволиш... Охрид није предат, и тамо их нема. Струга је посебна прича. Претворена у Техеран. Тамо су ми исечене све 4 гуме због једног простог разлога - БГ таблице. Даље, Дебар, Тетово, Куманово, Гостивар, Кичево... Све је то девастирано, али у Охриду их још увек нема. Па није тачно да ''их'' нема'' .. Има их и те како, само нису већина... у Новом делу Охрида их има итекако ''добар'' број... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Добро, да. У праву си... Кад су они у питању, не може да их нема. Али, мизеран је број. Више има Турака него арбанаса, и одувек их је било више. Што је пропорција у односу на Стругу, која је у потпуности "њихова", а Турака је мизеран број. Не знам да ли си скоро био и видео, баш у Струги штампају заставе са "њиховим" знамењем, а испод тога стоји: I love Prespa! Изгледа да су ревидирали и старе великоалбанске карте. Болест! Узима им се и све преко Галичице. Али, користе наше кратко памћење, и ветар у леђа који добијају, и то максимално. Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марјанн Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 http://bukvar.mk/news/skopje-se-zbratimi-so-belgrad?newsid=OIXm ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! vaistinu 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марјанн Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 А дешава се баш оно што сам говорио (нажалост). Где банде чекају само коначни расплет "Косовског питања". Видите просту ствар. Када сам прелазио гранични прелаз између Албаније и Македоније, код Струге - Ћафа Сан, запричао сам се са једним шиптаром. Човек ми је рекао овако: Хоћеш да ти продам пиштољ? Није могуће купити га по нижој цени. Ја сам му одговорио: Не, нема потребе. А он, на све то, одговара: Не знаш ти ништа, ТРЕБАЋЕ ТИ! Да ли у свему овоме има нешто нејасно? НАТО још увек гази уздуж и попреко, целом територијом несретне Македоније, и не одговарају никоме. Својевремено највећи и најбољи војни полигон у Европи - Криволак, предат је Американцима. И данас је то највећа база Американаца на Балкану. А ко не зна, да му кажем, у месташцу Криволак, и дан данас добар део становништва није заборавио ко су и шта су, и изјашњавају се као Срби, хвала Богу. Каква заврзлама, Бог да нас сачува све... Ма дај брате, шта причаш? Сад незнамо ко смо, Срби, Македонци, Грци...., па нели идентитет Нам је из есхатона, нели смо Хришчани. Зато нам се дешава велика албанија. Жалосно. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! vaistinu 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Пошто не знаш о чему говорим, немој скакати себи у стомак. Изађи из Скопља, отиђи у Криволак, па провери. Видећеш оно о чему говорим. Било би добро да питаш ко су и шта су ти људи, и како се изјашњавају. А када то урадиш, дођи да коментаришемо. Ево, већ сада могу да ти кажем, поздрављамо/поздрвљају те сви Лазаревићи из Криволака и околине. И немој покушавати да нам/им инпутираш да смо Македонци, јер нисмо. А то, зашто ти мислиш да нам се дешава Велика Албанија, одговорићу ти само са: Ти каза (Мт. 26,25)! Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марјанн Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Хвала пуно на поздраву, такоџе 138999( у војсци сам био у Криволаку). Апсолутно немам проблем како се изњашњавате, НАПРОТИВ ПОШТУЈЕМ. Факат је да као Хришчани морамо да превазиџемо национални префикс (МПЦ, СПЦ,ГПЦ...) да би били у Евхаристијском јединству, а ово нејединство веома доприноси и на целокупну садашњу ситуацију не само Црквену, веч и политичку... итд. То саблажњава чак и албанце и зато раде то што раде. Позивам да дамо допринос ( свако по својој могучности ), у најелементарнији део нашега постојања ( ЈЕДИНСТВО ЦРКВЕ). ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! vaistinu 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Šta je tu sad toliko čudno, kad može biti Banja Luka u Srbiji može onda i Skoplje u Albaniji. Živimo u vremenima kad se premještamo iz države u državu a da pri tom nismo napravili ni jedan korak otišli da odemo iz kuće. Mi sjedimo ko i do sad što smo sjedili a države letaju tamo-vamo ko na propeler ili na elisu navijene. 0911_sport Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука