Manolis Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Čovjeku ne treba proročanstvo da bi to skontao nego samo treba da bude malo realan i da konta. Нада умире последња... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Не спамујте тему. За лична препуцавања постоје приватне поруке. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 БиХ је неодржива држава и кад-тад доћиће тај моменат да се постави питање независности РС. толико. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Samo ti sinko sanjaj. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Република Српска ће постати независна јер то тако њено становиштво жели. А воља народа је светиња. П.С. прекини да се препуцаваш са мном. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Sanjaj. Toliko i od mene. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Samo ti sinko sanjaj. Наравно да је Босна и Херцеговина неодржива у садашњем капацитету. Под хитно је треба реформисати у федералну организацију са три федералне/конфедералне јединице Р. Српска, Херцег-Босна (хрватски ентитет), Бошњачка република (Бошњачки ентитет) + три дистрикт града (Сарајево, Мостар и Брчко) при чему се дају подстицаји за враћање становништва у равнотежни однос из 1991. Дистрикт Сарајево би укључивао и град Источно Сарајево. Међутим Бошњачки политичари не желе да мијењају овакву структуру, осим ако није још већа централизација и дефедерализација, па долазимо да Бошњаци највише желе нестанак Босне и Херцеговине као државе. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Наравно да је Босна и Херцеговина неодржива у садашњем капацитету. Под хитно је треба реформисати у федералну организацију са три федералне/конфедералне јединице Р. Српска, Херцег-Босна (хрватски ентитет), Бошњачка република (Бошњачки ентитет) + три дистрикт града (Сарајево, Мостар и Брчко) при чему се дају подстицаји за враћање становништва (за те градове) у равнотежни однос из 1991. Дистрикт Сарајево би укључивао и град Источно Сарајево. Међутим Бошњачки политичари не желе да мијењају овакву структуру, осим ако није још већа централизација и дефедерализација, па долазимо да Бошњаци највише желе нестанак Босне и Херцеговине као државе. Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Март 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Наравно да је Босна и Херцеговина неодржива у садашњем капацитету. Под хитно је треба реформисати у федералну организацију са три федералне/конфедералне јединице Р. Српска, Херцег-Босна (хрватски ентитет), Бошњачка република (Бошњачки ентитет) + три дистрикт града (Сарајево, Мостар и Брчко) при чему се дају подстицаји за враћање становништва у равнотежни однос из 1991. Дистрикт Сарајево би укључивао и град Источно Сарајево. Међутим Бошњачки политичари не желе да мијењају овакву структуру, осим ако није још већа централизација и дефедерализација, па долазимо да Бошњаци највише желе нестанак Босне и Херцеговине као државе. Најважније је да Република Српска већ постоји и да се њено постојање темељи на три ствари: -воља њеног народа; -домаћи уставни поредак тј. Устав РС и Устав БиХ; -међународно право тј. Општи оквирни споразум о миру за БиХ, чијих је свих 11 анекса потписала Српска.Тако да је њено постојање гарантовано и једним међународним уговором. nirvanashop and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Пре ће бити да се ради о делу Херцеговине :lol: Али и Босне,свакако ccvige Slabo znam geogrfiju, ja sam mislio da su Vitez, Drvar, Žepče, Novi Travnik, Busovača, Uskoplje i Fojnica u Bosni. Recimo kao poveznica sa Hercegbosnom. To je jako prosto, ono što je danas srpsko u bosni ostaće srpsko ono što je hrvatsko ostaće hrvatsko jer iza njih stoje njihove komšije Srbi i Hrvati a srednji "zeleni" deo može da bira, il da se lepo ponaša i mane preglasavanja i počne pristojno da se ponaša ili srpska i hrvatska strana jednostavno ništa ne treba da rade. Samo da stoje na svojim linijama. Srbi i Hrvati da su stvarno hteli da podele Bosnu oni bi to i uradili, ovako su Srbi i Srbi Crnogorci i Hrvati saterali u planine te sirote muslimane i to ih još podelili u dve enklave i praktično oni nemaju nikakvu zaleđinu za razliku od ovih naroda. Sad je posebno pitanje ko se tu sa kim namirivao, ali je činjenica da su Hrvati pomagali bošnjake pa kad treba i Srbi sa svoje strane i tako neizmenično. Nikad nisu ni Srbija ni Hrvatska mobilisali vojsku i poslali u Bosnu, da jesu sad bi to bio nacionalni park Hrvata i Srba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Март 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Slabo znam geogrfiju, ja sam mislio da su Vitez, Drvar, Žepče, Novi Travnik, Busovača, Uskoplje i Fojnica u Bosni. Recimo kao poveznica sa Hercegbosnom. To je jako prosto, ono što je danas srpsko u bosni ostaće srpsko ono što je hrvatsko ostaće hrvatsko jer iza njih stoje njihove komšije Srbi i Hrvati a srednji "zeleni" deo može da bira, il da se lepo ponaša i mane preglasavanja i počne pristojno da se ponaša ili srpska i hrvatska strana jednostavno ništa ne treba da rade. Samo da stoje na svojim linijama. Srbi i Hrvati da su stvarno hteli da podele Bosnu oni bi to i uradili, ovako su Srbi i Srbi Crnogorci i Hrvati saterali u planine te sirote muslimane i to ih još podelili u dve enklave i praktično oni nemaju nikakvu zaleđinu za razliku od ovih naroda. Sad je posebno pitanje ko se tu sa kim namirivao, ali je činjenica da su Hrvati pomagali bošnjake pa kad treba i Srbi sa svoje strane i tako neizmenično. Nikad nisu ni Srbija ni Hrvatska mobilisali vojsku i poslali u Bosnu, da jesu sad bi to bio nacionalni park Hrvata i Srba. Ово баш и није тачно,Хрватска је наставила "Олују" у Босни и Херцеговини и стигла до Мркоњић Града. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Sanjaj. Toliko i od mene. Прво си написао: "Toliko i od mene." па си додао касније: "Sanjaj.". хаха, смешно 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Zvanično nije bilo opšte mobilizacije ni u Srbiji ni u Hrvatskoj pa da su poslale kompletnu vojsku u Bosnu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 НИКШИЋ ПРОГЛАСИО БАНКРОТ ФБиХ? Економски аналитичар Спољнотрговинске коморе БиХ Дуљко Хасић сматра да је федерални премијер Нермин Никшић прогласио банкрот након изјаве да без помоћи Међународног монетарног фонда Федерација БиХ, а самим тим и БиХ, неће преживјети. | Извор: СРНА - Влада ФБиХ овако је положила оружје и рекла да даље не може чиме је, практично, изгубила легитимитет да дјелује. Условљавање цијеле јавности, искључиво овом солуцијом, значи ништа друго осим политику свршеног чина. Показују да немају визије за развој Федерације, нити за стратешке пројекте - рекао је Хасић. Према његовим ријечима, ако је ММФ нужно зло, онда се с друге стране паралелно мора радити на стављању свих расположивих ресурса у функцију, затим на повлачењу средстава која су ФБиХ на располагању, те на отварању јавних радова. Он је оцијенио да у овом моменту нема ничега од набројаног, наводећи да недостају структурне реформе, инвестициони циклуси, те спремност за смањивање буџетских расхода. - Политика свршеног чина нема смисла. Нема смисла да нам ММФ на кашчицу даје новац. Ово је систем зачараног круга. Оптерећења на оптерећења немају перспективе - рекао је Хасић. БиХ ове године, без обзира на евентуално нови аранжман са ММФ-ом, враћа првих 65 милиона КМ, од укупног дуга од око 800 милиона КМ из претходног стенд-бај аранжмана. На ФБиХ се односи 43,5 милиона, а на Републику Српску 21,5 милиона КМ. Новац за исплату спољног дуга узима се директно с јединственог рачуна Управе зе индиректно опорезивање БиХ. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Теби је жао срба пензионера, ха ха ха. Ма немој. Шта ми наприча. Tebe mi nije žao sigurno.Jer si propao slučaj. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука