Manolis Написано Март 25, 2012 Пријави Подели Написано Март 25, 2012 Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak smatra da pokrajina mora imati svoju policiju, zbog pogoršane bezbednosne situacije i činjenice da gotovo ne prođe ni dan, a da neko ne bude ubijen ili opljačkan. "LSV traži da Vojvodina ima svoju policiju koja će voditi računa o bezbednosti svih građana, bez obzira na njihovu nacionalnu, versku, političku ili zavičajnu pripadnost. Situacija je kritična, jer gotovo da ne prođe dan, a da neko ne bude ubijen ili opljačkan na ulici, u kući, selu, gradu...", rekao je Čanak na predizbornoj tribini LSV-a u novosadskom naselju Futog. On je izrazio nezadovoljstvo što Vojvodina zbog odnosa države prema njoj danas zaostaje u svakom pogledu. "Neverovatno zvuči podatak da početkom 21. veka, od 463 naselja u pokrajini, svega 10 odsto ima kanalizaciju! Istovremeno, u dva od tri vojvođanska mesta prisutan je problem sa vodom za piće", konstatovao je Čanak. http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/213019/Canak-Vojvodina-mora-da-ima-svoju-policiju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 25, 2012 Пријави Подели Написано Март 25, 2012 Злогласна војвођанерска лига. Е мој г. Тадићу, са ким ћеш у коалицију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2012 Злогласна војвођанерска лига. Е мој г. Тадићу, са ким ћеш у коалицију. 100% један од услова за улазак у коалицију... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 25, 2012 Пријави Подели Написано Март 25, 2012 хахахха..чанка под хитно треба ухапсити... Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2012 Е тај филм нећемо гледати (нажалост) <_< Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 25, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 25, 2012 Проклета зла политика... Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 25, 2012 Пријави Подели Написано Март 25, 2012 није политика зла... него изроди који продају државу због личних интереса... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 25, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 25, 2012 зато сам и рекао проклета ЗЛА политика , мислећи на такве политике, да сам мислио у целости као политику , онда би написао Зла политика... Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 25, 2012 Пријави Подели Написано Март 25, 2012 ...па ја већ ...грах да сам бацио... па да знам... извињавам се... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Март 25, 2012 Пријави Подели Написано Март 25, 2012 Могу само да замислим на шта би тек тада личила АПВ. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 25, 2012 Пријави Подели Написано Март 25, 2012 мислим да би било исто... само би БоТа са ЧаНкОм делио пазар... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 25, 2012 Пријави Подели Написано Март 25, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 25, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 25, 2012 ...па ја већ ...грах да сам бацио... па да знам... извињавам се... Видео сам да си одмах погрешно схватио - реченицу сам лепо формулисао , ништа није страшно victory78 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 25, 2012 Пријави Подели Написано Март 25, 2012 svaka opstina bi trebalo da ima svoju policiju... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 25, 2012 Пријави Подели Написано Март 25, 2012 svaka opstina bi trebalo da ima svoju policiju... А где то решење још постоји? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука