toreador Написано Март 24, 2012 Пријави Подели Написано Март 24, 2012 idite na yotube i napisite: prevrat 89-2 epizoda Zatim pritisnite na prevrat 89-2 epizoda i posle 18 minuta pa do kraja videcete sta je stari forumas Vukman Cejovic uradio 1988 godine. E Vule, Vule, ko zna gde ces na kraju zavrsiti. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
toreador Написано Март 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2012 Tacno posle 19 minuta i 30 sekundi pocinje govor Cejovica. http://www.youtube.c...DPaKPwE#t=1143s Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 24, 2012 Пријави Подели Написано Март 24, 2012 Како иде Вуле, опет прескачеш терапију? Желиш ли да те банујем сад или одмах? animal-smiley-075 O0 Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 24, 2012 Пријави Подели Написано Март 24, 2012 Druze Vule mi ti se kunemo 0102_laugh http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 24, 2012 Пријави Подели Написано Март 24, 2012 ја мислио да си ти звизн`о од рата а тек сад видим да ти ниси био добар ни прије рата! значи, хаос! добро Вуки око моје, овај пут бан, а следећи ко зна, ако се поправиш можда буде и само забрана писања.... пс. Папа ми платио да те банујем. Иди жали се Акакцу скинхеду велики селам RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 24, 2012 Пријави Подели Написано Март 24, 2012 и такоо... мислим немој се љутиш... воли тебе твоја ЖРУ администрација Анастасија and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 24, 2012 Пријави Подели Написано Март 24, 2012 Tacno posle 19 minuta i 30 sekundi pocinje govor Cejovica. Толико ти је отприлике требало и да будеш опет банован... ;D Анастасија, Александрида, ВИЛМА and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 25, 2012 Пријави Подели Написано Март 25, 2012 А немојте га, добар је био говор, јак, на линији! И тачно је испрозивао све оне да нису били прави социјалисти! Владан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jovan zilot Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 А немојте га, добар је био говор, јак, на линији! И тачно је испрозивао све оне да нису били прави социјалисти! A sta si ocekivao da 1988 godine govorim? Mozda da govor pocnem sa "dame i gospodo". Nego, sta je za gospodinom administratorom, da nije slucajno u lov otisao? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Ја сам Чејо мислио да си ти озбиљан комунац, а оно испаде да ти говориш онако како вјетар пуше, тако или по задатку Нема Вуки лова све до половине јуна кад долази лов на срнећу дивљач... Само ти пиши нама и форсирај терапију, немој да те ово моје писање у ове велике дане разгњеви, из најдобронамјернијих намјера ти пишем.... пс. Недостајао си animal-smiley-075 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jovan zilot Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Ti Vladane imas jedan cudan obicaj, Kad ti neko nedostaje, ti ga banujes. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Ма не, Вуки роде, ја само по службеној дужности банујем дупле налоге... Ипак служба је служба, папа добро плаћа и тако Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Vratite ga odma! Vratite ga odma! Vratite ga odma! Vratite ga odma! Vratite ga odma! clapc clapc clapc БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука