Jump to content

Apsolutno neodoljiv: Najmanji auto na svetu (VIDEO)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Moderno doba je učinilo svoje: države su postale prenaseljene ljudima i preplavljene automobilima. Ipak, postoji vrlo simpatično rešenje za ovaj globalni problem - najmanji auto na svetu.

news_34303.jpg

Sve ono što smo do sada smatrali malim automobilom je gigant u odnosu na vozilo u koje je uspeo da se uglavi voditelj Top geara Džeremi Klarkson.

Maleckog "Peel"-a P50 koji je zbog svoje veličine ušao u Ginisovu knjigu rekorda moguće je parkirati praktično bilo gde. Pogledajte kako se ponašao tokom vožnje malecki čudovišni auto:

Izvor

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Koliko li je samo losiona potrebno da se udje i izadje... grin.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Једном када смо били по граду мајка и ја, и видела она онај мали дрљави Мерцедес двосед, онај што је засечен са задње стране, и питала ме да ли су то кола за инвалиде :) Ово ми скроз личи на то :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја би ово купио одма' без размишљања!

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...