Александрида Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Moderno doba je učinilo svoje: države su postale prenaseljene ljudima i preplavljene automobilima. Ipak, postoji vrlo simpatično rešenje za ovaj globalni problem - najmanji auto na svetu. Sve ono što smo do sada smatrali malim automobilom je gigant u odnosu na vozilo u koje je uspeo da se uglavi voditelj Top geara Džeremi Klarkson. Maleckog "Peel"-a P50 koji je zbog svoje veličine ušao u Ginisovu knjigu rekorda moguće je parkirati praktično bilo gde. Pogledajte kako se ponašao tokom vožnje malecki čudovišni auto: Izvor Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Koliko li je samo losiona potrebno da se udje i izadje... RYLAH and Желе Зека је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Може и кашиком за ципеле... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 jao sto je ruzan smej.gif није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Ovaj autić definitivno nije za mene , lako bi se provozao a pitanje je dal bi posle ručne mogao da izađem iz njega Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Једном када смо били по граду мајка и ја, и видела она онај мали дрљави Мерцедес двосед, онај што је засечен са задње стране, и питала ме да ли су то кола за инвалиде Ово ми скроз личи на то Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Ima li vazdušni jastuk? smej.gif https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Ја би ово купио одма' без размишљања! Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Jeftinije se voziti sa njim nego hodati ... Dobar fazon. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука