marko_13 Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 хаха, наравно, оно је шала...ништа злонамерно. То ваљда не морам да говорим Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Мислиш на морску свињу? Та морска је дозвољена само на велике празнике у току поста: njamnjam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Када већ обрађујемо тоалет, ако нисте понели штиво унутра, немојте читати писанија са средстава за хигијену. Кварите вид јер су слова превише ситна. Ја користим већ таблет Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Знаимљива тема.....Кад правите уштипке у тијесто улијте мало ракије,уштипци ће мање да упију масноће. dusha, Pantera and sleki је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Знаимљива тема.....Кад правите уштипке у тијесто улијте мало ракије,уштипци ће мање да упију масноће. a onda date deci da ih jedu i dva dana ste mirni Pantera, dusha and ceca87 је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Боранија,грашак,млади пасуљ из баште,касније у замрзивач.Онај мирис замрзивача.....само ставите у пластичне флаше...и нема непријатног мириса из замрзивача! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Да кукурузно брашно неби огрчало након неког времена..ставите у замрзивач али у вреће папирне.Да,тако и свјеже паприке.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Mrlje od cokolade na posteljini ne morate uopste da skidate, izgledaju prirodno. R.Žiskar, Pantera, anajrim and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Ако су деца измазала зидове не морате да кречите целе собе. Ударите линију у висини прекидача и окречите само доле. Много је лакше и брже и намештај не мора да се износи нити покрива. anajrim and Dugousko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Kad vam dodju iznenadni gosti posluzite ih hranom za macke, recite da je to nova vrsta grickalice. Bice odusevljeni, reci ce wow, hrskavo... Sta vas briga za macku...nek sizi. snoozer_11 Ромејац, anajrim and Pantera је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 ako su vam jako ispucale ruke namazite ih socom od kafe 4869 ( ozbiljna sam ) није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Ako imate buve, ostavite ih na miru. Budite rasadnik. bliss jeeee Pantera, Ромејац and anajrim је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Kako cete biti sigurni da vas muz ne vara...? Ne preturajte mu po dzepovima i ne citajte njegove smsove kad ne gleda. laie_14 anajrim је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Kako cete biti sigurni da vas muz ne vara...? Ne preturajte mu po dzepovima i ne citajte njegove smsove kad ne gleda. laie_14 zar nije jednostavnije razvesti se ? :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан1 Написано Март 24, 2012 Пријави Подели Написано Март 24, 2012 Ако вам пчела улети у собу не плашите се. Неће вас убости ако је не гњечите. Најлакши начин да је избаците из собе: Намажите руке винским сирћетом, ставите једну руку тик до ње (слободно), када намили на руку лагано изађите напоље и протресите руку да би се пчела пустила и одлетела. А зашто је требало намазати обе руке винским сирћетом? Па како да намажеш само једну руку? Осе су друга прича... оне су дивље животиње. Ово код њих не пали. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Будимо људи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука