Prolece Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 ‚Da vam pasulj ne mirise neprijatno dok se kuva,u vodu dodajte prstohvat bosiljka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Јаја када хоћете да испржите, добро је да прво науљите тигањ (може и маст). Не верујте рекламама за тефлон. Лажу ко пси. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Кило соје 200 дин, кило меса 450 дин па ви сада видите Какво месо усред поста. Или је то од неке посне свиње? Па још ако се спрема на води... 0110_hahaha RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Увек узмем једну Орбит жваку а не као на реклами две, уштеда је 50% RYLAH, dusha, Maja.Dj and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Какво месо усред поста. Или је то од неке посне свиње? Па још ако се спрема на води... 0110_hahaha Завршиће се пост па ћете се сетити мојих савета Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Ako imate ''tvrdu stolicu'' ispirajte sholju ''mekom vodom''. 301 Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 ma u oltaru ima svega... čak i od popa uvo imaju- na meru У олтару има утичница али су обично све заузете. sleki је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Бог је на вези Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Ovde možemo pisati sve korisne i praktične savete koji nam mogu pomoći u domaćinstvu. (isključivo iz ličnog iskustva, bez googlanja) Od čega bih počeo ako ne od toalet papira... zahvaljujući savetu prodavačice, shvatili smo da ZEWA toalet papir, pakovanje od 4 rolne, traje duže od perfeksa koji ima 10. Mnogo je deblji i nabijeniji tako da se možete obrisati sa svega 2 listića. slušamo dalje savete i zahvaljujemo se za svaki predlog Ако вам нестане тоалет папира, а то се свакоме деси, можете користити новине.. има једне дневне новине које су баш ко створене само за то Ево, да и ја нешто паметно кажем и да измислим топлу воду. Лидија Миленковић and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Или је клима укључена? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Са Богом разговарамо wireless већ 2000 година. Manolis, Pantera, Srdjan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 хаха, наравно, оно је шала...ништа злонамерно. То ваљда не морам да говорим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Када већ обрађујемо тоалет, ако нисте понели штиво унутра, немојте читати писанија са средстава за хигијену. Кварите вид јер су слова превише ситна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Завршиће се пост па ћете се сетити мојих савета Ја сам против завршетка поста! Уосталом можемо да једемо посну свињу на уљу. Зашто је људима слађа мрсна свиња на масти, није ми јасно! Pantera је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Ја сам против завршетка поста! Уосталом можемо да једемо посну свињу на уљу. Зашто је људима слађа мрсна свиња на масти, није ми јасно! Мислиш на морску свињу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука