Скопљанац Написано Март 21, 2012 Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Марти, брате, за Борчу сигурно знам да је Банатска. А за Котеж и Крњачу ћемо да проверимо. Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 21, 2012 Пријави Подели Написано Март 21, 2012 а Крњача и Котеж ? Колико знам оне БГ припадају. Припада један храм. Светог апостола и јеванђелисте Луке. Мада би се то могло дати банатској, с обзиром да је и узето од ње тридесетих година прошлог века. То је једино остало у саставу архиепископије београдско-карловачке, од дела Баната који је тада припојен Београду (намесништво панчевачко - враћено банатској епархији после другог светског рата). Скопљанац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Марти, брате, за Борчу сигурно знам да је Банатска. А за Котеж и Крњачу ћемо да проверимо. Борча јесте Банатска али за остало до панчевачког моста мислим да припада БГу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Припада један храм. Светог апостола и јеванђелисте Луке. Мада би се то могло дати банатској, с обзиром да је и узето од ње тридесетих година прошлог века. То је једино остало у саставу архиепископије београдско-карловачке, од дела Баната који је тада припојен Београду (намесништво панчевачко - враћено банатској епархији после другог светског рата). facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Počinje oslikavanje Hrama Svetog Save ово је тема...само да напоменем Имамо у виду , поделићу ову тему као што и епархије ако се слажете? Скопљанац, Ромејац and Михајло је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Договорено , поделићу ову епархију , мислим овај..., тему но како да је " крстимо " 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 21, 2012 Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Арондација старих и стварање нових епархија СПЦ - ваше мишљење Скопљанац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Хтео сам баш да видим ваш предлог - овај је супер , допада ми се наслов теме , тако ћу и урадити за неких 10-15минута док неодрадим један послић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Ево , поделио сам тему , сада је засебна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 21, 2012 Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Јао, па ја сам кум! 4869 brokoli brokoli brokoli brokoli Скопљанац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Март 21, 2012 Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Хе, сјајна тема. Брате Марти, одличан посао. Ромејац, скидам капу! Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Јао, па ја сам кум! 4869 brokoli brokoli brokoli brokoli Куме игоре ти кеса Скопљанац and Ромејац је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 21, 2012 Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Куме игоре ти кеса 0110_hahaha Ево да доведем мало музиканата: и наравно 319.gif Скопљанац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Обавештење ко је кум ове теме премести сам у први пост , да се зна јер кум није дугме Скопљанац and Ромејац је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 21, 2012 0110_hahaha Ево да доведем мало музиканата: и наравно 319.gif то куме 319.gif Скопљанац and Ромејац је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука