Jump to content

"Атеисти Србије" покушавају да оборе сајт Поуке.орг

Оцени ову тему

Препоручена порука

На фејсбук групи обелодањено је да атеисти роваре по нашем форуму и сајту, са жељом да исти сруше. Подсећамо "цењену господу" да се ту ради о кривичном делу и да имамо њихова имена:

Milan Kragujević

kome treba izvorni kod od pouke.org? (mali delovi, što sam uspeo da izvučem)???

Означи као непожељно

Jelena Radojčin nevaljalče! ;)

пре 5 ч. · drP8vlvSl_8.gif 1

А овако подстрекава на кривично дело, један од водећих људи у АС:

Означи као непожељно

Milan Kragujević tražim propuste, nisam ja neki haker... to možeVasilije Rajović da uradi za kratko vreme... možda i hoće

пре 5 ч.

Zeljko Mitic Mene zanima. Aj posalji da vidim o cemu se radi.

пре 5 ч.

Подели на овим сајтовима

Реално, не знам ове талибане, нити ме интересују, али бих се стварно много сморио да Василије стварно проба да одради овај сајт, јер га баш другачије капирам.

Лично мислим да ће се Василије гадно наљутити на овог лика који га је поменуо у вези обарања сајта. Не верујем да би он тако нешто урадио, када смо ми у питању.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Гости

Свакако, треба да знају да је сајт пријављен и да га штите људи из службе против интернет криминала. Нажалост, људи су оставили своја имена и то им је сада тешка сметња јер позивају на отворен криминал. Ако нису знали, то што покушавају је интернет криминал и да ће ова тема бити прослеђена служби.

ityJtLeRbmXzG.JPG

Дакле, Атеисти Србије на својој страници пропагирају криминал. Сами се одају и показују који су им мотиви.

Василије је иначе наш члан Протагорас кога овде веома поштујемо и веома лепо разговарамо, чак се у многим стварима и слажемо. Надам се да ће да се јави на темуз и да оповргне ове наводе.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Па видиш Аписе, после артемита који су нам први пут рушили сајт (када је био са старим смф форумом) и обрисали цео форум ови дођу као реални след догађаја. То свакако значи да смо и артемитима и атеистима трн у оку (мислим да н+ове полумозгашке криминалце), али им је све то џаба. Свакако, ова имена ће бити прослеђене служби као што је био прослеђен артемита који је хаковао сајт некоћ.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Јесу обрисали ове поруке, нешто неће да се отвори?

Могу да бришу колико хоће, већ имамо податке. Људи коначно треба да схвате да није шала писати јавно овакве ствари. То показује и њихову плиткост, али шта ћемо. Ево, Јеца Карлеуша, заштитни знак АС-а би могла да им помогне да руше Поуке. :)

Подели на овим сајтовима

Могу да бришу колико хоће, већ имамо податке. Људи коначно треба да схвате да није шала писати јавно овакве ствари. То показује и њихову плиткост, али шта ћемо. Ево, Јеца Карлеуша, заштитни знак АС-а би могла да им помогне да руше Поуке. :)

Па знам, вероватно неко старији и одговорнији је то обрисао пошто клинци не знају да то може бити опасно и санкционисано по закону.

Подели на овим сајтовима

Па знам, вероватно неко старији и одговорнији је то обрисао пошто клинци не знају да то може бити опасно и санкционисано по закону.

Међу "клинцима" је био и Молдоран, једна од водећих личности у Удружењу. Отворено је пдстрекивао на кривично дело.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Не знам шта Авокадо,, наш члан и такође један од водећих људи код Атеиста Србије каже на ово? Молдоран је доста "битан лик" у АС-у. Да ли се слаже са овим криминалним радњама која заговарају чланови његовог удружења?

Подели на овим сајтовима

Лепо рече професор Јеротић вечерас, ту се ради о патологији. Људи попут Малдорана су болесни умови, патолошке личности.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...