Jump to content

"Vukovar je srpski grad"

Оцени ову тему

Deni72

Препоручена порука

Pa znas kako, mi srbi sirimo svoju kulturu, svoj jezik ... Evo, na primer hrvati, ali oni pravi zapadno od zagreba, i oni uce u skoli srpski jezik koji su ih naucili pokatoliceni srbi a ne kajkavski koji je prilicno nerazvijen i neprimeren za komunikaciju. Eto ti jedan primer. :)

Ma, ne interesiju me Hrvati...što me briga...

Nego, reci mi ovo za Svetog Vasiliju Ostroškoga slava mu i milost.

I kod Nikodima Milaša sam čitao da je on umro kao katolik.

Подели на овим сајтовима

Ma, ne interesiju me Hrvati...što me briga...

Nego, reci mi ovo za Svetog Vasiliju Ostroškoga slava mu i milost.

I kod Nikodima Milaša sam čitao da je on umro kao katolik.

Ne znam tebra, je mu kum nisam....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Tako da mi srbi znamo i da je taj tvoj Stjepan Seselj takodje srbin, koji se lazno predstavlja kao hrvat, jos uvek nacionalno neosvescen ali osvesticemo mi nacionalno i njega i sve ostale koji su u zabludi.

Tako i Hrvati mogu reći da je sveti Vasilije Ostroški, slava mu i milost katolik, što ne govore samo oni već i srpski istoričari poput Ćorovića i najpriznatiji kanoničar Nikodim Milaš.

Подели на овим сајтовима

Tako i Hrvati mogu reći da je sveti Vasilije Ostroški, slava mu i milost katolik, što ne govore samo oni već i srpski istoričari poput Ćorovića i najpriznatiji kanoničar Nikodim Milaš.

Brkas babe i zabe, hrvati ce uskoro moci da vade lekarsko uverenje da su srpskog porekla. Radjena su ispitivanja, DNK, i postoje studije koje pokazuju da su recimo bosanski hrvati genetski blizi srbima i muslimanima nego hrvatima iz hrvatske. Da ne pominjem da razlike izmedju muslimana i srba skoro da nema.

A za hrvatsku takodje, pokazalo se da postoji znacajna genetska razlika izmedju istocnih i zapadnih hrvata.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Brkas babe i zabe, hrvati ce uskoro moci da vade lekarsko uverenje da su srpskog porekla. Radjena su ispitivanja, DNK, i postoje studije koje pokazuju da su recimo bosanski hrvati genetski blizi srbima i muslimanima nego hrvatima iz hrvatske. Da ne pominjem da razlike izmedju muslimana i srba skoro da nema.

A za hrvatsku takodje, pokazalo se da postoji znacajna genetska razlika izmedju istocnih i zapadnih hrvata.

Sve je to Seselj lepo objasnio na sudjenju pozivajuci se na katolicke sholastike.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...