Zamislim se na suncu Написано Март 21, 2012 Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Pa znas kako, mi srbi sirimo svoju kulturu, svoj jezik ... Evo, na primer hrvati, ali oni pravi zapadno od zagreba, i oni uce u skoli srpski jezik koji su ih naucili pokatoliceni srbi a ne kajkavski koji je prilicno nerazvijen i neprimeren za komunikaciju. Eto ti jedan primer. Ma, ne interesiju me Hrvati...što me briga... Nego, reci mi ovo za Svetog Vasiliju Ostroškoga slava mu i milost. I kod Nikodima Milaša sam čitao da je on umro kao katolik. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 21, 2012 Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Ma, ne interesiju me Hrvati...što me briga... Nego, reci mi ovo za Svetog Vasiliju Ostroškoga slava mu i milost. I kod Nikodima Milaša sam čitao da je on umro kao katolik. Ne znam tebra, je mu kum nisam.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 21, 2012 Пријави Подели Написано Март 21, 2012 I kod Nikodima Milaša sam čitao da je on umro kao katolik. A ovaj covek kog pominjes, Nikodim, da li mu je on bio kum ? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Март 21, 2012 Пријави Подели Написано Март 21, 2012 i na tarabi pise al ne treba da se zaleces... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zamislim se na suncu Написано Март 21, 2012 Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Tako da mi srbi znamo i da je taj tvoj Stjepan Seselj takodje srbin, koji se lazno predstavlja kao hrvat, jos uvek nacionalno neosvescen ali osvesticemo mi nacionalno i njega i sve ostale koji su u zabludi. Tako i Hrvati mogu reći da je sveti Vasilije Ostroški, slava mu i milost katolik, što ne govore samo oni već i srpski istoričari poput Ćorovića i najpriznatiji kanoničar Nikodim Milaš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 21, 2012 Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Tako i Hrvati mogu reći da je sveti Vasilije Ostroški, slava mu i milost katolik, što ne govore samo oni već i srpski istoričari poput Ćorovića i najpriznatiji kanoničar Nikodim Milaš. Brkas babe i zabe, hrvati ce uskoro moci da vade lekarsko uverenje da su srpskog porekla. Radjena su ispitivanja, DNK, i postoje studije koje pokazuju da su recimo bosanski hrvati genetski blizi srbima i muslimanima nego hrvatima iz hrvatske. Da ne pominjem da razlike izmedju muslimana i srba skoro da nema. A za hrvatsku takodje, pokazalo se da postoji znacajna genetska razlika izmedju istocnih i zapadnih hrvata. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 21, 2012 Пријави Подели Написано Март 21, 2012 spam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Март 21, 2012 Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Brkas babe i zabe, hrvati ce uskoro moci da vade lekarsko uverenje da su srpskog porekla. Radjena su ispitivanja, DNK, i postoje studije koje pokazuju da su recimo bosanski hrvati genetski blizi srbima i muslimanima nego hrvatima iz hrvatske. Da ne pominjem da razlike izmedju muslimana i srba skoro da nema. A za hrvatsku takodje, pokazalo se da postoji znacajna genetska razlika izmedju istocnih i zapadnih hrvata. Sve je to Seselj lepo objasnio na sudjenju pozivajuci se na katolicke sholastike. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 21, 2012 Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Tako da ja mogu da odem kod komsije i kazem, cuj ja se osecam kao da si mi ti tata, ali sipak, urade analizu i tacno ti nadju tatu, dedu, pradedu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zamislim se na suncu Написано Март 21, 2012 Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Da ne pominjem da razlike izmedju muslimana i srba skoro da nema. To smo znali i bez genetskih ispitivanja Pravo prve bračne noći u vremenskom periodu od 500 godina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 21, 2012 Пријави Подели Написано Март 21, 2012 To smo znali i bez genetskih ispitivanja Pravo prve bračne noći u vremenskom periodu od 500 godina. Nasli su turske gene medju hrvatima? Mislim na one koje su primili od srba? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zamislim se na suncu Написано Март 21, 2012 Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Nasli su turske gene medju hrvatima? Mislim na one koje su primili od srba? Ni to me ne čudi , jer ste isti. Nema velikih razlikaizmeđu Srba i Hrvata. Pokazali ste u prošlosti kakvi ste hrišćani i kršćani. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 21, 2012 Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Молим учеснике да се држе теме и основних правила пристојности. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 21, 2012 Пријави Подели Написано Март 21, 2012 Ni to me ne čudi , jer ste isti. Nema velikih razlikaizmeđu Srba i Hrvata. Pokazali ste u prošlosti kakvi ste hrišćani i kršćani. А шта си ти, неки "Монтенегринац"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zamislim se na suncu Написано Март 21, 2012 Пријави Подели Написано Март 21, 2012 А шта си ти, неки "Монтенегринац"? A, oni su tek posebna priča...Imao bih dosta toga i o njima da kažem. To ostavljam za njihove forume. zašto bi ovdje pričao o crnogorcima, kad je ovo srpsi sajt. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука