Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Mene brine koja li ce opet avet zauzeti ministarstvo prosvete?

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

ne znam zasto se spominje MP, nema on sta da trazi u Dverima, to pitanje je reseno, a sto se ne moze reci za njegova "gostovanja" u Crkvi...

aha sihronicitet :D

https://www.pouke.org/forum/topic/18148-%D0%B4%D1%80-%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%98%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D1%92%D0%BE%D1%80%D1%92%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%9B/page__st__24

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

U svim varijantama za SRS i Dr, Vojislava Seselja. Za predsednicke, parlamentarne, evropske,... bilo koje izbore. Za nekoga ko zastupa interese srba bez kolebanja vise od 4 decenije.

Пријатељ-Жељко, :) Ниси се брате морао ни изјашњават... мис'им ..оћито је , не...?

prstgore

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Cia snajka Cia...

pretpostavljam Dveri imaju podrsku oko 50%. A kada zavsite kao statisticka greska krivca cete naci u Vatikanu, Masonima., Vanzemaljcima, Titu...

Очеигледно има много плаћеника који ратсурају последњи бастион патриотизма, ''д(или)вери'', и спасиоце срБИЈЕ, ..укључујући и твоје подметање од трићавих 50-ак % ... А заправо ради се о најмање 500%.. и то само срБИЈА, без Косова и без Метохије ... ;)

Подели на овим сајтовима

Очеигледно има много плаћеника који ратсурају последњи бастион патриотизма, ''д(или)вери'', и спасиоце срБИЈЕ, ..укључујући и твоје подметање од трићавих 50-ак % ... А заправо ради се о најмање 500%.. и то само срБИЈА, без Косова и без Метохије ... ;)

Да, на жалост, упрегло се и кусо и репато да се на једном делу Србије не одрже избори.

Али, отимачи и подсмевачи дођу и прођу, а Косово и Метохија остају у срцу Србије.

Подели на овим сајтовима

Zezajte se vi.Videćete kako ćemo da prodjemo sa evropejcima.Dveri su poslednja slamka spasa za koju se može uhvatiti ova naša država koja samo što se nije udavila.

Исто ...брате ..потпуно иста платформа некадашњих спасиоца... и ''покрета'' који су сада ''преокрети'' ... А ови други ''европејсци'' ...и на жалост већ виђено све...

Нити ту има нелчег новог нити пак ''свежег'' а богме, нема ни много крви... мислим анемично је веома..

И кад спаднемо на то : ...'' Dveri (...или било ко други) su poslednja slamka spasa'' онда, да се разумемо... странчарење и политика су најмање битне .. А та опција која је ''спас'' илити ''сламка'' су сигурно грешка... То без имало злобе или каквог једа говорим..то је само проклетство такве жалосне ситуације у коју је дошао тај народ о коме је реч... А у начем случају то је и жалосно искуство и историјска чињеница јер нам се то ево по ко зна који пут догађа..

.. Сећате ли се ЉОТИЋА...колкико и како је био то ''црквен човек''... ;) чак је био и јако добар пријатељ са једним Светитељем..наравно Николајем нашим..., па ...

Откуд сад Двери и Љотић као асоцијација... 0409_feel ..

;)

Подели на овим сајтовима

.. Сећате ли се ЉОТИЋА...колкико и како је био то ''црквен човек''... ;) чак је био и јако добар пријатељ са једним Светитељем..наравно Николајем нашим..., па ...

у манастиру Св. Саве

Libertiville, III.

Авг. 31. 1949

Љубазни брате Ђуро,

мир Вам и здравље од Господа !

Примио сам ваше писмо, у коме ми јављате о о. Кирилу и Јустину. Хвала Вам. Ако би се о. Кирило дао само на духовни посао и управљање свога славног манастира, био би спокојан. А и о. Јустин нашао је добро духовно склониште. Хвала Богу.

На ваше питање о + Д. Љотићу могу вам укратко рећи да сам покојника високо ценио због његове велике побожности. У његове политичке идеје нисам никада улазио, нити ми је познат рад његових службеника за време рата, пошто нисам био у слободи.

Начелно пак могу Вам рећи да се православна Црква вазда обазриво односила према свакој политичкој партији, јер ни у једној није могла видети свој пуни идеал. Римска црква, напротив, свуда ствара своје политичке партије и са њима се идентификује. Тиме изазива страховиту опозицију и мржњу свих осталих партија с којима се свађа и најзад проклиње их.

Како је г. Јоветић ? Свакако, увек чио и оран за рад. Манастир прима Глас, који ја радо читам. И читаћу докле одавде не одем.

Надам се да штампарски посао није заморан за Вас. Нарочито кад знате да исти користи Вашем честитом и страдалном народу.

Желећи Вам свако добро од Бога, остајем искрено одан.

Ваш + Еп. Ник.

Из књиге Ђура Ј. Врге " Остала су сведоћења "

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...