Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

trebaju nam pravi hriscani i posteni ljudi na vlasti

Поптуно сам сагласан с'тобом... АЛИ.. види овако ствар...бар што се тиче најпомињаније опције у последњих неколико постова.. и која води на овом форумском ''гласовању'' ...

Дакле, ... код њих - најближи овој горе-болдираној и увећаној одредници, одговара персона која није у првих 5 ликова који претендују на скупштинска места у будућем сазиву Парламента...

Зар ти то не говори довољно да од ''њих'' не можемо да се надамо таквом (болдираном и увећаном) ''играчу'' ...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Како време одмиче, све сам више убеђен да овде без државног удара и војне хунте у периоду од минимум 5 година, нема излаза.

Још да имамо војску...

Подели на овим сајтовима

И Зукурлић се залаже за моралне вредности, породицу, веру...

Da, ali ja nisam bosnjacko nastrojeni musliman. Zalaze se i za rasparcavanje nase drzave, dok su Dveri za jedinstvo.On je svestenik i drzava bi pod njegovim vodjstvom bila klerikalana, teokratska za razliku od Dveri koji se zalazu za odvajanje Crkve od drzave....... i jos puno toga je razlicito sto i sami znamo.On ne voli srpski narod i finansira ga islamski lobi da pravi nemire u nasoj drzavi.

Ne moze se muftija ni pod razno porediti sa Dverima.

Подели на овим сајтовима

Treba da poništimo listiće, tako da njihov broj bude veći od onih koje dobije pobednička stranka, tako da ovu bagru konačno pošaljemo na smetlište politike kada izgube pravo da se ponovo kandiduju. Trebaju nam novi ljudi kojih sigurno ima, ali zbog ovih lopova ne mogu da dođu do izražaja.

Evo jedne pametne inicijative koja je počela na Facebooku:

Glasanje nevažećim glasačkim listićem neuporedivo je bolje nego neizlazak na izbore, iz sledećih razloga:

1. Sve partije i svi političari u Srbiji katastrofalno loše su vodili zemlju ili delovali iz opozicije u poslednje dve decenije; sve partije su postale središta korupcije i agencije za zapošljavanje nesposobnih preko veze, sve partije omogućuju da se na važnim funkcijama nađu nesposobni poslušnici; nijedna partija nije izbacila nijednu novu i svežu političku ili ekonomsku ideju već niz godina unazad - GLASANJE NEVAŽEĆIM LISTIĆEM JE NAŠA PRILIKA DA IH KAZNIMO! Dosadašnja praksa "glasam za manje zlo" dovela nas je do najvećeg zla. Nećemo na taj trik nasesti još jednom. Nećemo zaokružiti jednu partiju da ne bi pobedila druga pošto će one ionako posle izbora napraviti koaliciju.

2. Glasanjem nevažećim (precrtanim) glasačkim listićem PODIŽE SE CENZUS I SMANJUJU SE ŠANSE MINORNIH PARTIJA I KOALICIJA DA UĐU U PARLAMENT i nanose štetu političkom i ekonomskom životu zemlje

3. Ukoliko broj nevažećih listića na izborima premaši broj glasova koje osvoji prvoplasirana stranka, stičemo pravo da oborimo izborni zakon i tražimo da se izobri ponište a SVE PARTIJE KOJE SU UČESTVOVALE NA IZBORIMA IZGUBE PRAVO DA SE PONOVO KANDIDUJU! Na taj način, imamo priliku da očistimo svoju zemlju od beskorisnih, nesposobnih i korumpiranih političara i partija, i da oslobodimo prostor da se pojave nove, sveže političke snage koje će bolje voditi zemlju.

Na Đurđevdan, 6. maja, izađimo na izbore i pokažimo crveni karton nesposobnim i korumpiranim političarima i partijama koji svake godine samo na tenderima pokradu 800 miliona evra našeg novca. Glasajući nevažećim listićem, činiš svoju zemlju boljom i čistiš je od štetočina! Precrtaj svoj listić i ubaci ga u kutiju.

SAMO NEVAŽEĆI LISTIĆ JE DOBAR LISTIĆ

https://www.facebook...43291089061765/

hand-point-up-2.jpg

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Ne moze se muftija ni pod razno porediti sa Dverima.
Ту си у праву. Зукурлић има агенду и „виши циљ”, док дверјани не гледају даље од „свог стомака”, при чему се лицемерно позивају на породичне вредности итд.

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Ту си у праву. Зукурлић има агенду и „виши циљ”, док дверјани не гледају даље од „свог стомака”, при чему се лицемерно позивају на породичне вредности итд.

Ti onda glasaj za Zukita i ziveces u dzamahiriji gde ce se sprovoditi "vishi ciljevi". mashalasmajli

Ne mogu da razumem zasto toliko ne volite Dveri i trazite dlaku u jajetu samo da biste ih prikazali u negativnom svetlu.Znam da nisu savrseni i da imaju mana, ali su jedini koji se pored ekonoskih reformi zalazu i za duhovne i porodicne....... u pravoslavnom i patriotskom duhu ovog naroda.

Mada se ne brinem puno jer rezultati ankete na ovom forumu ohrabruju.

Подели на овим сајтовима

Glasanje nevažećim glasačkim listićem neuporedivo je bolje nego neizlazak na izbore, iz sledećih razloga:

1. Sve partije i svi političari u Srbiji katastrofalno loše su vodili zemlju ili delovali iz opozicije u poslednje dve decenije; sve partije su postale središta korupcije i agencije za zapošljavanje nesposobnih preko veze, sve partije omogućuju da se na važnim funkcijama nađu nesposobni poslušnici; nijedna partija nije izbacila nijednu novu i svežu političku ili ekonomsku ideju već niz godina unazad - GLASANJE NEVAŽEĆIM LISTIĆEM JE NAŠA PRILIKA DA IH KAZNIMO! Dosadašnja praksa "glasam za manje zlo" dovela nas je do najvećeg zla. Nećemo na taj trik nasesti još jednom. Nećemo zaokružiti jednu partiju da ne bi pobedila druga pošto će one ionako posle izbora napraviti koaliciju.

2. Glasanjem nevažećim (precrtanim) glasačkim listićem PODIŽE SE CENZUS I SMANJUJU SE ŠANSE MINORNIH PARTIJA I KOALICIJA DA UĐU U PARLAMENT i nanose štetu političkom i ekonomskom životu zemlje

3. Ukoliko broj nevažećih listića na izborima premaši broj glasova koje osvoji prvoplasirana stranka, stičemo pravo da oborimo izborni zakon i tražimo da se izobri ponište a SVE PARTIJE KOJE SU UČESTVOVALE NA IZBORIMA IZGUBE PRAVO DA SE PONOVO KANDIDUJU! Na taj način, imamo priliku da očistimo svoju zemlju od beskorisnih, nesposobnih i korumpiranih političara i partija, i da oslobodimo prostor da se pojave nove, sveže političke snage koje će bolje voditi zemlju.

Na Đurđevdan, 6. maja, izađimo na izbore i pokažimo crveni karton nesposobnim i korumpiranim političarima i partijama koji svake godine samo na tenderima pokradu 800 miliona evra našeg novca. Glasajući nevažećim listićem, činiš svoju zemlju boljom i čistiš je od štetočina! Precrtaj svoj listić i ubaci ga u kutiju.

SAMO NEVAŽEĆI LISTIĆ JE DOBAR LISTIĆ

Да мало анализирамо овај памфлет:

1. Могао бих да се сложим са наведеном анализом стања. Проблематичан део је онај који каже да је то начин да се казне партије које учествују у изборима.

2. Класична подметачина која одговара онима који се залажу за двопартијски систем. У принципу, ништа се ни у таквом случају не мења јер су тренутно две највеће партије прилично лсичне и са обећањима и са аферама које их прате.

3. Претрчао сам Закон о избору народних посланика и нисам нашао овакву могућност. Затим сам погледао и Закон о локалним изборима.Било би добро да онај ко постави овакву тврдњу исту поткрепи чланом и именом закона који омогућава овакве наводе. У супротном, може се закључити да је поново у питању малверзација са циљем што мањег броја важећих листића како би се појединим партијама и покретима (нпр. Двери) умањио изборни резултат.

Изборни закон у Србији је такав да ако изађе три гласача и гласају у односу 2:1, избори су регуларни. То мора свима да буде јасно. Дакле, неважећи листићи и неизлазак на изборе не мењају ништа.

И још један детаљ, обавеза да 30% посланика буду жене је крајње идиотска. Да не буде неспоразума, мени не смета ни да 100% посланика буду жене, али овакво наметање по полној подели може само кретен да смисли. Шта ако нема 75 жена које желе да се баве политиком и да буду посланици? Дакле, да се посвете вођењу земље, а не да попуњавају број ради плате и бенефиција? Шта ако их има 130? Да ли то значи да ће неко послати своју свастику да буде посланик да би попунио број? Или можемо да верујемо да све предложене жене на та места (посланичка) долазе својим залагањем и својом спремношћу и знањем?

Наравно, ни мушки не долазе по принципу залагања и стручности али то је већ други падеж по којем бих ја увео да посланик мора да понуди известан број предлога закона, амандмана, да учествује у неком проценту расправа активно, да би остао посланик. У супротном, на њиву.

Подели на овим сајтовима

Мислим да ћу гласати за УРС. Статистички је невероватно да ће више да лажу. А и видео сам по њиховим говорима на трибинама да су увидели све проблеме са којима се Србија суочава све ово време док су они били на власти, изанализирали све то, и сада нуде решења. Мислим да им је програм најбољи од свих који нам се нуде. А и нећу више да ме крадете ви из Београда, докле ја вас да финансирам?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Зато што су они лицемерна група антицрквених фашиста...

Ако пажљиво прочиташ постове својих сабораца против свега што у себи носи било какву назнаку родољубља - нас антицрквених фашиста препуна Србија .

Хвала Богу.

Подели на овим сајтовима

Ne veruj dokazanim prevarantima kakav je mladjan kintic.12 god je na vlasti i nista nije uradio ni on ni ovi njegovi ,,experti,,

Ма нема шансе. То до сада што је лагао, морао је. Али сада у њему видим неку нову наду, нову енергију, све ново. Мислим да је и нову гитару купио. И све му верујем и мислим да је он прави човек да ме више не би крали ови што живе у Београду.

Неки кажу да он своју попларност покушава да направи јефтином демагогијом и форсирањем идиотских подела насталих у друштву где нико нема довољно, па сви гледају у туђи тањир. Али оно што би неко назвао демагогијом најгоре врсте, за мене су програм и визија доказаног човека и музичара.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

kako nije nista uradio!? lol uradio je taj svasta!

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ranije sam poštovao Mlađana Dinkića, ali njegove ideje su sulude i pokazuju da on zapravo ne zna šta radi. Ne znam da li znate da je on hteo da preseli upravu Carine u Zaječar, a cela infrastruktura je postavljena na Novom Beogradu i preseljenje bi bilo neisplativo, a uz to i besmisleno.

On je lopov kao i ostali.

Što se tiče Dveri, kada sam video Miroljuba Petrovića sa njima, shvatio sam da su to ili slepci koji nemaju veze sa mozgom, ili su svesno primili prevaranta i fanatika u svoje redove.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...