Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

Ne, nego znam iz privatnih iskustava sa Naprednjacima u Zemunu, stosta o korupciji i lopovluku!

A oni bi jedini trebali da menjaju ove sadasnje lopove!

Zato brate zaokruzis DVERI i mirna glava !

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

najjaci argument za Dveri je taj sto su pocetnici, ako me razumes sta ocu da kazem gringrin

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

najjaci argument za Dveri je taj sto su pocetnici, ako me razumes sta ocu da kazem
Пре ће звери шумске да поведу државу у благостање него Двери СрБске...

...што наравно не значи да постоје pro аргументи за било коју политичку опцију, једноставно има само con!

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

zveri vec imamo na vlasti al ne sumske, i dosta su nas vodili ja mislim, a ti? :lol:

vreme je za novu tablu :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

najjaci argument za Dveri je taj sto su pocetnici, ako me razumes sta ocu da kazem

Мислим да разумем.. али морам да се нашалим на ову твоју опаШку... ;)

Разумем ,... али нисам сигуран да схватам.. јер колк'о ја знам они б'е нису ''по-Четници'' они су ''по-Љотићевци''... ;)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Koji je najjaci argument da se glasa za "dveri" a koji je argument pak u isti mah, najjaci da se ne glasa za "sns"

Dveri su nova snaga dok su ostali pokazali svoje pravo lice. Program im je iskren i ja se nadam da bi nam sa njima bilo bolje.Nisu savrseni naravno i ne pokusavam da ih idealizujem, ali meni kao coveku i pravoslavnom Srbinu oni najvise odgovaraju.

Подели на овим сајтовима

Мислим да разумем.. али морам да се нашалим на ову твоју опаШку... ;)

Разумем ,... али нисам сигуран да схватам.. јер колк'о ја знам они б'е нису ''по-Четници'' они су ''по-Љотићевци''... ;)

ma ne znaju oni gde im je dupe a gde glava, to cemo mi da im kazemo :) svako od nas se pita o tome se radi

Подели на овим сајтовима

Двери су појавом у месту где смо,Косјерић,изгубили мој глас,никада нећу гласати за њих.Зато што је у Косјерићу,Бошко изашао пред народ са две персоне које су се крви напиле нашој Цркви,

а својевремено,док сам имала фб профил,Божку сам скренула пажњу на Двери -Сомбор и персону која је писала у њихово име,тешке фашистичке изјаве и вређање свештеника на рачун "новотарија" и осталог,Бошко ми је рекао да је то њихов проверен човек и хришћанин и спојено са Косјерићем од пре неки дан...не,никад,јер осећам да би многи од нас прошли као Хипатија.Па што ми то треба?

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Двери су појавом у месту где смо,Косјерић,изгубили мој глас,никада нећу гласати за њих.Зато што је у Косјерићу,Бошко изашао пред народ са две персоне које су се крви напиле нашој Цркви,

а својевремено,док сам имала фб профил,Божку сам скренула пажњу на Двери -Сомбор и персону која је писала у њихово име,тешке фашистичке изјаве и вређање свештеника на рачун "новотарија" и осталог,Бошко ми је рекао да је то њихов проверен човек и хришћанин и спојено са Косјерићем од пре неки дан...не,никад,јер осећам да би многи од нас прошли као Хипатија.Па што ми то треба?

Подели на овим сајтовима

Bosko nije kvalifikovan za te stvari, njemu treba dati posao koji ume da radi, i ne pita se on nista, nego se narod pita, nikakve kvalifikacije ne postoje ni njegove niti od njegovih proverenih clanova

a moderno je doba mislim da moze da se organizuje da sve svi Srbi pitaju sta da se radi, imamo sve moguce strucnjake za sva moguca pitanja, i treba da se skupe zajedno i da se dogovaraju

Подели на овим сајтовима

Бошко се ослања на нас бираче,хришћане,и када узима веома проблематичног човека да му буде главна фигура у једном крају,ваљда треба да се распита атренутно ради све оно што сам му ја пожелела да му се не деси.

Подели на овим сајтовима

svuda ima kretena, ne trebaju nam nikakve organizacije niti sekte, ako ocemo da spasimo Srbiju onda nema sta da se razmislja, svako oce da zivi bolje u to nema sumnje, ali ocemo posteno to da radimo

treba nam drustveno uredjenje, da ne kazem bratsko jer se to podrazumeva

zna se, drustvo ribolovaca ekologa i prirodnjaka treba da odlucuje na tom polju, isto vazi za sve ostale, vrlo je prosto, al nam treba nekako da skinemo ove krpelje sa vlasti i to sve komplet jer najblaze receno nisu kvalifikovani za posao koji rade

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...