Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

a sta imas od tih laznih ciljeva i praznih obecanja?

ajde jednom da slazes pa u redu svi gresimo, aj i dvaput da slazes, ali bezbroj puta jednostavno ne ide

http://www.youtube.com/watch?v=_pUWitARq2w

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

a sta imas od tih laznih ciljeva i praznih obecanja?

ajde jednom da slazes pa u redu svi gresimo, aj i dvaput da slazes, ali bezbroj puta jednostavno ne ide

Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me. gringrin

Подели на овим сајтовима

Моје лично опредељење је ДСС. Никога не наговарам да гласа за исте јер сматрам да су сви довољно одрасли и разумни да се определе за оне који им највише одговарају.

Али, генерално гледано, најпре бих гласао за оне који би уврстили у свој програм став да ће мењати изборни закон и увести минималну излазност као и минимални проценат важећих листића а који не би смео да буде испод 51%.

Чисто да се странке које претендују да буду у власти опасуље и почну да дају реалне програме и циљеве а не бајке, и да им буде битно да ли ће више од 50% гласача бојкотовати изборе.

A jel imaju oni to u programu - da ce da menjaju izborni zakon?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Моје лично опредељење је ДСС. Никога не наговарам да гласа за исте јер сматрам да су сви довољно одрасли и разумни да се определе за оне који им највише одговарају.

Али, генерално гледано, најпре бих гласао за оне који би уврстили у свој програм став да ће мењати изборни закон и увести минималну излазност као и минимални проценат важећих листића а који не би смео да буде испод 51%.

Чисто да се странке које претендују да буду у власти опасуље и почну да дају реалне програме и циљеве а не бајке, и да им буде битно да ли ће више од 50% гласача бојкотовати изборе.

Ovo bas i nije dobra stvar, imala je to vec Srbija jos za vreme milosevica, pa jednom prilikom su mislim, tri puta ponavljani izbori jer nije izaslo vise od 50% biraca.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

smej.gif

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

A tadic, trivan, ceda, srednjoskolci koji se foliraju da su fakultetski obrazovani i slicno? Oni kao imaju iskustav i veze u bogatim zemljama?

Ako tako gledamo trebali smo ostaviti Tita i komuniste, oni su imali sve te kvalitete.

Ja znam da si ti voleo Tita i komuniste; ali vecina nas je i tada bila verujuca i antikomunisticki nastrojena. Zao mi je Zeljko sto se tvoj sistem srusio koji je pomogao tvojima da se kolonizuju radi partizanskog porekla.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Ja znam da si ti voleo Tita i komuniste; ali vecina nas je i tada bila verujuca i antikomunisticki nastrojena. Zao mi je Zeljko sto se tvoj sistem srusio koji je pomogao tvojima da se kolonizuju radi partizanskog porekla.

из ког си ти места нагулио си за америку...

свештеник фотељаш у америци нашао да прича о колонизаторима...

чујем да масираш парохијане..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...