Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

под 1. Па зато што они пре свега одбијају да потврде да су расли на грбачи Цркве као трут на здравом стаблу...

под 2. Тврде да немају никакве везе са Црквом и да им ангажман у Истој није био одскочна даска нити да то користе.

под 3. Обмањују, заиста - да се човек забезекне, и своје чланове (а ја тврдим да им то успева само и искључиво код њих) ..да нису странка!! ..ЈАДНО!!!

под 4. а то је уствари ПРЕ СВЕГА... Они не желе да кажу да подржавају Артемите и њихове обожаваоце!!

под 1. " расли на грбачи цркве као труд на здравом стаблу...."

Колико синоћ си показивао добрану дозу забринутости да се случајно не обрукам а гле сада...

под 2. " Тврде да немају никакве везе са црквом а анганжман у истој "...

Питао си мене, а после овога морам ја тебе : Је си ли ти Црквен човек ?

Под 3. " Обмањују да нису странка ......."

Сви они који буду изашли на гласање знаће шта пише на гласачком листићу тако да твоје ЈАДНО !!!.........остаје.

под 4. а то је уствари ПРЕ СВЕГА....клевета !

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

kolektivni harikiri

Pu, pu, pu, daleko bilo!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha

Zamisli Cedu i Draskovica u koaliciji?  Koje "suprotnosti".Ceda kao nekakav liberal a draskovic bivsi "tvrdi nacionalista"... Samo jos da Ceda pocne da peva o odsecanji ruku sa turskim barjacima i da bude kompletna zurka ....

ko zna mozda ako se dovoljno nasmrce transformisace se u jovu kapicica pa posalje ove antievropejce na goli otok al po evropskim standardima

Подели на овим сајтовима

Званична Статистика по којој ''двери'' на изборима неће прећи цензус и статистика на овом ЦРКВЕНОМ (пре свега) форуму на којем имају убдљиву предност, говори у прилог свему ономе изреченом на адресу самих ''двери'', а пре свега да они своје упориште и спремељен терен имају међу људима који су Црквени... Управо оно о чему сам говорио да је то најлицемернија ствар у целој причи... Зашто би то било лицемерно или лицимУрно, питаће неко...

под 1. Па зато што они пре свега одбијају да потврде да су расли на грбачи Цркве као трут на здравом стаблу...

под 2. Тврде да немају никакве везе са Црквом и да им ангажман у Истој није био одскочна даска нити да то користе.

под 3. Обмањују, заиста - да се човек забезекне, и своје чланове (а ја тврдим да им то успева само и искључиво код њих) ..да нису странка!! ..ЈАДНО!!!

под 4. а то је уствари ПРЕ СВЕГА... Они не желе да кажу да подржавају Артемите и њихове обожаваоце!!

(ко у ово сумња може погледати потписе интелектуалаца који су подржали Артемија, и писмено, и видеће да су

огромна већина у исти мах, припадници ''двери'' симпатизери или су директни њихови идеолози..)

А зашто је то пре свега ,...па зато што су им гласачи управо ЦРКВЕНИ ЉУДИ, ако не сви оно највећи део ... највећи број Црквених људи гласа управо за њих ..и ако то није најгора врста обмане и лицемерја .. ви закључите сами... Рећи ће неко да они не подржавају монаха Артемија .. не они се ''не мешају у унутар Црквене спорове...'' лудило!!

Епа сви ви који ћете гласати за њих, сами закључите колико је такав став Црквен а при том са друге стране имате такав ''програм'' какав они имају... нећу га коментарисати намерно...ви зправо у рукама имате само ''житко блато, које вам, што га енергичније стежете - све јаче, брже, и квалитетније измиче'' у неповрат...

И да не заборавимо никако пети разлог лицимУрства, а то је ранија чврста тврдања(!!)

ДА НИКАДА НЕЋЕ УЋИ У ПОЛИТИЧКУ БОРБУ..

+

Изгледа да ниси СВЕСТАН да си, управо и ти, заједно са њима ушао у политичку борбу.

Ово што ти радиш ЈЕСТЕ политичка борба.

Подели на овим сајтовима

Да кренемо редом.

Констатација да Двери Покрет За Живот Србије воде само на овом ЦРКВЕНОМ форуму је, благо речено, неистина !

Ja sam ti vec jednom rekao i evo ponavljam opet. ja tvrdim da nema sanse da prodjete cenzus a ti tvrdis da cete bezmalo da pobedite. zelis li da se kladis? Ako ne predjete cenzus povlacis se sa foruma i ne zatrpoavas nas vise sa ovom nacistickom grupom gradjana i njihovim budalastinama?

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Ja sam ti vec jednom rekao i evo ponavljam opet. ja tvrdim da nema sanse da prodjete cenzus a ti tvrdis da cete bezmalo da pobedite. zelis li da se kladis? Ako ne predjete cenzus povlacis se sa foruma i ne zatrpoavas nas vise sa ovom nacistickom grupom gradjana i njihovim budalastinama?

Како нацистичка група грађана? Можеш ли то образложити?

Или да пријављујемо модераторима не би ли те опет мало смакели :)

Подели на овим сајтовима

brate nemoj se ljutis al kazi zasto ces ti majke ti glasas za ovog manekena od predsednika?

Ja necu da glasam ni za koga; ali da moram izaci na izbore u svakom slucaju ne bih glasao za komunjaryu Seselja, liberala Cedu, naciste iz Dveri, udbasa Nikolica, lopova Dinkica... Uz gomilu zala, DS je ubedljivo najmanje zlo i jedina stranka koja je u periodu fasistickih zala u Srbiji 1989-2000 izasla neokaljana.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Ti prijavi slobodno a svaki moj kontakt sa njima je bio njihovo velicanje nacistickih pokreta od Ljotica pa nadalje i pokusaj zicanja novca za pokret... Dovoljno da se klonim od istih.

Koliko sam ukapirao OK je da Dveristi nazivaju sve ostale izdajnicima, da se vredja ceda da je narkoman, Drasklovic da je djubre, dzovci da su ludaci ali svetu Dversku kravu ne smes da dirnes.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

АЈМО АЈМО, ЈОШ МАЛО ПА НЕСТАЛО!!!

Intervju: Predsednik ujedinjenih regiona srbije

DINKIĆ: AKCIJE ĆE VREDETI VIŠE OD 500 EVRA

http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/dinkic-akcije-ce-vredeti-vise-od-500-evra-193250.php

Подели на овим сајтовима

Ne dirajte brata Zeea, bez njega bre mrtvo ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ja necu da glasam ni za koga; ali da moram izaci na izbore u svakom slucaju ne bih glasao za komunjaryu Seselja, liberala Cedu, naciste iz Dveri, udbasa Nikolica, lopova Dinkica... Uz gomilu zala, DS je ubedljivo najmanje zlo i jedina stranka koja je u periodu fasistickih zala u Srbiji 1989-2000 izasla neokaljana.

ma sta mi rece da su neokaljani.E djindjic jeo vola na palama?El se secas mozda nekih DS paravojnih formacija el treba da ti osvezim pamcenje....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...