Danijela Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Војном парадом је обележено 20. година независности Јерменије. На паради су учествовали и свештеници: obi-wan, Иван Недић and Anette је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Све ОК, али баш маскирни епитрахиљи.... па... шта знам..... Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 16, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 16, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Све ОК, али баш маскирни епитрахиљи.... па... шта знам..... искрено мене одушевило , то је само матерјал колико има таквих сличних дезена код руса сличне мескирној униформи , свака част ономе ко се овога сетио! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Све ОК, али баш маскирни епитрахиљи.... па... шта знам..... Па можда само да назначе као војне свештенике...ипак је у рату све другачије, а и стара је то црква, и далека земља, и аршини су мало различити... Свакако лепа слика...храбри... Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 И ја сам се одушевио маскирним епитрахиљима Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Генијално! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Vojska Hristova Svaka cast za poster, Martirije! ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Маскирни епитрахиљ! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 16, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Богу хвала ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 16, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Ово им прелепа идеја да буду једнообразни - идентични са војном униформом! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Маскирни епитрахиљ! 0110_hahaha То ти треба да носиш кад се запопиш, да спојиш обе професије "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Ово им прелепа идеја да буду једнообразни - идентични са војном униформом! Ма ОК, само ми је мало луцидно. Мислим, када се зна чему служи шара на униформи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 16, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Ма ОК, само ми је мало луцидно. Мислим, када се зна чему служи шара на униформи. У потпуности сам те разумео, јесте да је упадљиво али и симпатично ако не гледамо са те стране чему само та шара служи. Опет велим то је само матрерјал и има таквих сличних нијанса зелених матерјала код Руса за свештеничке одежде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 16, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 16, 2012 То ти треба да носиш кад се запопиш, да спојиш обе професије хехехехе нисам знао , таман брат Аца да споји добро и корисно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука