obi-wan Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 @@ RYLAH, Имаш у "Трнави", и то пар врста. Куповала ја. Kantica od kilo i casa od 200 grama. Evo, ja bas sad trosim jednu casu... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Samo da ja ukrstim linkove, da bude preglednije... Ideje za svakodnevni posni jelovnik "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Бил рекла де у Крагујевцу, пошто бих и ја да пробам? Trnava se zove prodavnica RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 1кг је у Врању 270 динара Плутон је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Proizvod Količina Cena AMORETTI POSNI KREM 1 kg 490 din/kg AMORETTI POSNI KREM 2 - 4 kg 420 din/kg AMORETTI POSNI KREM 5 kg i više 380 din/kg AMORETTI KREM - kakao krem proizvod 1 kg 480 din/kg AMORETTI KREM - kakao krem proizvod 2 - 4 kg 410 din/kg AMORETTI KREM - kakao krem proizvod 5 kg i više 370 din/kg http://www.amoretti.rs/vesti.php?id=27 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 цене за београдски пашалук ЛОЛ Иначе, мој рођак им радио сајт Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша Јанковић Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Помаже Бог драга браћо и сестре у Христу.Код нас у Лесковцу има овог крема.Постан је и леп.Уколико не можете да нађете овај крем можете ми се јавити послаћу Вам га било како.064/127-53-30ПОЗДРАВ Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2014 Са жаљењем морам да консат(н)тујем да се овај крем "покварио"... Јуче сам га купио и за разлику од прошле године, када је тај крем изгледао као паста од лешника, овај примерак јуче који узех, има изглед и укус оних кремова који се праве од кондиторског отпада које можете купти за 150 дин/кг. Ни трага од укуса лешника, сама маргарчина-заслађена... Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Ево још један „крем“ тј. путер, од кикирикија. Постан, наравно. Има га у Таково (Swisslion) продавницама (вероватно и у другим, нисам проверавао), ал' само ова теглица од 200g, нема веће. Јефтинији је (колико ми је познато) од кикирики путера које можете пронаћи у продавницама здраве хране и сл. Произведено во Македонија. Извор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Најбољи посни крем је онај хумус, има и укус урнебес....а много је здрав "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Ево још један „крем“ тј. путер, од кикирикија. Постан, наравно. Има га у Таково (Swisslion) продавницама (вероватно и у другим, нисам проверавао), ал' само ова теглица од 200g, нема веће. Јефтинији је (колико ми је познато) од кикирики путера које можете пронаћи у продавницама здраве хране и сл. Произведено во Македонија. Извор Путер од кикирикија? И пост постаде американизован. Плутон and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Најбољи посни крем је онај хумус, има и укус урнебес....а много је здрав Jos bolje kad ga sam napravis Juanito, Плутон and ivanaika је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Путер од кикирикија? И пост постаде американизован. Кад је Србин златном кашиком јео ајвар од кикирикија... Е, ал' стварно се осећам ко Амер док га једем. Кад прође пост, прелазим на bacon and eggs за доручак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука