Jump to content

Аморети - посни какао крем са лешником

Препоручена порука

@@ RYLAH,

Имаш у "Трнави", и то пар врста. Куповала ја.

Kantica od kilo i casa od 200 grama. Evo, ja bas sad trosim jednu casu... :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Samo da ja ukrstim linkove, da bude preglednije...

Ideje za svakodnevni posni jelovnik

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Proizvod                                       Količina                       Cena

AMORETTI POSNI KREM                 1 kg                           490 din/kg

AMORETTI POSNI KREM                 2 - 4 kg                     420 din/kg

AMORETTI POSNI KREM                 5 kg i više                  380 din/kg

AMORETTI KREM

- kakao krem proizvod                        1 kg                          480 din/kg

AMORETTI KREM

- kakao krem proizvod                        2 - 4 kg                      410 din/kg

AMORETTI KREM

- kakao krem proizvod                        5 kg i više                  370 din/kg

http://www.amoretti.rs/vesti.php?id=27

Подели на овим сајтовима

цене за београдски пашалук ЛОЛ

Иначе, мој рођак им радио сајт

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Помаже Бог драга браћо и сестре у Христу.Код нас у Лесковцу има овог крема.Постан је и леп.Уколико не можете да нађете овај крем можете ми се јавити послаћу Вам га било како.
064/127-53-30
ПОЗДРАВ

Подели на овим сајтовима

• 11 months later...

Са жаљењем морам да консат(н)тујем да се овај крем "покварио"... Јуче сам га купио и за разлику од прошле године, када је тај крем изгледао као паста од лешника, овај примерак јуче који узех, има изглед и укус оних кремова који се праве од кондиторског отпада које можете купти за 150 дин/кг. Ни трага од укуса лешника, сама маргарчина-заслађена...

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Ево још један „крем“ тј. путер, од кикирикија. Постан, наравно. Има га у Таково (Swisslion) продавницама (вероватно и у другим, нисам проверавао), ал' само ова теглица од 200g, нема веће.

Јефтинији је (колико ми је познато) од кикирики путера које можете пронаћи у продавницама здраве хране и сл.

Произведено во Македонија.

kiki-kikirikiputer-200g1.jpg

Извор

Подели на овим сајтовима

Најбољи посни крем је онај хумус, има и укус урнебес....а много је здрав

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Ево још један „крем“ тј. путер, од кикирикија. Постан, наравно. Има га у Таково (Swisslion) продавницама (вероватно и у другим, нисам проверавао), ал' само ова теглица од 200g, нема веће.

Јефтинији је (колико ми је познато) од кикирики путера које можете пронаћи у продавницама здраве хране и сл.

Произведено во Македонија.

kiki-kikirikiputer-200g1.jpg

Извор

Путер од кикирикија? И пост постаде американизован. :)

Подели на овим сајтовима

Путер од кикирикија? И пост постаде американизован. :)

Кад је Србин златном кашиком јео ајвар од кикирикија...  :dedica:

Е, ал' стварно се осећам ко Амер док га једем. Кад прође пост, прелазим на bacon and eggs за доручак.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...