Дејан Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 Kardinal Bozanić je najavio pokretanje procesa ,da se kardinal Kuharić proglasi za blaženog.(nadam se da sam ovo dobro rekao) Šta vi mislite o kardinalu Kuhariću,obzirom na istoriske okolnosti i njegovu ulogu u istim? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
modran1458 Написано Март 13, 2012 Пријави Подели Написано Март 13, 2012 Види Кухарић се нашао у једном тешком времену на челуједног дијела Римо-Католичке Цркве и понио се тако како јесте.Мислим да је био у раскораку од онога шта му је у срцу и шта је чинио.Некако ми се провлачи да је било доброте у срцу тог'човјека али нечињење добрих дјела је исто тако гријех као и чињење лоших. @modran1458 Instagram #modran1458 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2012 Koji su mu loši potezi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 13, 2012 Пријави Подели Написано Март 13, 2012 Па је ли то католици сваког бискупа беатификују? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
modran1458 Написано Април 24, 2012 Пријави Подели Написано Април 24, 2012 Koji su mu loši potezi? Па чињени су зочини и са Хрвацке стране.Познато је да Католичка црква има велики утицај у Хрвацком народу и стога мислим да је могао више да учини у сузбијању злочина и протјеривању Срба. @modran1458 Instagram #modran1458 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука