dusica cirovic Написано Новембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2016 +++СВЕТА ВАРВАРА+++икона Aleksandar032, PredragVId, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusica cirovic Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 +++СВЕТИ НИКОЛА ЧУДОТВОРАЦ+++икона Aleksandar032, keka, Икар Губелкијан and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Незнам, како би ова мала вињета изгледала да се одради пирографом и офарба златном бојом? Или, то исто само са другом шаром? Уместо иконе, можда, ставио бих неку молитву? Иначе вињета је преузета са сајта манастира Сланци крај Београда. Рапсоди and dusica cirovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusica cirovic Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 ПОМАЖЕ БОГ НАРАВНО ДА БИ БИЛО ВЕОМА ЛЕПО УРАДИТИ ИКОНУ ТРАНСФЕРОМ А ОСТАЛО ПИРОГРАФОМ И СВЕ ТО НА ДРВЕТУ. ЈА НЕБИХ БОИЛА ВЕЋ ОСТАВИЛА ДА СЕ ВИДИ ДРВО НА ШАРАМА PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Видео сам овако нешто слично са златном бојом, на сајту манастира Сланци и јако ми се допало. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusica cirovic Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 ОНДА ЈЕ ТО ДУБОРЕЗ СА ИКОНОМ КОЈА УРАЂЕНА КАШИРАЊЕМ ИЛИ ТРАНСФЕРОМ PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusica cirovic Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 keka, PredragVId and Aleksandar032 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusica cirovic Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 PredragVId, Aleksandar032 and keka је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusica cirovic Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusica cirovic Написано Децембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Децембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2016 Dušice, radovi su Vam dostojni svake pohvale i divljenja, ali zašto galamite* na nas? * Caps Lock - prim.aut. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusica cirovic Написано Децембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2016 Ο Χριστός γεννιέται!Πράγματι, γεννημένος! AMIN! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusica cirovic Написано Децембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2016 ОД СРЦА ХВАЛА, ОБЗИРОМ ДА САМ САМОУКИ ПОЧЕТНИК. ЈА БИЛА ДОБРА НИКОГ НИСАМ ГРДИЛА PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusica cirovic Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 PredragVId, keka and Aleksandar032 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusica cirovic Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 keka, Aleksandar032 and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука