Jump to content

Добар пример рада са мултимедијом- игуман лепавински Гаврило

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Ево, погледао сам цео снимак. Хвала пуно брате Ненаде.

Поред ових потресних сведочанстава веома ми је остала упечатљива кратка и веома важна његова порука. Све знамо колико је о.. Гаврил учинио за мисију Цркве на интернету и његове речи "да ми као пастири Цркве треба да будемо тамо где су млади" мислећи на интернет су мени веома важне. Но, опет нешто морам да кажем јер ћу остати недоречен а осећаћу се и као неко ко не говори истину: ове речи о. Гаврила веома мали број свештенослужитеља разуме. Чак ће многи рећи да је то губљење времена, замлаћивање, а нећу да помињем и теже квалификације које немају баш никакве основе.

Подсећам све оне који тако мисле да знају да је о. Гаврило веома цењена личност у Цркви и да је он био тај који је извукао име нашег Патријарха Иринеја.

Подели на овим сајтовима

Оче Иване,свештеници не разумеју мисионарење интернетом јер се не баве интернетом,бар доста њих не зна ни да га користи али неверуујем да осуђују,можда ретки.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Hvala oče Ivane na pohvalama koje ste mi upitili za postavljenje video klipa ČUDESNA ISCELJENJA. Delim isto mišljenje sa Vama kada je u pitanju pozitivan stav prema internet misionarenju, čije je temelje još davnih godina postavio upravo naš otac Gavrilo. Njegov model internet misionarenja je potpuno javan i dostupan svim sveštenoslužiteljima naše Srpske Pravoslavne Crkve.

Duboko sam uveren da upravo u snazi Interneta, kao alata, leži budućnost hrišćanskog misionarenja. Pitanje je samo vremena kada će se i ostali sveštenoslužitelji nadovezati na rad oca Gavrila. Otac Gavrilo strpljivo osluškuje dešavanja na tom polju u našoj pomesnoj Crkvi, kada dodje pravi trenutak biće spreman da svoje bogato znanje iz sfere Internet misionarenja podeli i ostalim zainteresiranim misionarima.

Nadam se da nećemo još dugo čekati taj trenutak.

Šaljem Vam oče link na kojem se mogu videti i ostali komentari na video klip ČUDESNA ISCELJENJA kojeg smo postavili na naš sajt.

http://www.manastir-lepavina.org/vijest.php?id=6132

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...