Solomon Kane Написано Март 4, 2012 Пријави Подели Написано Март 4, 2012 Ух... Јако сам неповерљив према политичарима, и њиховој бризи о било чијим интересима осим својих... Поготово кад су у питању Кеј - Џи - јусд - ту - Би ликови... Ал ајде, да не мрачим више - из твојих уста у Божије уши... Све се види на делу...не можеш рећи да Путин није поставио Русију према ЕУ и САД у једну сасвим другачију позицију од оне која је имала до скоро...а то да ли је он овакав или онакав и какви су људи око њега, то је друга ствар...ствар за коју верујем да функционише као и у свакој другој држави и свакој постојећој политичкој опцији. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 4, 2012 Пријави Подели Написано Март 4, 2012 @Ниши Не мора то бити Путин, може бити неко други, не знам да ли си ме схватио...битно је да на власти буде неко ко ће мислити о општим интересима Русије...а за сада не видим такве у Русији...можда ће их бити.Таква је њена геополитичка позиција да мора примарно водити о томе рачуна, иначе...доћи ће им много гори, буди убеђен у то. А тада ће Руси осетити оно што сам рекао у последњој реченици...тако данас, на жалост, свет функционише...или - или. Па нека сами бирају шта им је боље. Имате потпуно погрешну представу о Русима, мерите Русе Србима. Русима је неопходан император, био он Путин , Стаљин или Петар Велики све једно је то њима. Руси су кукали за време претходних прецедника како им фали један Стаљин да доведе све у ред, и то је одраз руског империјалног духа и традиције. И заиста је Путин по прилично довео државу у ред. То му чак и запад признаје. А ови избори само доказују да је то једно опште руско гледиште на прецедника, они би најрадије да метну једног императора и да више не морају излазити на гласање, таки су ти Руси. Нису они ко ми Срби који би сваких 10 година да кољемо прецедника. Ми смо ајдучки народ и увек смо сумњичави према властима, какве год да су. Руси нису таки, они се ишчуђавају нама Србима колико ми причамо о политици и о властима и режиму тога нема код њих у тој мери, две три речи прозборе у вр главе о томе. Проблем је глобалистичке философије што жели свима да наметне један те исти аршин. Али нису сви народи на земљи исти, Кинезима одговара један систем, Русима други, Србима ни један, Швабама трећи и тако даље. Ми сад меримо Русе Србима, а Амери их мере собом тачније колико су им на корист или на штету, Путин је Америма по мишљењу самих Амера на штету и зато они ту виде некакву недемократичност и сличне будалаштине. Ко да у Америке цвета нека нарочита демократија, па тамо влада олигархија последњих 150 година , а прецедници им служе само као параван . Али ето Амери су навикли на таки режим, Руси би се под таким режимом распали и зато њима треба цар-император, а пошто је сад тако популарно со тијем изборима онда они као фол излазе на изборе и као фол бирају а увек бирају једног те истог, пошто они просто другачије ни не знају нити их занимље. Млого ви сви философирате о простим стварима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 4, 2012 Пријави Подели Написано Март 4, 2012 Млого ви сви философирате о простим стварима. можда...али много мање философирамо од тебе. nishizawa and Баба је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 4, 2012 Пријави Подели Написано Март 4, 2012 Ма мудро ти збориш, Жељко, и у последње време морам да приметим да ми се све више свиђају твоја умовања... И апсолутно се слажемо да Руси не могу без императора. То је више него очигледно. Ја само изражавам сумњу у то колико је то добро како за њих тако и за нас - сви се сећамо колико су добра Русима донели и Петар Велики и Стаљин... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 4, 2012 Пријави Подели Написано Март 4, 2012 Ма мудро ти збориш, Жељко, и у последње време морам да приметим да ми се све више свиђају твоја умовања... И апсолутно се слажемо да Руси не могу без императора. То је више него очигледно. Ја само изражавам сумњу у то колико је то добро како за њих тако и за нас - сви се сећамо колико су добра Русима донели и Петар Велики и Стаљин... То је посебна прича... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 4, 2012 Пријави Подели Написано Март 4, 2012 Upravo si ti dokaz za to, verujes u populisticku pricu o EU i prosperitetu... Не верујем, ја знам да уколико се отвори тржиште отворе царине и добијемо здраву конкуренцију као и услове да можемо да конкуришемо да може само да буде добар бизнис. За то ми не треба неко да ми каже то може науком (економија можда си чуо ) да се докаже. Оно што је шкодиљиво по део те економије је такозвани социјализам за који европска унија буде оптуживана. Међутим критичари исте заборављају да се тај социјализам бави екстермин ефектима тржишта и да као такаф више шкоди него што користи. Можда не ствара профит али чува околину, правну позадину бизниса и привреде и штити саме купце, потрошаче, раднике као и саме грађане држава. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 4, 2012 Пријави Подели Написано Март 4, 2012 Josip Broz: Izbori u Rusiji pošteni Izvor: Tanjug Moskva -- Prema ocenama međunarodnih posmatrača izbora u Rusiji, nije bilo značajnih nepravilnosti. To su potvrdili i posmatrači iz Srbije Josip Broz i Nataša Radulović. Josip Joška Broz, za kojeg mediji navode da je lider Komunističke partije u Srbiji, ocenio je da je "prvi put video poštene izbore u svetu", dok je Radulovićeva rekla da izbori u Rusiji "mogu da posluže za primer drugim zemljama". Posmatrač iz Austrije Jozef Vegrostek izjavio je da su izbori protekli "sasvim prema zapadnim standardima", dok je mađarski poslanik i član Evropskog parlamenta (EP) Bela Kovač rekao da će predložiti da glasanja za EP ubuduće budu pokrivena kamerama kao što je danas bio slučaj u Rusiji. Posmatrači OEBS-a oglasiće se sutra, u 14 časova, po moskovskom vremenu na konferenciji za novinare, a nevladine organizacije podnele su više stotina prijava o slučajevima kršenja izbornih pravila. Posle zatvaranja birališta, u Dagestanu je grupa maskiranih razbojnika napala policajce koji su dežurali na jednom od glasačkih mesta, a u vatrenom okršaju poginula su trojica policajaca i jedan napadač. Izvor smej.gif https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 4, 2012 Пријави Подели Написано Март 4, 2012 Ја мислио Њуз.нет... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Можда не ствара профит али чува околину, правну позадину бизниса и привреде и штити саме купце, потрошаче, раднике као и саме грађане држава. Ti zakoni sto stite radnike na kraju odmazu radnicima i smanjuju konkurentnost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Eto i Joska Broz se slaze. Ipak je Putin agent komunistickog KGB. Samo se nase patriJJJJJJJote prze da je taj mutljavac nekakav vernik i patriota. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Sledeci korak : http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Не верујем, ја знам да уколико се отвори тржиште отворе царине и добијемо здраву конкуренцију као и услове да можемо да конкуришемо да може само да буде добар бизнис. За то ми не треба неко да ми каже то може науком (економија можда си чуо ) да се докаже. Pa to vec imas, slobodno trziste (osim eventualno u Severnoj Koreji), evropljani uvoze sa svih strana, kafa se na primer ne proizvodi u EU a svi je piju, imas zdravu konkurenciju, ceo svet je u igri, svi nude i potrazuju nesto... Ja samo ne kapiram kako ti kao mlad i obrazovan covek za sve ovo jos nisi cuo? Mislim to je opste poznata stvar da postoji i danas EXPORT i IMPORT, nevezano za EU. Nije EU patentirala i zastitila to kao intelektualnu svojinu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Не верујем, ја знам да уколико се отвори тржиште отворе царине и добијемо здраву конкуренцију као и услове да можемо да конкуришемо да може само да буде добар бизнис. За то ми не треба неко да ми каже то може науком (економија можда си чуо ) да се докаже. Знаш ти мој...ајде, Јурис немој да причаш свашта, молим те. Које црно тржиште и "здрава конкуренција"? Видим колико је све тржишно здраво код њих самих...трећина чланица почиње да им се распада по свим питањима и тај број прети да се рапидно повећа.Тржиште чега кад ништа своје немамо због ових предатора и терминатора који су све уништили што се могло уништити за 11 година? Али хајде да се правимо да нешто као производимо...под којим условима би функционисало тржиште са земљама чланицама, ко би диктирао те услове и са којим лимитом би се обваљао извоз који је (лимит) у случају уласка у ЕУ неминован? Јел то, на пример, као са Румунијом којој су наредили да закоље 50 милиона грла оваца (од 55 милиона постојећих до тада) за које је ЕУ дала неку смешну кинту (једнократну помоћ, боље речено) и којој су рекли да од сада фонд оваца не сме бити већи од 5 милиона и тако заувек руинирали ту делатност у Румунији? У крајњем случају, ко нама брани да имамо тржиште и сада, тј. да нешто конкретно производимо и извозимо? Што га нису пронашли у последњих 11 година? Зна се зашто и ко им то наређује...само се ти правиш "Тоша из Намастир"...што каже моја покојна баба. Могли би, на пример, у Русију, да извозимо поједине производе јер са њом имамо (али ускоро га нећемо имати јер нас ови из ЕУ притискају да га одбацимо) царински споразум о 1% царине на увоз наше робе (што је смешна цифра!), а веруј ми да целокупан сезонски род, на пример малина, не би био довољан да покрије ни један дан потрошње истог у Москви! Па ти види колико је тржиште за сваки могући производ из Србије, само Русија...а где су остале земље? Очигледно некоме то не одоговара. Где ти братац мој живиш? Јел је могуће да не видиш шта се дешава код нас и из којих разлога, као и шта се дешава у ЕУ са све већим бројем земаља чланица? Ти или си просто тврдоглав младић који је прочитао пар књига у својих голуждравих 24 година па мислиш да си "попио памет целог света", те се као такав природно руководиш оном "причај језику шта било само да не буду уста пуста", или си жуто - бео до сржи? Надам се да је ово прво...безазленије је у сваком случају. ...а и постао си ми некако мио, па бих волео да није оно друго у питању. Чекај, чекај...волео бих да твоја задњица барем на тренутак осети пројектовану и свесно изазвану немаштину у којој живе милиони људи у Србији па бих онда видео да ли би мотао ту причу...чисто да проверим твоју боју...е, мој синко! За тебе је ко стоврена она песма "50 динара" од "D - fence". У крајњем случају, плашим се многих људи, а таквих има и на овом форуму ( не мислим на тебе...осим ако и ти ниси такав...видећемо) који су самоубеђени свеопшти стручњаци, самопрокламовани праведници и љубитељи свеопште слободе са "урођеним" осећајем за исправно, а овамо ми директно или индиректно, јасно или прикривено, ставају до знања да имају апсолутно "безалтернативни" однос према једној одређеној димензији живота од које зависе животи многих...лицемерно и подло. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Eto i Joska Broz se slaze. Ipak je Putin agent komunistickog KGB. Samo se nase patriJJJJJJJote prze da je taj mutljavac nekakav vernik i patriota. Пардон и руска Црква је стала из Путина . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miroslav Đorđević Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Пардон и руска Црква је стала из Путина.Zar nije rekao Điđi da pravoslavci u Rusiji Putina u crkvi doživljavaju k'o Pontija Pilata u Vjeruju? In communio sanctorum Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука