Andre Williams Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 Јавите, ако већ нисте, вашим познаницима да буду у 9 уз ЖРУ. shuntavilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gaggia Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 Јавите, ако већ нисте, вашим познаницима да буду у 9 уз ЖРУ. nemojte, nemojte, puci ce server ! :-X Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 jel sve po rasporedu? ja na stickam trenutno vidim i cujem Oca Golijana? Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 Da,to je snimak Dragiša.Pripreme su u toku,u prevodu,samo što nije. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 dance67890 Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 7, 2012 Имамо мали техники проблем који се сада решава у редакцији "Логоса". Будите стрпљиви. Сигурно ћемо све лепо средити. Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 Кад ће ово предавање више? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 Ево ја вечерас прекидох ћутање, ваљда ће и владика проговорити убрзо... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 sad se vidi Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 7, 2012 Линк ка предавању www.stickam.com/pouke Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 Не могу да присуствујем предавању, па бих овде поставио питање. Биоетичко. Како бисте одговорили на тврдњу атеиста да дете није дете од зачећа, већ да то постаје тек касније? Како то аргументовати, а да аргумент има тежину и за атеисте? "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 Џабе питања, Ђиђи. Тек следеће среде, пошто је владика уморан. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 Витко је рекао да је тема преобимна за једно предавање, па наставак следи наредне среде. ) Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 7, 2012 ево питања за Владику: Ево, док се не реши то са тоном, да ја поставим питање: Колико је могуће повезати хришћански принцип "на једном месту" са виртуалним "у исто време"? Да ли ту може да постоји аналогија, преосвећени? Имам једно питање, а у вези са темом еко-теологије: да ли би владика могао нешто више да нам каже о екотеологији филма "Сталкер" Андреја Тарковског? Blagoslovite Vladiko,sta nam mozete reci o fenomenu Novog svetskog poretka,jel gde god se okrenemo cujemo sve cesce o tome.. једно из Македоније: Како је могуће владико, да један сјајан теолог попут оца Стефана Санџаковског из Струге,припада расколничкој ''мпц'' и не жели, или пак не сме да приступи канонској цркви иако је (лично знам) потпуно свестан и не крије да ''мпц'' нити је Цркве нити има благодат... Петко из Скопља Преосвећени владико, .. Да ли је свако ново (модерно) и научно ''медицинско достигнуће'', ''благословено'' и ''пожељно за употребу'' , само, а и највише због тога што се до њега дошло због, а и оно пре свега користи, УНАПРЕЂЕЊУ ЗДРАВЉА И ЖИВОТА; -Овде првенствено мислим на В.Т.О.-методу оплодње, т.ј. ин-витро начин, дакле Вантелесну оплодњу. - И ако би сте могли подробније да се осврнете на усуд(''судбину'') замрзнутих или уништених оплођених јајних ћелија (зигота), и да ли су они жива бића или не? Хвала.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 7, 2012 ово је још једно из Македоније које сам успео да ухватим: Преосвећени, како се у случају расчињеног владике а сада монаха Артемија , било рекао бих, врло ефикасно и брзо, а македонски расколници ево 50 година ем узурпирају храмове и обмањују народ, ем, што је и најгоре спроводе прогон Цркве и Архиепископа Јована? Јанко Скопје Edit Иван Недић: Да ставим и ја своје ође, да не буде прескочено Како бисте одговорили на тврдњу атеиста да дете није дете од зачећа, већ да то постаје тек касније? Како то аргументовати, а да аргумент има тежину и за атеисте? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука