Гости Guest - . . .- Написано Март 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Драги пријатељи, браћо и сестре, Имам особиту част да вам најавим уживо предавање преко нашег видео канала http://www.stickam.com/pouke које ће у среду 07. марата са почетком у 21:00 да одржи Његово Преосвештенство Епископ крушевачки Г. Г. Давид (Перовић) на тему: Теме библијско-химнографске екологије, био-етичке технологије и генетске хирургије са виртуелним дизајном (оглед из постмодернистичке теологије) Захваљујемо се нашим богољубивим и трудољубивим пријатељима из редакције часописа Богословског факултета у Београду "Логос" на помоћи при реализацији предавања. Тема је фантастична и сигурно ће вас заинтересовати и ако на, верујем, први поглед некоме звучи компликовано. Владика ће после предавања бити вољан да одговара на ваша питања. Предавање ће моћи да се гледа директно преко нашег канала (горе је линк) или преко насловне странице форума Живе Речи Утехе. Молимо наше пријатеље са других црквених медија и сајтова који би желели да заједно са нама преносе предавање да се јаве на мејл [email protected] ради договора. Ваш Жру админ тим. Ignjatije, Таша, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 zru .hvala. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 harp Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 BRAVO!!! Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 баш сам се питао кад ће да буде објављена ова сјајна вест. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 kolo2 klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Želja mi se ispunila. Hvala Bogu. Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 .hvala. Само ми је тема мало нејасна... о чему ће бити речи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 аааа! ОДЛИЧАН БАНЕР!!! Sophrosyne and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gaggia Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 0304_smile4 dakle, ovako sam zamisljao pravu upotrebu interneta... utrnuo sam..svaka cast.. Andre Williams, Sinergija and poelbuster је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 2, 2012 И ми смо овако замишљали и нама се сан остварио Александрида, poelbuster, Sinergija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 има да бидне пар иљада људи онлајн! 301 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 И ми смо овако замишљали и нама се сан остварио :zru: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gaggia Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 mirise ovde..mirise lepo na obilje dobrih plodova..procvao je trud kliktanja i kuckanja 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 A šta drugo reći osim slava Bogu Sinergija је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука