Jump to content

Секте и култови

Оцени ову тему

ribar

Препоручена порука

ne briši ništa... ako treba, admini će te kontaktirati... ovo jeste upozorenje i ok je što si stavio...a ko kako hoće neka  tumači  :0104cheesy:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја сам то поставио из најбоље намере, пошто је цео град облепљен његовим плакатима и билбордима, да знају о чему се ради...

Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1)

Подели на овим сајтовима

ne briši ništa... ako treba, admini će te kontaktirati... ovo jeste upozorenje i ok je što si stavio...a ko kako hoće neka  tumači  :cheesy2:

Умало да се изнервирам и осетим повређеном овим злурадим коментаром, али кад сам видела од кога је ...
Подели на овим сајтовима

Ја сам то поставио из најбоље намере, пошто је цео град облепљен његовим плакатима и билбордима, да знају о чему се ради...

Супер, сад ћу ја да отворим тему о Силва методу и да напишем када су семинари и где се одржавају.

Не, то исто неће бити реклама.

:cheesy2:

пс а шта си мислио да постигнеш са објављивањем места и времена, па и цене карте, концерта? Само ми то објасни.

Подели на овим сајтовима

Не знам који је твој проблем, али ми, који се бавимо овим, кад нешто наводимо, увек наводимо све детаље да би људи били што боље обавештени о сектном деловању у Србији, а то што сам навео ионако пише на плакату ако ниси приметила, а написао сам из тог разлога пошто је слика мало мутнија, да људи тачно знају шта пише.

Подели на овим сајтовима

ево слика је сад сређена и нема рекламе, већ је дата као едукативни пример колико се може инфилтрирати секташко ширење ђаволштине.

Подели на овим сајтовима

Не знам који је твој проблем, али ми, који се бавимо овим, кад нешто наводимо, увек наводимо све детаље да би људи били што боље обавештени о сектном деловању у Србији, а то што сам навео ионако пише на плакату ако ниси приметила, а написао сам из тог разлога пошто је слика мало мутнија, да људи тачно знају шта пише.

Ух, много си им помогао, ти који се ''бавиш овим''.

Обавестио си масу људи, која ће из радозналости да посети концерт и ко зна, буде врбована од стране ове секте.

Сјајан ти је концепт, нема шта.

Подели на овим сајтовима

ne briši ništa... ako treba, admini će te kontaktirati... ovo jeste upozorenje i ok je što si stavio...a ko kako hoće neka  tumači  :cheesy2:

Умало да се изнервирам и осетим повређеном овим злурадим коментаром, али кад сам видела од кога је ...

moj komentar se nije odnosio na tebe niti na bilo kog drugog posebno....

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

prodavnice ovdje  su njihove pune jel su mnogo jeftiniji nego drugi a razlike u kvalitetu nema ,njihovi  restorani kave su jeftinije nego  na drugima mjestima ,muzika  je stvarno divna  ,nekako nisam dobila utisak da bas vrebaju  kao neke druge organizacije  ,jako su ljubazni  ljudi  i nisu nekako nametljivi, posluze te  kao i svagdje gdje se kava pije ili kolaci jedu

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

prodavnice ovdje  su njihove pune jel su mnogo jeftiniji nego drugi a razlike u kvalitetu nema ,njihovi  restorani kave su jeftinije nego  na drugima mjestima ,muzika  je stvarno divna  ,nekako nisam dobila utisak da bas vrebaju  kao neke druge organizacije  ,jako su ljubazni  ljudi  i nisu nekako nametljivi, posluze te  kao i svagdje gdje se kava pije ili kolaci jedu

Сузо, то је заправо и њихова реклама. Релама "мира и спокоја" коју желе другима да пренесу пошто је то њива "радосна вест" пошто Еванђеље немају.. Довољно је да лаик тамо одлази на јефтину кафу и чајеве и мало по мало кроз причу и њихов благи осмех да увиди да су то добри људи са којима би могао и ван њихових просторија по некад да се види и поприча о здравој храни, здравом животу, спорту, медитацији - што да не, на шта ови неће наравно одбити.....

Дакле, то си све лепо приметила ...али то је заправо њихова порука "Мира и душевног спокоја Свету"...

Тако да су и џабе њихови производи, никад не бих послао сина да иде да код њих пазари. Али шта ?!

Подели на овим сајтовима

Маркетинг, маркетинг - све је маркетинг. Сва та љубазност која се може видети код њих, ароматични мириси у њиховим продавницама и стање апсолутне опуштености у које се упада јесте главни метод, јер нормално човек је у том стању много пријемчивији да чује оно што треба да му се каже, и то је најбитније, разбити страх код придошлице да они нису нека секта већ само људи који желе да реше све његове проблеме и да му помогну да се он на најбољи начин оствари у животу...

Подели на овим сајтовима

prodavnice ovdje  su njihove pune jel su mnogo jeftiniji nego drugi a razlike u kvalitetu nema ,njihovi  restorani kave su jeftinije nego  na drugima mjestima ,muzika  je stvarno divna  ,nekako nisam dobila utisak da bas vrebaju  kao neke druge organizacije  ,jako su ljubazni  ljudi  i nisu nekako nametljivi, posluze te  kao i svagdje gdje se kava pije ili kolaci jedu

Сузо, то је заправо и њихова реклама. Релама "мира и спокоја" коју желе другима да пренесу пошто је то њива "радосна вест" пошто Еванђеље немају.. Довољно је да лаик тамо одлази на јефтину кафу и чајеве и мало по мало кроз причу и њихов благи осмех да увиди да су то добри људи са којима би могао и ван њихових просторија по некад да се види и поприча о здравој храни, здравом животу, спорту, медитацији - што да не, на шта ови неће наравно одбити.....

Дакле, то си све лепо приметила ...али то је заправо њихова порука "Мира и душевног спокоја Свету"...

Тако да су и џабе њихови производи, никад не бих послао сина да иде да код њих пазари. Али шта ?!

znam sta ti kazes neznam  kako da objasnim,ovdje ima stotinu razliciti religija ,organizacija tako da svi oni isto rade  u skole idu i sve  drugo tako da negdje  bi se morao covjek zakljucati  da nedolazis sa drugima u konfrotaciju bilo kako  i djecu zakljucavati jel bi mogli biti prevareni ,jednostavno i oni pricaju isto svi kao i mi  svakodnevnici ili sta god ,radila sam isto sa iz razliciti religija  organizacija ljudima ,narodom , nebi mogao ni raditi vise  ni djeca u skolu isto tako kad bi toliki strah imali , nemogu  se ljudi uvijek samo gledati i ako nisu kao ja da nisu ljudi i to nije u redu bar mislim tako ,neznam darko kako si ti usao toliko  i dal su tebe  mozda na neki nacin sta znam  sta ,al sto o kaze da tako mame ma njima na dan sto ja poznam prodje mnogo turista kroz restoran ,oni isto rade  sa tim kao i svi drugi restorani kafane kafei i sta znam tosam ti napisala ,ima i drugih isto  sto drze nebi nigdje vise mogao ni kafu popiti jel svako ima drugu neku religiju 
Подели на овим сајтовима

Маркетинг, маркетинг - све је маркетинг. Сва та љубазност која се може видети код њих, ароматични мириси у њиховим продавницама и стање апсолутне опуштености у које се упада јесте главни метод, јер нормално човек је у том стању много пријемчивији да чује оно што треба да му се каже, и то је најбитније, разбити страх код придошлице да они нису нека секта већ само људи који желе да реше све његове проблеме и да му помогну да се он на најбољи начин оствари у животу...

boziji covjece sve je marketing, sta drugi rade drugacije neki imaju svjetla kad udjes sto te opiju da bi sto vise prodali,neki nekako mame potrosace neki sa kodom na produktima sto je vec odavno poznato  a nigdje im nepise isto dal su sant toledzi ili kosu vlasnici  mogu biti iz svakih organizacija ,sta mislis kolko ti vremena treba da sve ispitas gdje bi  a gdje nebi kupi sto ti treba 
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...