Ignjatije Написано Фебруар 29, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 29, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Ima 150 tema sa Miroljubom,nema potrebe otvarati uvek novu.A i ne znam čemu ovi klipovi za ispiranje mozga. Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Ovo je nesto novo. Tema je otvorena u delu foruma "Stvaranje". Radi se o nasoj drzavi.Sad da li je ispiranje mozga,to je drugo pitanje.Neka se obore tvrdnje koje su iznesene. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 29, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Da li ti stvarno smatraš da ovaj čovek,koji huli na Crkvu,Liturgiju,ikone i koji je "stručnjak" za sve ima o bilo čemu nešto pametno da kaže?Meni na pamet ne pada da slušam ovog ispirača mozga,čoveka koji na najpodliji način ljude odvlači od crkve i stvara svoju sopstvenu sektu sa " Miroljubovim jevanđeljem".Ovo treba da ide u podforum sekta,kakvo crno stvaranje. dragisa, Владан and poelbuster је реаговао/ла на ово 3 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Da li ti stvarno smatraš da ovaj čovek,koji huli na Crkvu,Liturgiju,ikone i koji je "stručnjak" za sve ima o bilo čemu nešto pametno da kaže?Meni na pamet ne pada da slušam ovog ispirača mozga,čoveka koji na najpodliji način ljude odvlači od crkve i stvara svoju sopstvenu sektu sa " Miroljubovim jevanđeljem".Ovo treba da ide u podforum sekta,kakvo crno stvaranje. Ovde se radi o geoloskim istrazivanjima u nasoj drzavi.Ne prica se i ne huli na Crkvu niti se bilo sta prica o tome.Pa nisam lud da stavim tako nesto. Ovde se prica o dokazima za globalni potop,a ne o sektaskim jeresima. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 29, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Može da priča i o bajci o Ivici i Marici,sve što dolazi od tog čoveka je više nego diskutabilno.A on je geolog kao što sam ja fizičar.Njegova priča bilo koje vrste je udar na ljudsku inteligenciju. poelbuster and dragisa је реаговао/ла на ово 2 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Ako hocete prebacite ga i u podforum "Sekte". http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 29, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Ovo je nesto novo. Tema je otvorena u delu foruma "Stvaranje". Radi se o nasoj drzavi.Sad da li je ispiranje mozga,to je drugo pitanje.Neka se obore tvrdnje koje su iznesene. Оворене су, нема потребе нико да прави клипове са обарањем Мирољубових тврдњи. Проблем је што ти по старом добром обичају не питаш то тамо где треба да питаш а то је у свету науке да погледаш как отај свет функционише и да видиш зашто су оборене. Отвори мало ум. Ал у правом смеру, да разумеш оно од чега бежиш констатно - науке. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Оворене су, нема потребе нико да прави клипове са обарањем Мирољубових тврдњи. Проблем је што ти по старом добром обичају не питаш то тамо где треба да питаш а то је у свету науке да погледаш как отај свет функционише и да видиш зашто су оборене. Отвори мало ум. Ал у правом смеру, да разумеш оно од чега бежиш констатно - науке. Rekao sam ti ranije kakav je moj kreacionizam i da naucne cinjenice ne mogu da promene moju veru,sve dok mi neko Veliki prasak,abiogenezu i TE ne demonstrira od A-Š. Ne tvrdim da je sve sto se govori u tim klipovima tacno,ali to je mozda jedino dokumentovano kreacionisticko istrazivanje u nasoj drzavi,i zato sam to postavio. Sad, to sto je bas Miroljub na njima ja sta da radim. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 29, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Rekao sam ti ranije kakav je moj kreacionizam i da naucne cinjenice ne mogu da promene moju veru,sve dok mi neko Veliki prasak,abiogenezu i TE ne demonstrira od A-Š. Ја сам ти већ рекао да абиогенеза, еволуција и велики прасак немају никакве везе са твојом вером кер прича о креацији није потпуна истина у смислу физичког дешавања креације света. Ne tvrdim da je sve sto se govori u tim klipovima tacno,ali to je mozda jedino dokumentovano kreacionisticko istrazivanje u nasoj drzavi,i zato sam to postavio. Не постоји креационистишко истраживање. Постоји намерно погрешно представљање доказима људима који не могу да провале то. То је све што постоји. Sad, to sto je bas Miroljub na njima ja sta da radim. Да размислиш. То што је Мирољуб на њима треба да ти да први траг да треба да провериш информацију која ти се представља. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Rekao sam ti ranije kakav je moj kreacionizam i da naucne cinjenice ne mogu da promene moju veru,sve dok mi neko Veliki prasak,abiogenezu i TE ne demonstrira od A-Š. Ali Miroljubova vera moze da promeni naucne cinjenice?! Ako odbacimo dokazane budalastine koje se tamo pominju, ostaje samo jedan izgubljeni, siroti covek koji se trudi da interpretira svet kako najbolje zna i ume gradeci nesto nalik nauci. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Ovde se radi o geoloskim istrazivanjima u nasoj drzavi.Ne prica se i ne huli na Crkvu niti se bilo sta prica o tome.Pa nisam lud da stavim tako nesto. Ovde se prica o dokazima za globalni potop,a ne o sektaskim jeresima. Da li stvarno postoji jos neko ko veruje da ovaj psihicki bolesnik razume u bilo sta? On znao geologiju kao sto se ja razumem u kriket. Stvarno koliko vam je taj Alefshin isprao mozak Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Ovo je nesto novo. Tema je otvorena u delu foruma "Stvaranje". Radi se o nasoj drzavi.Sad da li je ispiranje mozga,to je drugo pitanje.Neka se obore tvrdnje koje su iznesene. Nemam nameru da gledam sve i obaram sve budalastine koje M.P. iznese... ali evo za pocetnu pricicu, veoma lako se vidi kako taj covek laze (kazem "laze" jer je studirao geologiju i on veoma dobro zna odgvore na svoja pitanja, ali zeli da obmanjuje ljude): - "kako je moguce da stene budu pod uglom?" "ne mozemo nigde u prirodi da vidimo da dolazi do ovakve deformacije stena" Svuda u prirodi mozemo da vidimo takve deformacije stena. Sam M.P. u ovom klipu prethodno navodi da to mozemo da vidimo nakon zemljotresa. Nauka tvrdi da se ovo desava izdizanjem tla (pojednostavljeno receno) i M.P. takodje objasnjava da se tlo izdizalo nakon Potopa... dakle, ne znam sto se pravi da je ovo nekakav problem za geologiju. - "problem" erozije Po M.P, erozija bi skinula sve ove stene da je Zemlja stara, medjutim, nejasno je na osnovu cega on zakljucuje da erozija nije vec skinula ogroman broj sedimenata sa Cukaricke padine? Odakle mu tupava ideja da je ova stena koja je sad na vrhu, uvek i bila na vrhu, da nisu postojali sedimenti iznad nje, koje je vec erozija skinula? - "krecnjacke i druge morske stene nalazimo svuda" Da, samo je mali problem za Miroljuba sto ih nalazimo i iznad i ispod "kopnenih" sedimenata... cesto i tako da slojevi idu naizmenicno: morski, pa kopneni, pa morski, pa kopneni... sto je neobjasnjivo iz ugla njegovih fantazija... Takodje, M.P. sam pominje da danas znamo da se krecnjacke stene taloze brzinom od 1 milimetar na hiljadu godina a da su ove stene "debele" nekoliko desetina ili stotina metara... M.P. ne pruza nikavo objasnjenje kako bi ove stene mogle da se tokom Potopa taloze brzinom koja je nekoliko miliona puta brza nego danas... kako bi uopste toliko mikroorganizama (ove stene su organskog porekla) moglo da u isto vreme zivi i u isto vreme umre i natalozi se da formira toliki sloj? Jel ovo dovoljno Ignjate da zakljucimo da je M.P. obmanjivac ili je potrebno da obaramo apsolutno svaku budalastinu koju iznese? (za mene je jedno od najvecih cuda to da Mirobulja bilo ko shvata ozbiljno) А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Нашао сам на једном страном сајту да је МП пробао да докторира, али га нису пустили, када су видели она чуда у његовим тезама, што му никако не смета да се представља као доктор наука. Али како има неки свој институт и полазнике на том институту, не би ме чудило да је доктор неких својих наука, као што ће Ната ускоро да мастерује, па да докторира на Мегабенду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука