ВИЛМА Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 nije, to si umislila jer se identifikujes sa socijalnom ustanovom, niko tebe ne napada, megalomanija jeeeeeeeeeeeij Јел ? Не знам зашто онда имам тај утисак, ваљда због оног што читам између редова... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 ma umisljas, ovde su ljudi ljuti na socijano a ne na tebe, nisi ti socijalno ustvari ljuti su na pojedince iz socijalnog za koje misle da se bave mutnim radnjama ili da su roboti bez razuma, al sta je istina to mozemo samo da nagadjamo Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 Параноја Ето ! А ја глупача нисам укапирала да ме све време навлачите, да испараноишем 4869 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 Знаш како, "на тапету" сам већ други дан због ове теме, па ми иде некако тешко да не примам к срцу, јер видим да се агресија усмерила на мене, па се просто овде утркујете ко ће да ме заскочи и изпрозове, ваљда да се посредно осветите мојим колегама из ваљевачког центра. Једино уствари не схватам себе што се више и трудим да ишта објасним, јер многи су одлучили у старту да на моје одговоре ударају контру. ne obracaj paznju neko te cuje i razume svaku tvoju rec tema se cita ,pa ko zeli da PROCITA on ce shvatiti o cemu pricas ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 nije, to si umislila jer se identifikujes sa socijalnom ustanovom, niko tebe ne napada, megalomanija jeeeeeeeeeeeij PS: najagresivnija si na temi al ne primecujes О,да, примећујем, ал то је ваљда што је вас толико против мене једне а док сам причала лепо, нисте ме слушали Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 Ето ! А ја глупача нисам укапирала да ме све време навлачите, да испараноишем 4869 Параноја скопчана са мегаломанијом. Људи причају о ситуацији породице Трифуновић, не о теби. Ти си се убацила и почела да вређаш људе, на шта си добила адекватне реакције. Нико ти се није ни обратио, док ниси почела да вређаш људе. poelbuster and florenntina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 ne obracaj paznju neko te cuje i razume svaku tvoju rec tema se cita ,pa ko zeli da PROCITA on ce shvatiti o cemu pricas Хвала Богу, један мали постотак је читао и разумео како јесте, а не како жели да прочита Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 ...па се просто овде утркујете ко ће да ме заскочи и изпрозове, ваљда да се посредно осветите мојим колегама из ваљевачког центра. Организовано од стране неколико форумаша, а у циљу да ти упропасти дан. Два дана. Небеса, постајеш и ти параноична! Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 nije, to si umislila jer se identifikujes sa socijalnom ustanovom, niko tebe ne napada, megalomanija jeeeeeeeeeeeij PS: najagresivnija si na temi al ne primecujes ma dobro je sto drugi nisu agresivni i sto svoju agresiju usmeravaju ka Magdaleni umesto ka nekom drugom preterujes није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 Параноја скопчана са мегаломанијом. Хвала. А који је твој проблем ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 eto vidis sta se desava kad ljudi ne znaju sta je istina... a izem ti ja taj poso kad se daje otkaz zbog istine Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 Организовано од стране неколико форумаша, а у циљу да ти упропасти дан. Два дана. Небеса, постајеш и ти параноична! А до твог мишљења ми је као до лањског снега, веровала ти мени или не. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 ma dobro je sto drugi nisu agresivni i sto svoju agresiju usmeravaju ka Magdaleni umesto ka nekom drugom preterujes sama je navukla agresiju, niko je nije terao da brani nesto sto se braniti ne moze i ne preterujem nego citam sta pise i shodno tome donosim zakljucke Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 eto vidis sta se desava kad ljudi ne znaju sta je istina... a izem ti ja taj poso kad se daje otkaz zbog istine slazem se sa tobom niko ne zeli da saceka da cuje zasto ih nadgledaju godinu dana ,vec samo cuju sta je receno pred kamerama ( ukupno 15 min ) niko nema strpljenja da saceka istinu ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 7, 2012 Пријави Подели Написано Март 7, 2012 Хвала. А који је твој проблем ? Проблем ми је што се малтретирам са спорим Интернетом, па не могу да пратим предавање које сам толико ишчекивао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука