Милан Меденица :) Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 одувек ме је голицало учење будизма док нисам наишао на Православље. 0231_newspaper али данас ме ово буни, наиђох 0914_sport интернетом, да кренем са конкретним примером: мумифицирани будистички монах, који подсећа на мошти наших светитеља Цркве ... искрено, не знам да ли је ово неки изоловани пример или превара, али верујем да ће дијалог о овоме бити више него поучан ... http://www.flickr.com/photos/inbangkok/857939408/# http://www.telegraph.co.uk/news/picturegalleries/picturesoftheday/5504058/Pictures-of-the-day-11-June-2009.html http://www.donhandley.com/monk2.html http://www.donhandley.com/monk3.html http://www.donhandley.com/monk4.html http://www.donhandley.com/monk5.html дакле, коментаришите и утврдите! 8084.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 U svim delovima sveta ima primera mumifikacuje,nista novo.Mozda se nije raspao zbog nacina zivota ili pogodnih klimatskih uslova.Nikakva cuda se sigurno nisu desila nad njegovim telom kron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 samo ja nisam primetio da i jedan nas neraspadnuti svetitelj ima ovako cool cvikere 0914_sport 0231_newspaper 8) kron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Ја чудох , неко ми рече ил негде прочитах , да се на светој гори уколико се монахово тело не распадне сматра да је проклет. kron and Иринеј је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 6, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 ?? ????? , ???? ?? ???? ?? ????? ???????? , ?? ?? ?? ?????? ???? ??????? ?? ???????? ???? ?? ???????? ?????? ?? ?? ???????. ?????? ?? ?? ?? ?????? ?? ??? ???? ?? ?? ???????? ?? ???????? ? ???????? ? ????? ????? ????? ? ??????? ??????? ? ?? ???????? ? ???? ???????? ???????? ?? ???? ? ??????, ?? ?? ???? ????? ??????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Не знам заиста , да питамо некога ко зна? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Zna Dimitrije to da objasni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 ?? ????? , ???? ?? ???? ?? ????? ???????? , ?? ?? ?? ?????? ???? ??????? ?? ???????? ???? ?? ???????? ?????? ?? ?? ???????.?????? ???? ?? ???? ???? ???? ??? ????. ???? ?? ???? ???? ??????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 ?? ????? , ???? ?? ???? ?? ????? ???????? , ?? ?? ?? ?????? ???? ??????? ?? ???????? ???? ?? ???????? ?????? ?? ?? ???????.?????? ???? ?? ???? ???? ???? ??? ????. ???? ?? ???? ???? ??????????. mislim da to nema veze,sveti Jovan Sangajski se nije raspao i skroz je pocrneo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 ?? ????? , ???? ?? ???? ?? ????? ???????? , ?? ?? ?? ?????? ???? ??????? ?? ???????? ???? ?? ???????? ?????? ?? ?? ???????.?????? ???? ?? ???? ???? ???? ??? ????. ???? ?? ???? ???? ??????????. mislim da to nema veze,sveti Jovan Sangajski se nije raspao i skroz je pocrneo.??? ?? ???? ??? ???????? ??? ????????? ?????????. ???????? ????????? ?? ????? ????? ?? ????????? ???????? ?? ????????? ????? ??? ???? ????? ?? ????? ???? ?? ???? ???? ? ?????? ??? ??? ?? ????? ?????????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Zna Dimitrije to da objasni ??????? ?????????????? ???????! ?? ??, ?? ????????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 7, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 у ЦГ је, доћи ће, а ја ћу у међувремену онда да га цитирам, само да пронађем, већ је писао о томе ... него, док то не пронађем, да питам: јел неко од вас и прочитао ове текстове који иду уз слике, чисто информисања ради? мислим, да не испадне као одокативно одбацивање ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 Мислим да не треба да се бавимо тиме ко је проклет, а ко није. Крије се нека зла намера, зла мисао у томе да на основу нечега(било чега) кажемо да је неко људско биће проклето. Бог је Судија, а не ми! А наше је знање до Страшног Суда врло ограничено и у погледу много једноставнијих ствари, а камоли овако озбиљних. zuti car and WarriorWithin89 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 ?????? ?? ?? ????? ?? ?? ?????? ???? ?? ?? ???????, ? ?? ????. ????? ?? ???? ??? ??????, ??? ????? ? ???? ?? ?? ?????? ??????(???? ????) ?????? ?? ?? ???? ?????? ???? ????????. ??? ?? ??????, ? ?? ??! ? ???? ?? ????? ?? ???????? ???? ???? ?????????? ? ? ??????? ????? ?????????????? ??????, ? ?????? ????? ????????. ????? ?????? ? ?????? ??????? ?? ???????? ????. ???? ??? ????? ???? ????? ????????? ????????? "?????? ?????? ? ????" ??? ?? ?????? ??????? ???? ?? ????? ? ????? ???????? ???? ???????????? ???????? ????. ????? ?????? ?? ??? ?? ?? ???? ????? ???????? ???? ???? ? ?? ??? ??? ?? ??????? ?????? ??????? ???? ?? ????? ???????? ??????? ? ????. ??????? ????? ??? ???? ????. ???? ???? ?? ?????? ????? ?? ?? ?????? ?????? ?????? ????????? ?? ???? ?? ??????? ??? ? ?? ???? ??????? . ?????? ?? ???? ?? ??? ?????????? ?????. ??? ???????? ?? ?? ??? ??????? ?????? ???? ???? ?? ????? ?? ????? ????????????? ? ?????? ??????????. ? ??? ?????? ????????? ?? ??? ????? ???? ? ????. ???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 boja nema presudnu ulogu kod mostiju svetih jer ona moze biti uzrok mnogih pojava kao sto su sastav zemljista, zatim ishrana ili uzimanje lekova od starne svetoga sto dovodi do nagomilavanja izvesnih elemenata u kostima sto kasniej utice na boju, izlaganje svetoga mucenju visokim temperaturama i sl. dakle boja nije presudna. Mada postoji predanje koje zute kosti dovodi u vezu sa mostima sto takodje nije bas previse jak argument. Dakle boja ne igra ulogu, vec zivot svetoga, cudesa, i sl. radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука