bosanac Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Zivo me interesuje da li je Isus predvideo da ce novi mesija da bude pedofil ili je tu poslasticu ostavio za "mesiju" da je sam podeli sa nama? Riječi su ti otrov.O tome smo pisali ali izgleda da bih ti objasnio da je to laž što pišeš morao bih ti nacrtati a to mi ne pada napamet.A ako hoćeš da pričamo o pedofilima hajdemo prvo od stotina svečenika krenuti.Oni su odgojeni uz Bibliju...Tako da o pedofiliji bi ti to za početak bilo dovoljno. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Оканите се празних разговора. Није тема о педофилији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Aleksandre, brate, neka si nam skrenuo pažnju na temu mada bi bilo pametno da se i opomena da onima koji svjesno vrijeđaju. Dok ovaj tvoj odgovor gore napisan treba da bude nekima pouka kako se odgovara na postavljeno pitanje. ako ima za nešto zašto, odgovori se zato... i to je to.A ne namjernim provokacijama i vrijeđanjima. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Aleksandre, brate, neka si nam skrenuo pažnju na temu mada bi bilo pametno da se i opomena da onima koji svjesno vrijeđaju. Dok ovaj tvoj odgovor gore napisan treba da bude nekima pouka kako se odgovara na postavljeno pitanje. ako ima za nešto zašto, odgovori se zato... i to je to.A ne namjernim provokacijama i vrijeđanjima. Биће опоменут ако настави са истом причом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Ja da bih svoj komentar na ovu vijest ostavio bih prvo mjesta stručnjacima koji bi trebali ispitati starost te knjige, zatim da li je nešto naknadno ubacivano itd.Znači pustiti nauci da kaže svoje.Ovo govorim iako sam ubjeđen kao musliman da je Isa.a.s. otvoreno nagovjestio dolazak Muhammeda a.s..Ali bih ostavio stručnjacima da kažu svoje pa bih onda donio svoj sud o toj knjizi. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Ja da bih dao svoj komentar na ovu vijest ostavio bih prvo mjesta stručnjacima koji bi trebali ispitati starost te knjige, zatim da li je nešto naknadno ubacivano itd.Znači pustiti nauci da kaže svoje.Ovo govorim iako sam ubjeđen kao musliman da je Isa.a.s. otvoreno nagovjestio dolazak Muhammeda a.s..Ali bih ostavio stručnjacima da kažu svoje pa bih onda donio svoj sud o toj knjizi. Ето, ако је стара 1500 година, како кажу, онда је то у време настанка ислама. Мени даље не треба никакво образложење о тој књизи. Све ми је јасно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Dragi hodza ne optuzujem ja nikoga ja iznosim cinjenicu; da lie je Muhamed bio ozenjen detetom? Case closed. Riječi su ti otrov.O tome smo pisali ali izgleda da bih ti objasnio da je to laž što pišeš morao bih ti nacrtati a to mi ne pada napamet.A ako hoćeš da pričamo o pedofilima hajdemo prvo od stotina svečenika krenuti.Oni su odgojeni uz Bibliju...Tako da o pedofiliji bi ti to za početak bilo dovoljno. Dragi hodza ne optuzujem ja nikoga ja iznosim cinjenicu; da lie je Muhamed bio ozenjen detetom? Case closed.Eto nije o pedofiliji vec neprimerenom braku. A o vredjanju vrati se na prvu stranu pa pronadji ko je poceo prvi da provocira; hodza strasna ti je narav, prljava kao kod Cerica a to ti je onaj fasista koji brani ratne zlocince iz Silosa. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Dragi hodza ne optuzujem ja nikoga ja iznosim cinjenicu; da lie je Muhamed bio ozenjen detetom? Case closed. Е па неће се свака тема претварати у једна те иста препуцавања. Опомена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Muslimani su poznati kao najgori falsifikatori ne znam sta se trzate na ove glupave vesti; oni imaju stalnu potrebu da pokusaju da opravdjau basne u koje veruju. A da mi Milojkov ne deli opomene Silos sam spomenuo jer poznajem jako veliki broj ljudi koji su tamo muceni i zlostavljani; i onda ugledas onu fasisticku njusku kako ih brani. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Dragi hodza ne optuzujem ja nikoga ja iznosim cinjenicu; da lie je Muhamed bio ozenjen detetom? Case closed.Eto nije o pedofiliji vec neprimerenom braku. O ovoj temi smo već pisali i vrati se i nađi tekstove o tome. A o vredjanju vrati se na prvu stranu pa pronadji ko je poceo prvi da provocira; hodza strasna ti je narav, prljava kao kod Cerica a to ti je onaj fasista koji brani ratne zlocince iz Silosa. Znači nastavljaš sa vrijeđanjem.Izgleda da u ovom pisanju se može tebi pripisati ono za što mene optužuješ.Nego hvala ti na vrijeđanju a ja ću se uzdignuti iznad niskih poriva mržnje i kažem ono što islam kaže:I kada ti se obračaju neznalice ti reci:Ja mir želim. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Muslimani su poznati kao najgori falsifikatori ne znam sta se trzate na ove glupave vesti; oni imaju stalnu potrebu da pokusaju da opravdjau basne u koje veruju. A da mi Milojkov ne deli opomene Silos sam spomenuo jer poznajem jako veliki broj ljudi koji su tamo muceni i zlostavljani; i onda ugledas onu fasisticku njusku kako ih brani. Морам да те опомињем јер минираш тему, а уз то и вређаш друге. Они јесу друге вере, можемо да показујемо које су нам разлике, али не допуштамо такав тон (вређање) на форуму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 a ja ću se uzdignuti iznad niskih poriva mržnje i kažem ono što islam kaže:I kada ti se obračaju neznalice ti reci:Ja mir želim. ========================================================================= . Mislis mir kao sada kada ubijaju americke vojnike jer su bacili kopije Kurana? Cudno vi muslimani zamisljate taj mir ; ljudski zivot vam nista ne znaci i zato se klonim vase nasilnicke vere. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Da ne spominjem druge oblike terora, i to je taj vas Islam/mir Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Вратите се на тему, иначе следе опомене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Тада ако вам ко рече: Ево, овдје је Христос или ондје, не вјерујте. Јер ће се појавити лажни христоси и лажни пророци, и показаће знаке велике и чудеса да би преварили, ако буде могуће, и изабране. Ето вам казах унапријед. Ако вам, дакле, кажу: Ево га у пустињи, не излазите. Ево га у собама, не вјерујте. Јер као што муња излази од истока и сине до запада, тако ће бити и долазак Сина Човјечијега. Матеј 24:23-27 Loznica-Srbija, Ромејац, pink panter and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука