Јаков. Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Ovaj postić što dolazi uvek je onako jači sa značajem. Mnogi koji ne poste inače postove veće, ovaj poste. Ljudi su uzdržaniji, a neki koji se baš podvizavaju...rade to i tako što se sklanjaju sa foruma i smanjuju svoje komp aktivnosti. Kako ispunjavaju to slobodno vreme, sam Bog zna. Ja sa svoje strane sam 2-3 puta sigurno tako radio i ne vidim da sam išta pametniji ili da me je to podvizavanje onako uznelo na nebesa. Ako netko hoće takav "podvig" da uzme, zbog zato što gu ŽRU forum možda sablažnjava često (zapravo neki forumaši), ja ću svečano da obećam da za vreme postića neću da kažem nijednu ružnu reč, neću da postavim nijednu sliku sa golom tetom, neću da ulazim u rasprave o pravoslavlju, islamu, rimokatolicima, dogmi, kanonima,....i sve u svemu trudiću se da budem brat forumaš koji će svima da pokaže samo nasmejano lice i zlatan zub. anajrim је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 ja ću svečano da obećam da za vreme postića neću da kažem nijednu ružnu reč, neću da postavim nijednu sliku sa golom tetom, neću da ulazim u rasprave o pravoslavlju, islamu, rimokatolicima, dogmi, kanonima,....i sve u svemu trudiću se da budem brat forumaš koji će svima da pokaže samo nasmejano lice i zlatan zub. ево, придружујем ти се. anajrim је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Да се суздржавам од форума?! :o :o :o Јерес!!! Бу, сатано! Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*Blue* Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Ne vidim razlog zbog kojeg bi se uzdrzavala, ima dosta zanimljivih i dusekorisnih stvari za citanje i komentarisanje. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Kyrie Eleison Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Ja sam zavistan od neta nema sanse da se suzdrzim. Ili cu da budem pred kompjuterom ceo dan ili cu da se opijam nema trece. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука