Jump to content

Ko će da se suzdržava od foruma i neta za vreme postića i zašto?

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

Ovaj postić što dolazi uvek je onako jači sa značajem.

Mnogi koji ne poste inače postove veće, ovaj poste.

Ljudi su uzdržaniji, a neki koji se baš podvizavaju...rade to i tako što se sklanjaju sa foruma i smanjuju svoje komp aktivnosti.

Kako ispunjavaju to slobodno vreme, sam Bog zna.

Ja sa svoje strane sam 2-3 puta sigurno tako radio i ne vidim da sam išta pametniji ili da me je to podvizavanje onako uznelo na nebesa.

Ako netko hoće takav "podvig" da uzme, zbog zato što gu ŽRU forum možda sablažnjava često (zapravo neki forumaši), ja ću svečano da obećam da za vreme postića neću da kažem nijednu ružnu reč, neću da postavim nijednu sliku sa golom tetom, neću da ulazim u rasprave o pravoslavlju, islamu, rimokatolicima, dogmi, kanonima,....i sve u svemu trudiću se da budem brat forumaš koji će svima da pokaže samo nasmejano lice i zlatan zub.

zlatni11.jpg

• Волим 1

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

ja ću svečano da obećam da za vreme postića neću da kažem nijednu ružnu reč, neću da postavim nijednu sliku sa golom tetom, neću da ulazim u rasprave o pravoslavlju, islamu, rimokatolicima, dogmi, kanonima,....i sve u svemu trudiću se da budem brat forumaš koji će svima da pokaže samo nasmejano lice i zlatan zub.

ево, придружујем ти се.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...